Hava Durumu

UEDAŞ ve BUSKİ dikkat!

Yazının Giriş Tarihi: 03.08.2016 04:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 04:53
“Nilüfer, Altınşehir Mah.’mizde BUSKİ’nin bir süre önce  yağmur suyu şebekesi için açtığı veya ızgara koyduğu cadde ve sokaklarda uzun zamandır bozulan asfalt yolların onarımı yapılmadı.
Bozuk yollara yakın evler bu yüzden toz, yaya ve araç şoförleri de sıkıntı içinde.
Bu yıl içinde 230. Sokak’la Muammer Aksoy Cad.’nin birleştiği kavşak yerinde içme suyu patlağı onarımı ve elektrik arızası için çalışıldı. Açılan çukurlara stabilize yol malzemesi döküldü. Ama aylardır asfalt onarımı veya kilitli parke çalışması yapılır diye bekliyoruz.
Stabilize malzemelerden dolayı toz içinde kalan vatandaş şikayetlerine ‘aynı yerde UEDAŞ çalışma yapıyor’ denilip el sürülmüyor. Bu iki kurum arasındaki anlaşmazlık yüzünden çok mağduruz.



Halkın vergileriyle yapılan asfalt yollarımız şu anda delik deşik. GSM firmaları, online hatları, elektrik şebekesi, telefon şebekesi yapan kuruluşlar yolları kesip biçtikten sonra adeta ortadan kayboluyor. Geriye kalan enkazı da vatandaşlar temizleme zorunda kalıyor.
Bu arada 323. ve 321. sokaklardaki onarımlar tamamen BUSKİ sorumluluğunda bulunuyor. Yağmur suyu ve ızgara yapımlarından sonra gerekli onarım yapılmadı. Ayrıca Barla Camii cemaatinden de bu konuda çok sayıda yakınmalar muhtarlığımıza yansıtılıyor.
Sayın yetkililerden  230-321 ve 323. sokaklardaki onarımların artık acilen gerçekleştirilmesini önemle rica ediyoruz.
Saygıyla.”
Celal BOYOĞLU / Altınşehir Mh.Muhtarı

TEŞEKKÜR PANOSU
Şemsiyeli Kız temizlenmiş

“28 Temmuz köşenizde Cumhuriyet Cd. başındaki sarı yaldızla boyanan Şemsiyeli Kız heykelinin renginde yeşillenmelerin olduğunu, bunun da şemsiyeden devamlı akan suyun yarattığı yosunlanma olabileceğini belirtmiştim.
Bir gün sonra oradan işe giderken gördüğüm manzara beni mutlu etti. Çünkü uyarımdan sonra Şemsiyeli Kız hemen tamamen temizlenmiş ve pırıl pırıl olmuş. 
Sevindim doğrusu. Duyarlı davrananlara teşekkürler.”
Buket GÖNENLİ

Tam virajda derin çukur

 “Nilüfer, Ataevler Mah.’ndeki Ulaşım Sitesi ile Podyum Park köşesinde kalan ana caddedeki tam virajda kazılan asfalt zemin kendi kaderine bırakıldı.
Gelişigüzel kapatılan çukur geçen araçlar yüzünden her gün biraz daha derinleşip tehlike arzediyor.
Yolun yabancısı sürücüler çukuru görünce aniden sağa kaçarken arkadan gelen araçların çarpma tehlikesi içinde.
Nilüfer Bld.’ne durumu arzediyor, sorunun giderilmesini bekliyoruz.”
Çevre sakinleri

7 rögar kapağı için 6 telefon

 “Mustafakemalpaşa ilçemizdeki Demireli Mah. sakinleri olarak BUSKİ yetkililerinin dikkatini çekeriz.
Demireli Cad.’ndeki yedi adet çöken rögar kapakları için Alo 185’e altı defa telefon ettik. Bir defa geldiler. Kanal açma aracıyla geldikleri için çöken kapaklara müdahale edemediler. Alo 185, her defasında da başvurmak için bize altı farklı tlf. no’su verdi. Sonuç alamadık. Çöken kapaklardan çok pis, ağır kokular geliyor. Bu ıstırabı geçen ramazan ayı başından beri çekiyoruz.
Başka kime başvuralım, bilemiyor ve BUSKİ’ye saygıyla bir defa daha hatırlatıyoruz.”
Ali ULUTAŞ 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.