Hava Durumu

"Turgay Erdem'e inanıyoruz"

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2020 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 08:19

"Nilüfer bölgemizdeki Çamlıca Mahallesi, Gelincik Sokak'ta Yaşar Kemal Barış ve Kardeşlik Ormanı oluşturuldu..
Belediyemize çok teşekkürler ediyoruz. Ancak parka girişte kaldırımda ve ormana girişe kadar olan yolda yaya vatandaşlarımızın rahatça yürüyebilmeleri için uygun hale getirilmesinde fayda olacağını sayın Belediye Başkanımız Turgay Erdem'e ve diğer ilgililere anımsatmak istiyoruz. Belki bu çalışma ile gerçekleştirilecek rotada, buradaki güzel ortama uyum sağlaması amacıyla kayrak taşları ile aralıklı olarak bir yol çalışması oluşturulabilir diyoruz.

Çok güzel ve sevimli orman ve park alanına böylesi küçük dokunuşlarla daha güzel bir ortam kazandırılmış olacaktır.
Ayrıca Çamlıca Mah. Serap Sokak başındaki kaldırımlarımızın da perişan haline lütfen artık bir son verilsin.
Başkanımız Turgay Erdem'in duyarlı davranacağına inanıyoruz. Engin saygılarımızla.." - Çevre sakinleri adına Perihan T.

BURASI ÖZEL OTOPARK MI?

"Gönderdiğimiz fotoğraftaki görülen ve adeta özel bir otopark gibi kullanılan yer yakın geçmişte Cumhuriyet Alanı arka kısmında, Gökdere Caddesi'nde Nüfus Dairesi olarak kullanılan resmi araç otoparkı. Nüfus Dairesi buradan taşınınca resmi otopark şimdi çevrede işyeri olanların özel otoparkı gibi kullanılıyor. Resmi otopark tabelasını da kaldırdılar. Şimdi 4 araçlık özel otopark. Önüne de engeller konuyor. Halbuki iki metre üstünde belediyenin yol kenarı paralı park yeri de var. Yetkililer özel (!) otoparka yoksa özel bir izin mi verdi?.." Adının açıklanmasını istemeyen bir kısım bölge sakinleri

HAVAİ FİŞEK VE DİLEK BALONLARI

"Sakarya'da meydana gelen havai fişek fabrikası infilakı ve yaşanılan felaket sonrası 'bazı' belediyelerin almış olduğu bir kararla bundan böyle hiçbir kutlamada havai fişek kullanılmayacağı açıklandı.
Çok yerinde bir karar. Bursamız'da da bu kararı Nilüfer Belediyesi almış diye duydum. Kutlarım. Diğer belediyelerin de bu kararda olmalarını beklerim.
Ayrıca felaketlere davetiye çıkartan havai fişeklerin yanında son yıllarda moda haline gelen dilek balonlarının da yasaklanması yerinde olur..
Çünkü dilek balonları da içinde bir mum veya yanıcı maddeyle geceleri havalandırılıp kontrolsüz şekilde uçuruluyor. Nereye gittiği belli değil!.
Bu balonlarla dilek tutulması bir fanteziden öteye geçmez. Balonlar bir ormanlık alan, bir yapının ahşap damına, bir aracın üstü ve buna benzer yerlere düşüp yangın çıkarabilir.
Durumun vahametinin dikkate alınmasını rica ederim." Ferit C. YILMAZ

OSMANGAZİ BELEDİYESİ'NE

"Bizler Osmangazi ilçesine bağlı Yeniceabat Mahallesi (Köyü) meyve üreticileriyiz.. Sayın Bld. Bşk'mız Mustafa Dündar'dan bir talebimiz var.
Şöyle ki son yağışlar sonrası meyve bahçelerimizin yolları çok bozuldu. Araçlarımızla giremiyoruz. Araçlar devrilecek gibi oluyor. Ürün nakledemiyoruz. Bahçe yollarında düzeltmeler yapılması ricamız ele alınmalı. Saygılarımızla rica ederiz." Kemal UYSAL ve arkadaşları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.