Hava Durumu

Sokak tabelası tuş olmuş

Yazının Giriş Tarihi: 06.12.2018 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 08:13

"Nilüfer ilçemizde bulunan Çamlıca Mahallesi Çevrim Sokak'ın girişinde bulunan sokak tabelası adeta tuş olmuş durumda..
Tabela demiri zeminle buluştuğu noktada devrilmiş.. Ve bir şekilde montajlı olduğu yerden sökülmüş yerde yatıyor..
Büyük bir olasılıkla bu sokak tabelasına herhalde bir araç çarpmış ve tabela ile onu tutan demiri yıkılmış.
Bu durum nasıl gerçekleştiyse bilinmiyor. Ancak duyarsızlık sonucu olduğu da ortada net bir şekilde görülüyor..
Konuyu, göndermiş bulunduğum fotoğrafıyla sayın ilgililerin dikkatlerine sunuyor ve gereken onarımın acilen yapılmasını rica ediyorum.
Aksi halde hiç dilemem ama; hurda toplayan bazı kişilerin de tuş olmuş durumdaki tabela ve demirini kaldırıp götürmeleri işten bile değil..
Saygılarımı sunarım.." -
Çevre sakinleri adına Fahir ALTAY

Emek'te asfalt onarımı bekliyoruz

"Osmangazi ilçemiz sınırları içinde bulunan Emek Mahallemiz'de bir süre önce elektrik enerjisi hatlarının yeraltına alınması sırasında kazılan çukurlar gelişigüzel kapatıldı ve bu yüzden de yollarımız bu bölgede çok bozuk..
Yağışlı havalarda buradaki bozuk yollar daha da berbat bir hale geliyor, biriken sel suları ve oluşan çamurdan bıktık usandık.
Gerekli olan asfalt onarım çalışmalarının sayın ilgililer tarafından acilen yapılmasını rica ediyoruz.
Saygılarımızla.."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

BUMİAD Ata'yı ziyaret etti

Bursa Mühendis Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD), üyeleri geçenlerde Ankara'ya gidip Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktılar.
BUMİAD üyeleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan gönül borcunu ifade etmeleri adına Anıtkabir'de Ata'yı andı. Gerçekleştirilen bu anlamlı Anıtkabir ziyaretine BUMİAD Başkanı Mehmet Orhan Efe ve yönetim kurulu üyeleri, aileleri ve çocuklarıyla birlikte katıldılar.
Gerçekleştirilen resmi tören eşliğinde Aslanlı Yol'dan başlayan ziyaret, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk sunulmasının ardından, Anıtkabir Müzesi'nin gezilmesiyle son buldu.

UKOME ve BURULAŞ bu sorunu çözmeli

"Her gün iş çıkışı yaşadığımız bir sorunu paylaşmak istiyorum. Umarım yetkililerimiz buna bir çözüm bulurlar.
Acemler BursaRay istasyonundan hareket edip Yunuseli'ne giden B-17/A No'lu aracı beklemek de, yer bulup binmek de tam bir işkence.
Öğrenciler de, işten çıkıp evine gitmeye çalışan vatandaşlar da mağdur durumdalar..
Otobüs tıklım tıklım, adeta balık istifi gibi. Otobüse binmek bir işkence. Bazen orta kapıdan binmeye çalıştığımız da oluyor
Durakta 20 dakikada bir gelmesi gereken aracımızı 40 dakika beklediğimiz oluyor..
Ama çoğu zaman zaten dolu olduğu için binemiyoruz bile. Bu yüzden gelecek diğer otobüsü beklemek durumunda kalıyoruz.
Belli ki, bu hatta sefer sayısı çok yetersiz, otobüs de yetersiz.
Buna rağmen UKOME'nin ve BURULAŞ'ın bu probleme bir çözüm üretmemesine anlam vermek gerçekten zor.
Büyükşehir Belediyesi, UKOME ve BURULAŞ yetkililerinin vatandaşın bu mağduriyetini gidermesini, çözüm üretmelerini bu hattı kullanan vatandaşlar olarak önemle rica ediyoruz."
Saim POROY

Alo, burası BURSAGAZ

"3.Aralık.2018 tarihinde yayınladığınız 'Doğalgazım niye kesildi?' başlıklı okur yakınmasına istinaden, sizi ve abonemizi bilgilendirmek isteriz.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 3516 nolu Ölçü Ayarlar Kanunu gereğince 10 yıllık süresini dolduran ölçüm cihazlarının kalibrasyona tabi tutulması zorunludur. Sistemimizde yapılan kontrol sonrası 29 Ekim Mahallesi, Onur Sitesi'nde ikamet eden abonemizin kalibrasyon süresi dolan sayacı, 16 Kasım 2018 tarihinde tarafımızca değişti-rilmiştir.
29 Kasım Perşembe günü iç tesisat kontrolünde abonemize ulaşılamaması sebebiyle gaz arzı durdurulmuş, sonrasında abonemizin randevu alması ile birlikte 1 Aralık Cumartesi günü gerekli kontroller yapılarak daireye gaz arzı sağlanmıştır.
Sizlerin aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunarız."
Saygılarımızla."
Bursagaz Kurumsal İletişim

'Yılın Yazarı' ödülünü aldı...

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi Dr. Birgül Yeşiloğlu Güler, Tiyatro Gazetesi tarafından 'Yılın Yazarı' ödülüne değer görüldü.
İstanbul Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'ndeki 5. Anadolu Tiyatro Ödülleri'nde bu yıl kadına şiddete dikkat çekmek amacıyla sadece kadın tiyatrocular ödüllendirildi. Usta tiyatrocular Gülriz Sururi, Suna Keskin ve Ayşen Gruda'ya 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' sunulan törende, Ana Sanat Dalı Dr. Öğretim Üyesi Birgül Yeşiloğlu Güler'e de 'Yılın Yazarı' ödülü sunuldu..
Birgül Yeşiloğlu Güler, yaptığı konuşmada, bu ödülü geçmişte Türk tiyatrosunu var eden ve gelecekte var edecek olan kadın oyun yazarları adına aldığını söyledi.
Tebrikler..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.