Hava Durumu

Turgay Başkan, bu işler unutuldu mu?

Yazının Giriş Tarihi: 15.04.2019 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 08:19

"Nilüfer İlçesi Belediye Başkanlığı'na seçilip görevine başlayan Sayın Turgay Erdem'in Çamlıca Mahallesi sakinleri olarak dikkatine sunmak istdiğimiz iki ayrı konu var..
Çamlıca Anadolu Lisesi'nin karşısındaki boş alan bir süre önce Belediyemiz tarafından iş makineleri ile yapılan yoğun bir çalışmada temizlendi ve düzeltildi.. Buraya bölgemiz için gerekli olan güzel bir parkın kazandırılacağı söylenmişti. Gerçekten buna çok sevinmiştik. Ve hatıra kalsın diye de o güne ait fotoğraflar çekmiştik. Köşenize de gönderiyoruz.
Fakat birkaç günlük çalışmaların ardından burada ne iş makineleri kaldı ne de başka bir hareket.. Bizler de parkımız yapılacak diye hâlâ bekleyip duruyoruz.. Yoksa seçim telaşı dolayısıyla unutuldu mu diye endişe ediyor ve sayın Turgay Başkanımız'a anımsatıyoruz.
Acaba parkımız ne zaman yapılacak?.
Bu arada yakınlarımızın oturduğu ilçemizdeki Badırga Sokak da uzun zamandan bu yana asfaltlanacağı günü bekliyor..
Saygılarımızı sunuyor, Turgay Başkanımız'a başarı ve kolaylıklar diliyoruz."

Bir grup çevre sakini

FUTBOLCU VE SEYİRCİ İÇ İÇE

"Fotoğraflarını çekip gazetenize gönderdiğimiz yer, Atıcılar Futbol Stadyumu.
Burada her hafta cumartesi-pazar günleri Bölgesel Amatör Lig maçları ve Süper Amatör Küme maçları oynanıyor.
Bursa'da futbolu seven taraftar grupları maçlarını yetersiz kalan tribünde izleyemeyince tel örgülerin arkasından ve saha kenarındaki çimenlerin üzerinde izliyorlar.
Çoğu zaman Bursa dışından taraftar grupları da takımlarının maçını izlemeye ve desteklemeye geliyorlar.
Oysa, buradaki ortam ek tribünlerin yapılmasına son derece elverişli.
Takımların taraftarları bir arada maç izlerken güvenlik önlemleri gerekli..
Stadımıza ek tribünlerin yapılmasını, ayrıca taraftar gruplarının güvenlik önlemleri altında oynanan maçları keyifle izlemelerini bekliyoruz..
İlgililere saygıyla sunarız."

Erturul AKÇADERE

MUHTARDAN MESAJ VAR

"Geride bıraktığımız 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ülkemiz ve Bursamız için hayırlı olmasını temenni ederim.
Bu seçimlerinde şahsıma oy veren veya vermeyen bütün komşularıma teşekkürlerimi sunuyorum.. Diğer muhtar arkadaşlarıma da görevlerinde ilk günkü heyecanı kaybetmeden çalışmalarını temenni ederim."

Cumhuriyet Mah. Muhtarı Mustafa MAYİL

KLASİKTEN GÜNÜMÜZE

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, "Klasikten Günümüze" konseriyle izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.
Akademik Odalar Birliği Oditoryumu'nda gerçekleştirilen "Klasikten Günümüze" adlı konserine sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
İki bölümde gerçekleşen konserde Şef Salih Berkmen yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, farklı makamlardan eserler seslendirdi.
Konserin ikinci bölümünde koristler, solo performanslarını da sergiledi. Konseri izleyenler arasında yer alan Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu şeflerinden Filiz Başıbüyük de, sanatseverlere sürpriz yaparak sahneye çıktı. İki eser seslendiren Şef Başıbüyük, salonu dolduran sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Sevilen eserlerin seslendirildiği konserin sonunda izleyiciler, Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nu ayakta alkışladılar.

SUSUZ KALMAYIN

Büyükşehir Bld. BUSKİ Genel Müd. İçmesuyu Dairesi Başkanlığı çalışmalarında Osmangazi, Doburca Mahallesi, Nilüfer, Gümüştepe Mahallesi, Odunluk Mahallesi; Orhangazi Caddesi, Oğuzhan Sokak, Atatürk Kent Ormanı, Çamlıca Mahallesi; Güldeste Sokak, Kavakdere Cadde, Güven Sokak, Selcan Sokak, Babacan Cadde, Ay Sokak ve civarında yarın 6-24 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.
Ayrıca; Gürsu'da da Zafer, Kazıklı, Ağaköy, Kumlukalan mahalleleri ile Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi ve civarında 20 Nisan'a kadar 8-18 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacak..Bölge sakini okurlarımızı önlem almaları için uyarıyoruz.

OKURLARIMIN DİKKATİNE

Değerli okurlarım;
Günlük yaşamınızda karşılaştığınız çeşitli sorunlar, dilekler ve teşekkür mesajlarınızı konu ile ilgililere ulaştırmak için bu sayfaya gönderdiğiniz e'mail, fotoğraf, faks ve telefon iletilerini geliş sırasına göre hafta içinde yayınlıyorum.
Pazar günleri de bazı güzellikleri paylaşıyorum.
Önemli ricam; tüm iletilerin altında gerekirse size ulaşabilmek için ad-soyad ve telefon no'larınızın da yazılı olması.
Adınızın sayfada açıklanmasını istemeseniz de bu bilgileri lütfen yazın ve iletinizin altına 'adım yayınlanmasın' diye bir not ekleyin.
Sorunlardan uzak nice güzel günlere.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.