Hava Durumu

Terk edilmiş durumdaki bu araç acaba kimin?..

Yazının Giriş Tarihi: 21.09.2018 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 08:29

"Nilüfer ilçesi, İhsaniye Mahallesi'ndeki Kafkas Sokak'ta bulunan (Canaydın İlköğretim Okulu arkası) cadde üzerinde bir-birbuçuk seneden bu yana çekip gönderdiğimiz ekteki fotoğrafta görülen ve adeta terk edilmiş durumdaki bir araç duruyor.
52 EF 596 plakalı araç bugüne kadar da bulunduğu yerden kaldırılmamıştır.
Okulların açılmasıyla birlikte güvenlik açısından da risk taşıması nedeniyle bu aracın kaldırılması çok yerinde olacaktır ve gerekmektedir de..
Sayın ilgililerin dikkatlerine sunarız.
Saygılarımızla.." - Çevre sakinleri

DOLAR VE TUVALETLER

Başlık biraz garip oldu, biliyorum.
Ekmeğe zam yapıldığında herkes ayaklanıyor. İyi de tuvaletlere gelen zamma ses çıkaran kimseler yok. Kent içindeki tuvaletleri işletenler dolarla mı iş yapıyorlar da sessizce tuvalet ücretlerine yüzde 50 oranında zam yapıverdiler.
Bu tuvaletlerin fiyatlarını kim belirliyor? Zabıtaların lgilenmesi gerekmez mi? Bu basit örnek bile piyasaların ne kadar kontrolsüz olduğunu gösteriyor.
Tuvalet deyip geçmeyelim." - Ekrem Hayri PEKER Kimya Mühendisi

ALO, BURASI YILDIRIM

KONTEYNERLER:- "12/09/2018 tarihli gazetenizdeki köşesinde yayınlanan "Çöp Konteynerleri Buraya Nasıl Geldi?" başlıklı okur yakınmasında bahsi geçen; Ertuğrulgazi Mahalle 7.Er Sokak basket sahası kenarına bırakılan çöp konteynerleri uygun yere alınarak çevre sakinlerinin mağduriyeti giderilmiştir."
Bilgilerinize sunarız." - Yıldırım Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü

TEHLİKELİ BİR BOİ DURAĞI

Nilüfer ilçesi, Nilüfer Hatun Caddesi, Barış Mahallesi, Pamuk Sokak başında bir belediye otobüs durağımız var.
Bir haftadan bu yana durağın arkasında bulunan üç blok halindeki büyük camlardan biri kırılmış tuz buz haline gelmiş.
Kırılmış cam parçalarının çoğu halen durağın içine yayılmış duruyor.
Belirttiğimiz olumsuzluk; bu durakta yolcu bekleyen insanlar ve özellikle çocuklarımız için her an bir tehlikeye neden olabilir..
Durağımızın temizlenmesini ve kırık camın da onarılmasını rica ederiz.
Saygılarımla.." - Figen ÖZTÜRK

BAŞKAN DÜNDAR VE BEKLENEN EMİR!

"Demirtaş bucağımızdaki Sakarya Mahallesi, Zeytin Sokak ve 3. Leylak Sokak uzun zamandan beri gönderdiğimiz fotoğraflardaki manzarayı yansıtıyor.
Bu sokaklarımızda çoktandır gerekli olan asfatlama çalışmalarının yapılmasını bekleyip duruyoruz...
Malumunuz olduğu üzere, yağışlı havalar başladı. Her yağışta bu sokaklarımız çamur deryası içinde kalıyor. Sokak sakinlerimiz son derece mağdur duruma düşüyorlar. Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar'dan acilen asfatlama çalışmalarının başlatılabilmesi için gerekli emri vermesini istiyoruz.
Saygılarımızla.. - Çevre sakinleri adına Mümin DÜNDAR

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

YATIRIM PROGRAMINA ALINDI:- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 'Erdal ABİ - Vatandaş Hattı' köşesinde 13 Eylül 2018 tarihli '1251.Sokağımız adeta bir göl!' başlıklı konu ilgili birimimiz tarafından incelenmiştir.
Yazıda; "..Çocuklarımız pis sular içinde oynuyorlar. Sağlıkları tehdit altında. Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi 1251. Sokağımız'da altyapı çalışması yapılarak göl haline gelmekten kurtulur. Saygılarımızla' denilmektedir.
Okurunuzca belirtilen sokağa kanalizasyon hattı çalışmaları 2018 yılı yatırım programında bulunmamakta olup, 2019 yılı yatırım programında tekrar değerlendirilecektir."

IZGARALAR TAMAM:- "3 Eylül 2018 köşenizde 'Mazgallar asfalt altında kaldı' başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Yazıda 'Nilüfer ilçesinde bulunan Beşevler Caddesi yaklaşık iki yıl kadar önce asfaltlandı. Çok güzel oldu. Ancak Gonca Sokak ile Kocamanlar Balık arasında (Carrefour istikameti gidiş) yolun sağ tarafında daha önce bulunan yağmur ızgaralarının bir kısmı asfalt zeminin altında kaldı. Üzerleri de açılmadı. Bu nedenle eğimli olan yolda her yağışlı havada, yukarıdan gelen yağmur suları kaldırımların üzerine taşıyor ve sel suları yaklaşık iki metre genişlikte akıyor' denilmektedir.
Bahsedilen adresteki yağmur suyu ızgaraları ile ilgili olarak yakınmada bulunan okurunuz Berkan Akkoyunlu ile görüşüldü ve yazının gazetede çıktığı gün vatandaşın göstermiş olduğu yerlere iki adet yağmur suyu ızgarası yapılarak sorun giderilmiştir."

RÖGARLAR TEMİZLENDİ:- "13.9.2018 köşenizde yer alan 'Defalarca köşenizde yazmamak dileğiyle' okur yakınması ilgili birimimiz tarafından incelenmiştir.
Yakınmada '..Nilüfer ilçesi, Konak Mahallesi her şiddetli yağmur sonrası yol kenarları suyu iyi tahliye edemeyen rögar kapakları nedeniyle dere haline geliyor..' denilmektedir.
Belirtilen yazıda bulunan yağmur suyu ızgaraları BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Bakım Onarım ekiplerimiz tarafından temizlenerek sorun giderilmiştir."

SULAR GELDİ:- "Gazetenizdeki köşenizde yayınlanan 'BUSKİ'nin Dikkatine' başlıklı okur şikayet yazısı incelenmiştir.
Söz konusu bölgede devam etmekte olan altyapı çalışmaları ve şebeke hatlarında oluşan ani arızalar sebebiyle su kesintisi yapılmış olup, ekiplerimizce arızalara müdahale edilerek belirtilen bölgeye su verilmeye başlanılmıştır.
Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz. - BÜYÜKŞEHİR Bld. Basır Yayın Halkla İlşk. Daire Başk.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.