Hava Durumu

Sorunlarınız için dükkan sizin!..

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2021 07:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2021 07:59

Sevgili okurlarım, Bursa'nın dört bir köşesinden köşemize ulaştırılan çeşitli sorunlarda bugün biri teşekkür, üçü ise sorunlu 'tabela' var. Okurlarımıza teşekkür ediyorum.
Sorunlarınız için 'dükkan sizin'. Beklerim efendim. Yazıp fotoğraflarını çekin ve gönderin.

Evet, uzun uzun yazmaya hiç gerek yok. İşte özetle tabelalar ve sıralı adresleri:

1) TEŞEKKÜR:

"16 Ekim'de yayınladığınız fotoğrafım ve yazımda Muradiye 2. Sultan Murad Parkı tabelasındaki bazı sarı madeni harflerin meçhul kişilerce ya söküldüğü veya düştüğü uyarım üzerine ilgililer tabeladaki eksik harfleri tamamladı. Teşekkürler."

-MURADİYE'DEN GÜLAY

2) NAZLI'NIN KADERİ:

"Çekirge Mh.'mizde 2.Nazlı Cad.nin tabelası uzun zamandır böyle. Nazlı'nın caddenin tabelasını ilgililer görmüyor ve yoksa düzeltmek için naz mı ediyorlar?."

-ZERRİN T.

3) GÜNAYDIN:

"Osmangazi, Hüdavendigar Mh. Bent Cad.'nde 9.Günaydın Sk. levhası uzun zamandır yan yatmış, eğilmiş durumda. Gelen geçeni selamlıyor!."

-ALİ YILMAZ

4) RAMPA BAŞINDA:

Çekirge Cad.'nde Atatürk Köşkü Müzesi köşesinden Hamzabey'e dönen rampa başında uyarı levhası bir süredir yerlerde sürünüp duruyor. Harcanmış paralar hepimizin. Yazıktır. Görün artık?."

-BARBAROS TUNA

KARA DAVUTSOKAK'TAN

"Nilüfer ilçemizdeki Beşevler Mahallesi, Yıldırım Caddesi'ne açılan Kara Davut Sokak ve civarında yapılan asfaltlama çalışmalarından sonra bizleri hayrete düşüren bir durum meydana geldi..

Belirtmiş bulunduğumuz söz konusu olan sokağın girişinde yolun bir kısmı asfaltsız bırakılmış bir halde öylece duruyor.

Önümüzde şimdi yağışlı havaları yaşayacağımız günler var.

Belirttiğimiz asfaltsız bölüm yağışlarda çamur deryası olup kalacak. Okullarına gidip gelen çocuklarımız bu yolda çamurla mücadele etmesinler..

Sayın belediyemiz ilgililerinden yolun afaltsız kısmına iyileştirme yapımını rica ediyoruz.."

-ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR OKUR

TEŞEKKÜR PANOSU

TELEKOM'DAN ENES BEY'E:

"Ev ınternet hattımın bağlandığı modem'de oluşan bir arıza nedeniyle Türk Telekom'un ilgili servisini arayıp arıza kaydı yaptırdım.
Bunun üzerine gelen gencecik, sakin, çok kibar ve büyük bir özveriyle çalışarak arızayı saptamaya çalışan teknisyen Sn.Enes Öztürk'e çok teşekkürler ediyor ve başarılarının devamını dilerken Türk Telekom'u da böyle teknisyenleri olduğu için ayrıca kutluyorum. Tekrar teşekkürler Enes.."

-E.Ö

ALO BURASI OSMANGAZİ

"Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 25 Eylül 2021 tarihli sayısındaki köşenizde bir okurunuzun 'Hüseyinalan, Kirazlı, Osmangazi Belediyesi...' başlıklı şikâyetine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan hususlar, belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz ilgili ekiplerince incelenmiş olup, Hüseyinalan Meydanı'nda cami inşaatı yapımı sürmektedir.
Söz konusu inşaat yapımı tamamlandıktan sonra gerekli çevre düzenleme işleri de ekiplerimizce çalışma programı kapsamında değerlendirilecektir. Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz."

-OSMANGAZİ BLD. BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER MÜD.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.