Hava Durumu

Turgay Erdem'in dikkatine!

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2019 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2019 08:24

"Yerel seçimlerden hemen sonra bir akrabamızın Nilüfer ilçemizdeki evine taşındık. Burada yaşamaktan çok memnunuz.. Her taraf gerçekten çok güzel. Özellikle parklarımıza diyecek yok.
Fakat semtimizde bulunan Çamlıca Mahallesi'ndeki Kavakdere Caddesi'nin pazar alanı karşısında yer alan bölümlerinde daha önceden belediye tarafından (gönderdiğimiz fotoğrafta da görülen) toprak alanlara bitkilendirmek, yeşillendirmek ve yaya kaldırım kenarlarındaki ağaç dikmek için boş bırakılan yerlere fidanlar dikilecek yerler nedense boş bırakıldı.

Bugüne kadar bu işler yapılmadığı için bu kesim adeta güzel Nilüfer'de sırıtıyor.
Malum olduğu üzere; şimdi ağaç dikme mevsimi..
Bu itibarla boş bırakmış durumdaki toprak alanlara bitkiler dikilmesi ve yeşillendirilmesiyle birlikte ağaç fidanları için ayrılmış yerlerin de değerlendirilmesini bekliyoruz.
Caddemizin görüntüsünü önemli şekilde etkileyecek çalışmaların yapılmasını yeni Belediye Başkanımız Sayın Turgay Erdem ve konuyla ilgili kişilerden rica ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Saygılarımızı sunarız." - Gülfem T. ve komşuları

ANKARA CADDESİ ÇOK GÜZELLEŞTİ

"Bursa'ya doğu yönünden girişte önemli bir arter olan Ankara Caddesi'nin orta refüjü nihayet ele alındı ve yapılan çalışmalar çok güzel bir hale getirildi..
Bu çalışmaların yapılmasıyla, peyzaj uygulamaları, çiçekler ve çınar ağaçları Yıldırım ilçemize ve Bursamız'a şimdi çok yakışıyor.
Çalışmaları yapan ilgili belediyemize ve bu konuda emek veren bütün personele açık teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılarının devamını diliyoruz." Bölge sakinleri

MÜŞAVİRLERDEN 'MÜFETTİŞ'

"Mali müşavirlerden oluşan BSMMMO Tiyatro Topluluğu, Gogol'un ünlü eseri 'Müfettiş' oyununu izleyiciyle buluşturdu.
BAOB Yerleşkesi Oditoryumu'ndaki oyuna, meslek mensupları ve aileleri büyük ilgi gösterdi.
Erdem Erdoğan yönetimindeki topluluğun meslek mensuplarından oluşan ekibi, iki perdelik oyunun ilk kez sahneledi. BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ve oda üyelerinin de izlediği oyun beğenisini topladı.
Oyun sonunda, yönetmen Erdem Erdoğan'a plaket sunan Oda Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, "emeği geçen herkese ve meslektaşlarıma teşekkür ederim" dedi.
Tiyatro sevdalısı Oda mensupları Ayhan Karaşin, Ayser Kaya, Binnaz Danışmaz Kırlı, Celalettin Çoban, Elif Yeşilkavak, Erdal Arslan, Erdi Yazgan, Gülbahar Kömürcü, Huriye Özen, Hükmettin Çakar, İlknur Arslan, Mercan Yalçın, Nazan Özsoy, Oğuzhan Sönmez, Sinem Bozkurt, Songül Alkan, Songül Gül Deniz, Tuncay Çakır, Zuhal Kurubaş Kahraman'a günün anısına teşekkür belgeleri de verildi.

GÜRSULU GENÇLER ECDADININ İZİNDE

Gürsu Bld. bölge sakini gençler için düzenlediği kültür gezilerinde, 3 bin 200 öğrenciyi ecdadın izleriyle buluşturdu.
Gençlerin tarih bilinci ve duyarlılığını arttırmak için düzenlenen gezilerde öğrenciler, Bursa'nın tarihi dokusuyla buluşturuluyor.
Bld. Bşk. Mustafa Işık "tarihini bilip sahip çıkan yeni nesillerimiz aydınlık yarınlarımıza ışık tutacak" diyor.
"Kültür Kenti Gürsu" sloganlı kültür faaliyetleri kapsamında her hafta düzenlenen gezilerde öğrenciler; Tophane, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulu Camii, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Orhan Camii, Kapalı Çarşı, Emirsultan, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Muradiye Külliyesi'ni görme olanağı buldular.

ARAÇLARIMIZI TAHRİP EDİYOR

"Nilüfer ilçemizde Kültür Mahallesi, Gümüşdere Caddesi ile Üçevler Caddesi'nin birleştiği noktada yolumuzun tam orta yerinde oluşan zemin bozukluğu ve derin çukur ne zamandan beri bu durumda devam edip gidiyor..
Bu olumsuzluk da söz ettiğimiz güzergahtan geçmek zorunda kalan araçları büyük ölçüde tahrip ediyor.
Sayın ilgililerin dikkatlerine sunarken bir an önce gerekli asfalt onarımının yapılmasını önemle rica ediyoruz.
Saygılarımızı sunarız.." Çevre sakinleri

DİKKAT, SU KESİNTİSİ!

"Büyükşehir Bld. BUSKİ Gnl. Md.'nce Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde, bugün su kesintisi var.
Çalışmalar 8 ve 17 saatleri arasında, Osmangazi Demirtaş Sakarya Mah. Ziya Gökalp Cad. Hastane Cad. ve Zafer Cad. arasında kalan bölge, Barbaros Mah. Demirtaş Sanayi Çevre Yolu Cad. Ziya Gökalp Cad. ve Hastane Cad. arasındaki bölge, Alaşar Mah. üst kesimleri ve civarında ve yine bugün aynı saatlerde Nilüfer'de Görükle Balkan Mah. 265. İsimsiz Sokak, 136. İsimsiz Sokak, 271. İsimsiz Sokak, Hasanağa Kızılcıklı Mah. Emekli Tokiler'in 1. bölümü ile civarında su kesintisi yapılacak.
Okurlarımızı önlem almaları için bilgilendiriyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.