Hava Durumu

Tuş olmuş bariyer!.

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2019 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 08:07

"Nilüfer ilçesine, Fatih Sultan Mehmet BursaRay İstasyonu civarındaki Özel Bursa Anadolu Hastanesi çıkışında cadde üzerinde bulunan ve gerekli güvenliği sağlamak için oluşturulan bariyerlerden bir kısmı aylardan bu yana gazetenizdeki köşenize gönderdiğim fotoğraftaki gibi aynı şekilde duruyor. Muhtemelen süratli seyreden bir aracın çarptığı bariyerler adeta tuş olmuş pehlivan gibi yerde yatıyor. Tehlike yaratan buradaki bariyerlerin bu noktada yeni bir kazaya neden olmaması için şimdilik sadece dua ediyor ve konu ile ilgili sayın makam sahiplerinin soruna eğilerek gerekli olan çalışmayı acilen yapmasını bekliyoruz. İyi çalışmalar dilerim." - Hamit IŞIK

ORADAN GELİP GEÇERKEN..

"Şehrimizin birçok noktasındaki kaldırım, cep, otobüs durağı, asfalt işgallerine çok rastlanıyor.
Bu otobüs durağı fotoğrafı da Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde (Ziraat Bankası önünde) çekildi.

Üstelik bu cadde üzerinden gün içinde epeyce bir Kolluk Kuvveti'ne mensup görevliler araçlarıyla gelip geçiyorlar.
Görevli olan arkadaşların gelip geçtikleri yollarda etraflarına daha çok bakınmalarını ve duruma anında müdahale edip uygunsuzlukları gidermeleri çok yerinde olacaktır.
Saygılarımla." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

LÜTFEN VE ARTIK ZAHMET OLMAZSA

"Nilufer ilçemizdeki, bölgemizde Kültür Mahallesi; Bilginler Caddesi ile Gümüşdere Caddeleri'nin kesiştiği caddemizde tam yol ağzında oluşan bu derin çukur uzun zamandan beri aynen duruyor.
Bugün-yarın belki asfalttaki çukur onarılır ve sorun kalmaz diye bekledik ama maalesef bu beklentimiz bir türlü gerçekleşmedi.
Lütfen ve artık zahmet olmazsa!.. - Hulki TABAKÇIOĞLU

MİNİKLERE BİR BAYRAM KONSERİ

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları bu gece Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" konserinde, aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik hazırladıkları bir program sunacak.
Orkestra şefi Dağhan Doğu'nun yöneteceği konserde, ÇEV sanat tarafından desteklenen viyolonsel sanatçısı "İdil Bursa" solist olarak yer alıyor. Konserde ayrıca Disney'in sevilen çizgi film müzikleri Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı korosu eşliğinde seslendirilecek.
Konser saat 20.00'de Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (Merinos).

ÇANAKKALE'YE UĞURLAMA TÖRENİ

Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşun dönüm noktası olan Çanakkale Savaşları için yıllar önce yola çıkan Bursa Seyyar Jandarma Taburu'nun kahramanlıklarını anımsamak ve Çanakkale'de yaşananları tekrar anmak için yarın temsili olarak 'Çanakkale'ye Uğurlama Merasimi' yapılacak.
Saat 14.00'te Tophane Meydanı'nda bir araya gelecek olan temsili jandarma taburu ve konuklar günün önemini vurgulayan konuşmalardan sonra Tophane Caddesi, Atatürk Caddesi ve Ulucami önünden Orhangazi Parkı'na doğru düzenlenen yürüyüşü gerçekleştirecekler..
Evet, işte o yılların kahramanları ki; bazısının bebesi beşikte henüz, kimi de daha bebesinin doğumunu bekler, kimi de ekinini tarlada bırakmış, kimi meyvesini dalında..
Ama hepsinde de tek bir inanç, tek bir yürek ve 'vatan, vatan, vatan' duyguları ve yüce sevdalarıyla..
Mekanları cennet olsun..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.