Hava Durumu

Tramvay hattı inşaatına dikkat!

Yazının Giriş Tarihi: 12.10.2016 04:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 04:59
“Hergün işime gidip gelirken Yeni Yalova Yolu’ndan geçiyorum. 
Tramvay inşaatı nedeniyle daralan anayolda bazı riskler var. Daha önce BUTTİM Köprülü Kavşağı inşaatında ve bir süre önce de tramvay inşaatı nedeniyle daralan yolda kazalar oluyor. 
Uyarılarımın yetkililerce incelenip çözümlenmesi sürücü ve yolcu güvenliği açısından önemli olacaktır. Konunun ivedilikle köşenizde yayınlanmasını rica ederim.
1.Yeni çekilen sarı yer çizgilerine ek olarak eski beyaz yol çizgileri de duruyor. Beyaz çizgiler risk ve kafa karışıklığı oluşturuyor. Acemler Mudanya köprülü kavşak çalışmasında olduğu gibi eski şeritler koyu renkle kapatılmalı.



2.Kazı alanını ayırmada kullanılan beton bariyerlere bir aracın saplandığını görmüştük. Sürücüsü; Allah şifa versin, yaralanmıştı. Bakiye kalan beton bariyerler yerine de hızla çelik korkuluk montajları devam etmeli.
3.Yol üzerinde renkli ve ışıklı uyarı levhaları eksik. Bazı araçlar buna  rağmen çok süratle seyrediyor, kaza riski artıyor. Trafik ekipleri yolda  denetimlerini sıklaştırmalı.
4.Yaya trafiği üstgeçitlerin kalkmasından dolayı bas-geç trafik ışıkları ile sağlanıyor. Üstgeçit inşaatlarına öncelik verilirse ve tramvay hat montajına başlanmadan devreye alınırsa yaya güvenliği hızlanır trafik akışını durduran bas-geç lambalarından kurtulunur.
5.Tramvay hattı Terminal’e kadar komple olarak değil etap-etap yapılırsa olası riskler azalır. Saygıyla.”
İsmini açıklamak istemeyen bir okur

Nilüfer’den bir yanıt

“5 Ekim 2016 köşenizde yayınlanan ‘Gülümsemek İstiyoruz’ başlıklı yakınma üzerine bölgede gereken inceleme yapılacaktır. 
Eroğlu Sokak’ta yapılan incelemede çöp atıklarına rastlanılmadığı ve bölgede çöp toplama işlemlerinin düzenli yapıldığı tespit edilmiştir. 
Bölge halkıyla da görüşülerek konu hakkında bilgi alışverişinde  bulunulmuştur. Onlara duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz.”
Nilüfer Bld. Basın Bürosu 

Hanedan Sokak aydınlatıldı

“Köşenizdeki bir okur talebinde Çekirge, Dikkaldırım Mah. 2. Hanedan Sokak’ta aydınlatma sorunu olduğu belirtilmişti. 
UEDAŞ Osmangazi İşletme Md.’müze bağlı teknik ekiplerce yapılan incelemede  tespit edilen aydınlatma arızası 7 Ekim’de giderilmiştir. 
Değerli müşterilerimiz, şirketimizle ilgili her tür istek,öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilir. Onları dinliyor olacağız.  
Bilgilerinize sunarız,
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İletişim Md.

Matine için ‘askıda’ bilet 

 Nilüfer Bld. ‘Tiyatro’ yeni sezonda yeni uygulamaları hayata geçirdi. Oyunlar artık cumartesi günleri saat 15’te de sahnelenecek. 
Nilüfer Bld. ‘Tiyatro’ matinede 15-25 yaş arası gençler ve 65 yaş üzerindekiler için ‘askıda bilet’ uygulamasına başladı. 
Sınırlı sayıdaki askıda bilet için rezervasyon gerekiyor. Bilgilenmek isteyenler tiyatro@nilufer.bel.tr “mailto:tiyatro@nilufer.bel.tr”  adresine a-posta yollayabiliyor veya 4132737 no’lu telefondan Nâzım Hikmet Kültürevi’ni arayabiliyorlar. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.