Hava Durumu

Sorun, dilek ve önerileri bu köşede yansıtabilirsiniz

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2017 04:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 04:50

Değerli okurlarım;
Bu köşenin devamlı okurları bilirler ama sık sık aldığım bir soru; köşemizde hangi konulardaki şikayet ve önerileri yayınlanabileceğiyle ilgili.
Özellikle vurgulamam gerekir; siyasi görüşler ileri süren ve bazı siyasetçilerimizi eleştiren mail'leri genel ilkelerimiz doğrultusunda yayınlamıyorum..
Çünkü bu köşe bir siyasi platform değil.. Sadece ve sadece sizlerin yaşadığı, karşılaştığı sorunlar ve öneriler bu köşede yer alıyor..
Bu nedenle siyasi görüş ve eleştiriler içeren mail'lerinizi gazetemizdeki diğer köşe yazarı arkadaşlarıma gönderebilirsiniz.

Bununla ilgili, köşemizi uzun süredir takip edenler biliyorlar ki hemen her konuda şikayet, öneri ve teşekkür yazıları yayınlayabiliyorum.
Aşağıda özetlemeye çalışacağım konu başlıklarında sizler de sorunlarınızı ilgililere iletebilmek amacıyla paylaşabilir ve köşemizde yayınlanacak yazılarınızda ister ad ve soyadınızla isterseniz isimsiz olarak yer alabilirsiniz.
1. Ağaçlandırma sorunları- 2. Yol problemleri (asfalt, çukur, rögar kapağı vb.
3. Gürültü, moloz ve kirlilik gibi sorunlar- 4. Aydınlatma sorunları - 5. Trafik sıkışıklıkları- 6. Hatalı parklanmalar, sürüş kurallarına uymama vb.- 7. Tıkalı mazgallar,- 8. Su ve elektrik arızaları, - 9. Kent içi ulaşım araçlarında yaşanan sorunlar vs.
Evet, bu konulardaki yakınmalarınızı, görüşlerinizi, önerilerini yazıp gönderebilirsiniz. Çekeceğiniz fotoğraflar da kabulümüz. Yeter ki net ve yayınlanabilecek kalitede olsun..
Köşemizin amacı, sizlerden gelen şikayet ve önerileri yetkililere ulaştırabilmek için bir köprü oluşturmak.
Tüm okurlarıma sorunlardan uzak mutlu, huzurlu günler diliyorum..

Altı yıldır yanmayan sokak aydınlatmaları

"Tam altı yıldan beri fotodaki bu elektrik direkleri boşu boşuna duruyor.. Sanki süs diye buraya dikilmiş. Faal değil, yanrmıyor. Nereye başvursak sonuç çıkmadı.. Evet altı yıldan beri aynen bu şekilde..
Yoksa bir altı yıl daha bu şekilde süs diye durmaya devam mı edecek?.
Burası Nilüfer ilçesi, 100. Yıl Mahallesi 416. Sokak..
Aynen bunun gibi hiçbir işe yaramayan sekiz tane daha elektrik direği atıl vaziyette duruyor. Baş- vurmadığım yer de kalmadı. bu uzun süreç içinde dönüş bile yapmadılar.. Lütfen artık ilgilenilsin..
Eğer bu aydınlatma direkleri faal hale getirilmeyecekse sökülsün yerlerinden.

Temizlik yapıldı

"13/2/2017 tarihli Bursa Hakimiyet gazetesindeki köşenizde yer verdiğiniz 'Çalılıklar temizlenmeli' başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Temizlenmesi istenilen bölgedeki çalışma, ilgili birimlerimiz tarafından yapılmıştır. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz."
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlişk. Şube Md.

Trompet sevenlere

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, yarın gece gerçekleşecek konserinde Massenet, Hummel, Mussorgsky ve Ravel'den oluşan bir programla seyirci karşısına çıkıyor.
Emin Güven Yaşlıçam'ın şefliğinde gerçekleşecek konserde, İtalyan Trompet sanatçısı Vicente Campos, J.N. Hummel'in trompet konçertosunu yorumlayacak.
Konser saat 20:00'de Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (Merinos) gerçekleşecek.

Yol ayraçları pütür pütür dökülüyor

"Tepedevrent ile Mudanya arasındaki karayolunda yol ayracı olarak kullanılmak için ortaya konan beton bloklar daha henüz çok kısa süre olmasına rağmen en az yüzde 50'si kalitesizliği veya standart dışı olması nedeniyle pütür pütür dökülerek çok kötü görüntü oluşturmaya başladı..
Bu işin sorumlusu kimse, (Karayolları veya ihaleyi alan firma vb.) onlar tarafından bunun telafi edilmesi-ettirilmesi sorumlularından hesap sorulması gerekir.
Yazık... Herkesin gelip geçtiği ve göz önünde olan bir yerde bu olumsuzluğu yetkili kimseler hiç görmez mi?.."
Ecz. Vecdi TEKİN/ Mudanya

UEDAŞ aydınlattı

"Geçtiğimiz günlerde köşenizde yayınlanan bir okur talebi ilgili birimimiz tarafından incelenmiştir.
Yayınlanan bu yazı üzerine yaptığımız incelemede, Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi'nde belirtilen aydınlatma sorunu 15 Şubat tarihinde tespit edilerek giderilmiştir.
Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.
Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla."
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.