Hava Durumu

Survivor'a iki özel parkur(!)

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2021 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2021 08:11

"Köşenizin devamlı okurları arasındayım.. Ekte gönderdiğim fotoğrafları geçen Kurban Bayramı'nın ikinci günü ailecek yaptığımız dost ziyaretleri sırasında çektim.
Saptadığım görüntüler bitip tükenmeyen ve adeta insanlara Survivor (!) yaşatan ilginç yol manzaraları..
İşte Osmangazi, Hamitler Mah. Albayrak Caddesi'ndeki 2 No'lu BOİ otobüs durağının tam karşısında dağılıp gitmiş parke taşları..

Aman ayak takılmasın, üzerinden atlayın!.
Ve bu gidişle onarılmadığı takdirde yol zeminindeki tüm taşlar dağılır kaybolup gider..
Survivor'un 2. özel parkuru da (!) Nilüfer, Konak Mahallesi, Çağlayan Sokak başında (Eğitimciler Cad.nden girişte) yarısı kopmuş gitmiş, kaybolmuş hız kesici set.
Perişan haldeki hız kesici set ve dağılmış parke taşları için fazla söze gerek yok.
Manzaraları sayın belediye yetkililerin ilgisine, bilgisine ve tabii ki duyarlılıklarına saygılarımla sunarım.."

-Fatih METE

TEŞEKKÜR PANOSU

SULTANLARIMIZA SEVGİLER:

"Az önce duydum ve gözyaşlarıma hakim olamadığım dakikalarda yazıyorum bu mesajı. Köşenizde yer almazsa lütfen spor servisinize aktarınız.
Beni gururlandıran habere gelince: Tokyo Olimpiyatları'nda son şampiyon Çin'i 3-0 deviren Filenin Sultanları A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ı yüreğimden gelen sevinç ve heyecanla kutluyorum. Milli coşku, onur ve başarıları bizlere bir kere daha yaşatan 'Bizim Kızlar'a bundan sonraki maçlarında da atletizme gönül veren eski bir sporcu olarak üstün başarılar diliyor, sevgilerimi sunuyorum."

-OYA

MUDANYA'DAN BİR YAKINMA

"Mudanya, merkezde oturuyor ve bir ıstırabımı paylaşıyorum.Ziyaretime yurtiçi ve dışından gelen konuklarımdan çok utanıyorum. Çünkü sokaklar çöp içinde. Sahilde 'bazı' işletmecilerin çıkardığı çöp torbaları patlak, çöp suları çevreye yayılıyor, sinek kaynıyor.

Gelin görün sahil yolu çöp suları lekesiyle kaplı. Sokak aralarındaki çöp konteynerlerinin içinde kedi ve köpekler geziyor. Sahildeki bir işletmeci her gün taktik geliştiriyor, çiçeklik vs. koyarak eski yıllardaki gibi yine çirkin görünüm yaratıyor. Pek çok düzensiz esnaf var burada.
Zabıtanın hiç mi yetki ve yaptırımı yok?. Turistik bir bölge olan güzel ilçemiz böyle olmamalı. Ben vatandaşlık görevimi yapıp ilgililere bildirmeye çalıştım. Görev şimdi onların."

- 'Adım lütfen gizli kalsın'

ALO, BURASI YILDIRIM

KONU; PARK:

"5/7/2021 köşenizde yer alan "Başkan Oktay Yılmaz Lütfen Dikkat..." başlıklı, Millet Mah. Kısmet Cad. 38 No'lu Apartman'ın karşısındaki parkın, Yıldırım Bld. ekiplerince yenileme çalışmaları gerekçe gösterilerek yıkılmak istendiğini ifade eden okur şikayeti incelenmiştir.
Belediyemiz Park ve Bahçeler Müd. ekiplerinin inceleme sonucunda parkın, plandaki sınırlarına çekilerek daha büyük ve işlevsel bir dinlenme parkı haline getirileceği ifade edilmiştir."

-Yıldırım Bld. Kültür ve Sosyal İşler Müd.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.