Hava Durumu

TELEKOM'un çürümüş direği devrilebilir

Yazının Giriş Tarihi: 13.08.2018 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 08:00

"Osmangazi ilçesinde, Demirtaş bucağımızdaki, Sakarya Mahallesi bölgesi, Çam 2 Sokak'ta bulunan No:16 adresi köşesinde yıllar önce konulmuş bulunan oldukça eski ve ahşap Türk Telekom'a ait bir direk çürümüş vaziyette duruyor.
Gazetenizdeki köşenize gönderdiğimiz fotoğraflarda da tehlike arz eden bu direğin durumu açık ve net bir şekilde rahatça görülebiliyor.
Söz konusu direk her an devrilme tehlikesi ile karşı karşıya..
Burada herhangi bir tehlike yaratan olumsuzluk yaşanılmadan belirttiğimiz TÜRK TELEKOM şirketine ait ahşap ve çürümüş direğin sayın şirket yetkilileri tarafından acilen değiştirilip, yenilenmesi gerekiyor.
Dikkatlere saygılarımızla sunuyor ve gerekli çalışmanın yapılmasını rica ediyoruz."
Mümin DÜNDAR ve çevre sakinleri

YOL SEVİYESİ ÇOK BOZUK
"Osmangazi ilçesi, Hamitler Mahallemiz'deki, Albayrak ve Huzur caddelerinin kesişme noktasında yol seviyesi çok bozuk bir halde.
Göndermiş olduğumuz ve sorunu belgeleyen bu fotoğrafımızda görülmekte olan kavşaktaki derin çukur ve bozuk yol seviyesi, buradan geçen ve durumu fark etmeyip göremeyen sürücülerin araçlarına tahribat yapıyor..
Yol sorunları ile ilgili sayın belediye yetkililerimizin dikkatlerine arzediyor ve gereken tamiratın bir an önce yapılmasını saygılarımızla rica ediyoruz."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

ALO,BURASI UEDAŞ
'KAPAK HEMEN TAKILDI'

"Gazetenizdeki köşenizde yayınlanan bir okurunuza ait uyarı yazısında belirtildiği üzere Çamlıca Mahallesi, Gün Sokak'ta bulunan galvaniz aydınlatma direğinin klemens kapağının bulunmadığı belirtilerek şirketimizden konunun incelenip önlem alınması istenmişti.
Söz konusu haber üzerine Nilüfer İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerimizce yapılan inceleme neticesinde, belirtilen adresteki aydınlatma direğine kapak takılarak kilit altına alınmış ve gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. (Son durum fotoğrafı ekte sunulmuştur.)
Değerli müşterilerimizin görüşleri bizim için çok önemlidir. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren ALO 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.
Erdal Abi köşesi aracılığıyla Bursa halkının bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.."
UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü

GÜRSU'DAKİ PARKLAR BAKIMLI VE IŞIL IŞIL
Gürsu'nun parkları yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla ışıldıyor.
Gürsu Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler müdürlüklerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçedeki parklarda yapılan bakım aralıksız devam ediyor.
Parklarda yapılan çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, 'hemşehrilerimizin çocuklarıyla birlikte keyif içinde ve güvenle zaman geçirebileceği parklarımızın temiz ve bakımlı olmasına büyük özen gösteriyoruz.
Yaşanılmakta olan yaz aylarının tadı parklarda keyifle yaşansın diye parklarımızı gündüz gece konforla kullanılacak şekilde donatıyor ve aydınlatıyoruz" diyor.
Parklarda yapılan bakım çalışmaları kapsamında; aydınlatma, oyun grupları ve kent mobilyalarının yenilenmesi, yeşillendirme ve çevre düzenlemeleri için çalışmalar aralıksız devam edecek.
Gürsu sakinleri de bundan son derece mutlu..

ALO,BURASI OSMANGAZİ
KONU, UEDAŞ'IN
"Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 6 Ağustos 2018 tarihli sayısındaki köşenizde 'Sokaklar Çok Karanlıkta' başlıklı bir okur yakınmasına yer verilmiştir.
Bahse konu olan bölgedeki şikayet, konu içeriği gereği yerel elektrik sağlayıcı olan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ)ın uhdesindedir."

YENİCEABAT'A İLGİ:- "16 Temmuz 2018 tarihli köşenizde 'Sayın Dündar Yeniceabat Biraz İlginizi Bekliyor...' başlıklı bir okur talebine yer verilmiştir.
Bahse konu olan Yeniceabat Mahallesi arazi yollarının bakım ve onarım çalışması, belediyemiz ilgili ekiplerince iş programı dahilinde yapılarak yol üzerinde oluşan tahribatlar giderildi.
Konulara duyarlılığından dolayı okurlarınıza ve bunları bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz."
Osmangazi Bld. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü

OKURLARIMIN DİKKATİNE
Değerli okurlar,
Sorunlarınız, dilekleriniz ve teşekkür mesajlarınızı ilgililere ulaştırmak için bu köşeye gönderdiğiniz e'mail, fotoğraf, faks ve telefon iletilerini geliş sırasına göre hafta içinde yayınlıyorum.
Pazar günleri de bazı güzellikleri paylaşıyorum sizlerle
Önemli ricam; tüm iletilerin altında gerekirse size ulaşabilmek için ad-soyad ve telefon no'larınızın da yazılı olması..
Adınızın sayfada açıklanmasını istemeseniz bile bu bilgileri lütfen yazın ve iletinizin altına 'adım yayınlanmasın' şeklinde bir not ekleyin. Sorunlardan uzak nice güzel günlere.. - E.Ö

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.