Hava Durumu

Temizlik malzemeleri temiz yerde durmalı!

Yazının Giriş Tarihi: 13.11.2021 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.11.2021 08:07

"Uludağ Üniversitesi kampüsünde Medika Sosyal Birim içindeki engelli tuvaletleri için önemli bir sorun var.

Temizlik amaçlı bazı kimyevi malzemeler tuvaletin içine depolanmış.

Ne kadar dikkat edilirse edilsin, ne kadar temizlik yapılmış olsa da tuvaletler her zaman mikrop barındırır.

Temizlik malzemeleri bu nedenle kesinlikle tuvaletin içine konmamalı. Bir rastlantı sonucu tanık olduğum tuvelette el yıkanan lavabo musluğunda su da kesikti!.

Devasa bir yapıya sahip Bursamız'ın gurur kaynağı üniversitemizin kampüsünde temizlik malzemelerinin depolanabileceği uygun bir yer muhakkak vardır kanısındayım. Uyarımı dikkate saygıyla sunarım." -AGAH DEĞİRMENCİ

DEMİRCİ MAHALLESİ'NDE DEMİR SERGİSİ GİBİ

"Nilüfer ilçemizdeki Demirci Mah. sakinlerindenim. Yakınımızdaki Denktaş Sokak'tan aracımla geçerken sokak girişindeki demir rogarların kenarları asfalt ile kot farkı olduğundan tüm araçlara sorun yaratıyor. Bu son derece net.

Karşıdan karşıya dizili demir rogarlar adeta Demirci Mah.'nin demir sergisi (!) gibi.

İyileştirilmesi gerek." -ERCÜMENT ÖZER

ALTIPARMAK, MURADİYE ÇEKİRGE NOSTALJİSİ..

Kimya Müh. Ekrem Hayri Peker, çocukluğunun geçtiği Altıparmak, Muradiye ve Çekirge üçgenindekii unutulmaz anılarını 'Altıparmak, Muradiye, Çekirge Arasında Nostaljik Bir Gezinti' isimli kitabında topladı.

O yıllara ait sosyal yaşamın renkli kahramanları ve kentin o yıllarına ait unutulmaya yüz tutmuş olaylarını bir oya gibi işlediği kitap Alp Yayınları'yla okurlarla buluşuyor.

(Kitap 0507 751 85 60 no'lu tlf. ile edinebilir.)

Okurları nostaljik Bursa gezisine çıkaran ve ilginç fotoğrafların yer aldığı kitabını imzalayıp gönderme nezaketi gösteren Sn. Peker'i kutluyorum.

Yeni kitaplarıyla daha nice başarılara. -E.Ö

NAMAZDA SOL AYAK HAVADA

"Nilüfer, Hasanağa Mh. Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılınan alan 30 derece eğimli. Bugün bir cenaze namazı sırasında eğim yüzünden sol ayaklarımız yine, 15 cm. yukarıda kaldı!.

Nilüfer Bld.'ne sözlü-yazılı düzeltilme talebimle ilgilenilmedi. Oysa iş basit. Burası köyden geçen ana yola sıfır. Yolu daraltmadan alanın 30 cm. lik kısmına yola paralel ve hemen yol kenarına bir basamak yapılıp eğim düzeltilir. Böylece cami girişine parelel 5 m. uzun 15 cm. yüksek set de kalkar. Zaten set tehlikeli. Sanki yaşlılar düşsün engeli!. Köyümüz bu ilgisizliği hak etmiyor. Yaptığım hayır işini söylemek doğru değil ama söyleyeceğim. Cami tuvaletinin 2 lavabo ve 2 musluğu da bakımsızlıktan laçkaydı, sallanıyordu. 3-5 yüz TL masrafla yenilettim. Helal hoş olsun!.

Gerekli iznim olsa cami önündeki söz eğimli alanı da düzenletirim.

Müftülük ve Bld.'mizin dikkatine sunarım. Saygılar." -HALİLl ALTIN / Hasanağa Mah.

NİLPEDAL'IN RİCASI VAR

"Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki Nilüfer Kent Konseyi BBOİ otobüs durağının tam önünden çektiğimiz bu fotoyu yetkili makamlarına ulaştırmak için yayınlamanızı rica ederiz.

Bu, maalesef çok uzun zamandır bu şekilde. Oysa burası aynı zamanda bisiklet yolu.

İlgi umudu ve saygıyla." -NİLPEDAL BİSİKLET GRUBU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.