Hava Durumu

Uçurumlu yolda yüzlerce öğrenci tehlike içinde!..

Yazının Giriş Tarihi: 22.05.2019 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.05.2019 08:04

"Kestel ilçemizde, Vani Mehmet Mahallesi 124. Sokak'taki yolun yarısı asfaltlandı ve öylece bırakıldı.
Yolumuzun geri kalan bölümü ise şimdilerde çamur deryası halinde.
Asfalt yapılan yolun bir tarafı ise uçurum. Yolun altına istinat duvarı yapılmadığı için, daha doğrusu yarım bırakıldığı için can güvenliği ve trafik güvenliği açısından büyük tehlike oluşturuyor.
Bu yolu her gün yüzlerce öğrenci kullanıyor. İlgili yerlere defalarca dilekçe ile başvurmamıza rağmen maalesef bir sonuç alamadık.
Herhangi bir tehlike ve olumsuzluğun yaşanmaması için şehrimizi yönetenlerden ricamız bu yoldaki istinat duvarının ve yarım kalan asfaltın bir an önce tamamlanarak öğrencilerimizin bu riskli yoldan ve çamurdan bir an önce kurtarılmasını önemle rica ediyoruz..
Saygılarımla.." - Sercan ÇELİK

'AĞANIN ELİ TUTULMAZMIŞ'

"Nilüfer Tapu Dairesi'nin Yıldırım'a taşındığı 6-7 yıl önceki Bursa trafiği şimdiye göre biraz daha iyiydi.
Nilüfer Hasanağa sakiniyim. Tapu Dairesi'ne gidişte trafik ve zaman kaybı sıkıntı yaratıyor.
Ayrıca; Karacabey'e yakın İkizce Mahallesi (Köyü) sakini insanların taa, Gürsu yanındaki Nilüfer Tapu Dairesi'ne gidip gelmeleri çok zaman kaybı.
Nilüfer'de oturup, her gün Yıldırım'a tapu işlemi için giden yüzlerce insan var. Bursa trafiğine çözüm arayanlar bunu göz ardı etmemeli.
Bu araçların bir de sıkışık trafikte defalarca dur-kalk yapıp, fuzuli yere yaktıkları, dövizle satın alınan akaryakıtı hesap ettiğimde vicdanen rahatsız oluyorum.
Bir de tersini düşünelim ve Yıldırım Tapu Sicil Müdürlüğü Nilüfer İlçesi, Özlüce ya da Görükle Mahallesi'ne taşındı diyelim. Gürsu ve Kestel'e yakın Yıldırım'ın birçok mahallesi var. Bu insanların sıkışık şehir trafiğinde 50 km. yolu iki saatte gidip tapu işlemi için Nilüfer'e gelmesi bir eziyet.
Sayın ilgililere sesleniyorum. Ben Hasanağalıyım diye yazdım. Yani "Ağa" yazıyor. 'Ağanın eli tutulmaz' derler ama ben herkese elimi uzatırım.
Hasanağa TOKİ Konutları güneyinde dedemden kalma 7500 m2. arsam var. Nilüfer Tapu Sicil Müdürlüğü için buraya bina yapımı ve bu binaya taşınma şartıyla, arsamın yeterli bir bölümünü severek bağışlarım. Orayı beğenmezlerse daha onlarca arsadan, beğendikleri herhangi birini şartlı bağış yaparım.
Böylece ramazanda sevap kazanırım. 3 günlük dünya.. Geldik gidiyoruz. Öbür tarafa götüren var mı hiç?." Halil ALTIN

TORUNUMUN FOTOĞRAFLARI

"Minik torunumun fotoğraflarını çektiğim cep telefonumda meydana gelen bir olumsuzluk nedeniyle Carrefour'daki Turkcell bayiine başvurup yardım istedim.
Burada görevli Alihan Karaca yakın bir ilgi gösterip çok kısa zamanda sorunumu çözerek telefonumda kayıtlı bulunan torunuma ait fotoğrafları hemen kurtardı.
Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun.." Neşe TORUN

TRAFİK LEVHASI TUŞ OLMUŞ!..

"Nilüfer ilçemizdeki Çamlıca Mahallesi'nde Cephanelik mevkiinden Ata Caddesi'ne girer girmez solda bulunan bir trafik uyarı levhası muhtemelen bir aracın şiddetle çarpması sonucu fotoğrafta görüldüğü gibi adeta tuş olmuş ve yere kapaklanmış.. Sayın ilgilileri uyarıyor ve saygılarımı sunuyorum." M.Tarık CEVHER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.