Hava Durumu

Trafik aynası ayarsız durumda

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2017 04:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 04:41

"Nilüfer ilçemizdeki, Konak Mahallesi, Cephanelik Sokak üzerindeki Ihlamur Parkı'na yakın konumda bir dışbükey trafik aynası var. Kıymet Sokak'tan çıkan araçlar Cephanelik Sokak'ı yeterli görüş açısında görebiliyorlar ve bu aynanın yeri aslında biraz daha aşağısı olmalıdır.
Şu anda trafik aynası, ayarsız bir durum içinde..

Ekte oklarla risk oluşturan sokak kesişimlerini göstermeye çalıştım. Biz de zaman zaman bu sokakları kullanarak Cephanelik Sokak'a çıkış yaptığımız için ilgili dışbükey aynanın gösterdiğim yeni konumunda her iki sokağı da görebilecek güvenli bir noktaya taşınması için gereğini Nilüfer Belediyesi'nden rica ediyoruz..
Saygılarımızla.."
Çevre sakinleri

Terminal otobüsüne yeni bir rota...

"Ben, Bağlarbaşı Mahallesi, Fatih Camii yanında oturuyorum.
Bursa, Büyükşehir Belediye Otobüs İşletmesi yetkililerine sesimi duyurmak istiyorum.
Buradan Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giden toplu taşım otobüsü Fatih Camii'nin bulunduğu caddemize de girsin ve oradan yoluna devam etsin.
Bu uygulama pek çok bölge vatandaşımızın takdirini kazanacaktır.
Talebimizin ele alınmasını istirham ederiz.."
Adının açıklanmasını istemeyen bir bölge sakini

Mesele 14 lira değil BUSKİ!..

"Mudanya'daki Yeni Mahalle semtine taşınınca suyu açtırırken 'evde olmayınca telefon edin kapatılsın' dediler.
Ben de aralık ayı gibi uzun süre evde olmayacağım için BUSKİ'nin çağrı merkezini aradım. Martın sonunda eve döndüm.
Baktım sular akıyor. Aradan vakit geçti. Bir gün eve geldim. Su kesilmiş. Ben evde yokken kapatmadılar. Burada olduğum zaman üç ay sonra kapattılar. Mudanya BUSKİ'ye gittim.
'Siz bize değil, BUSKİ merkeze başvurmuşsunuz' dediler ve 'bize yeni bilgi geldi. Arada böyle hatalar olabiliyor' diye eklediler..
Neyse suyum açıldı. Tabii açma kapama parası faturama yansıtıldı. Mesele ondört lira değil. Vaktinde yapılmayan bir iş var ortada!."
Emine ERAKUS

Güzelim koru çamur içinde

"Osmangazi ilçesi, Emek Mahallesi içinde Çamlık yürüyüş parkuru Bursa'nın içinde korunması ve geliştirilmesi gereken küçük bir koru alanı.Yüzlerce çam ağacının bulunduğu koru, toz-toprak içinde pek kullanışsız durumda..
Nilüfer ilçemizdeki gibi biz Emek halkı sakinleri olarak bu korunun içine yumuşak bir zemin oluşturacak yürüyüş koşu yolu yapılmasını istiyoruz.
Çünkü her yağmur yağdığında parkımızın içi son derece kullanışsız bir hale dönüşüyor. Sonra da çamur oluşuyor ve bu nedenle spor yapamıyoruz.
Sayın ilgililerin ilgisine peşin teşekkürlerimizle.."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

TEŞEKKÜR PANOSU

3.Pınar Cad. için teşekkür

"Panayır Mahallesi 3. Pınar Caddesi sakinleri adına kısa bir süre önce fotoğraflayıp köşenize gönderdiğim ve cadde zemininden bir hali yüksekte kalan üç adet rögar kapağı araçlar için tehlike oluşturuyordu.
Yaşanan problem üzerine gelen teknik ekip Üçücü Pınar Sokak'taki rögar kapaklarını cadde zeminine indirerek olası tehlikelerin de önüne geçmiş oldular.
Teşekkür ediyoruz.."
İlker BAŞBUĞA

Moral kaynağı bir güler yüz

"Geçen pazar gecesi ani bir rahatsızlık sonucu başvurduğum Bursa Özel Anadolu Hastanesi'nde gerekli kan vs. analizlerini büyük bir dikkat ve özenle yaparken hastasına da moral veren, güler yüzlü, sempatik ve yardımsever sağlık teknik personeli Emre Duran'a açık teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.