Hava Durumu

Un var, şeker de, ama helva yok!

Yazının Giriş Tarihi: 31.01.2022 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.01.2022 08:21

Değerli okurlar;
Bugün köşemizde gönder-diğiniz fotoğraflar ağırlıkta.

Görüntüler de bu notları tamamlıyor. İşte okurum  Sn.Hulusi Baydar’ın esprili eleştirisi:  “Nilüfer Odunluk Mah. Odunluk Köprüsü üstündeki aydınlatma lambalarından biri yok. Direk var, lamba yok. Yani ‘un var, şeker de.. Ama helva yok’!..Bakalım helvayı kim yapacak?” diyor. 
Helvayı UEDAŞ mı, yoksa TEDAŞ mı yapacak; göreceğiz elbet?

*****

ALO BURASI NİLÜFER

SİMİTÇİ VE KASACI SORUNU:- “Köşenizde ‘Nilüfer’de simitçi ve kasacı sorunu’ başlığıyla yayınlanan ‘bir okur yakınması’ üzerine ilgili ekiplerimizce inceleme yapılmıştır.  Seyyar satıcılık yaptığı tespit edilen şahısla ilgili gerekli yasal işlemler Bölge Zabıta Amirliği’nce yapılmış olup, trafiği tehlikeye soktuğundan dolayı Emniyet Müdürlüğü’ne gereğinin yapılması hususunda gerekli yazışmalar yapılmıştır.  Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz trafiği tehlikeye düşüren aracı yerinden kaldırma yetkisine sahip değildir. Bu konuda sorumluluk Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerindedir.  Kurum olarak konunun takipçisi olacağımızı belirtir, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.” 
NİLÜFER BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

*****

TEŞEKKÜR PANOSU

HAT’TA GÜZELLİK:- “ Semtimizdeki Eski Zübeyde Hanım Doğumevi; (şimdiki Sağlık Müd.) önündeki kavşakta Hat Cad. yol ayırımında orta refüj kırık döküktü. Köşenizdeki uyarımız üzerine hemen onarıldı. İlgililere teşekkür.” -MÜJGAN KANAT

*****

SEVGİLİ BUSKİ NERELERDESİN?

“Düzensiz, tehlike saçan rögar kapakları bizim Nilüfer ilçesi, Çamlıca Mh. Ata Cad.’den Gün Sk.a girince adeta seri halde. Yokuş yukarı doğru düz şekilde çıkınca yaklaşık 30 m. ileride bu rögar karşımıza çıkıyor ama bu bölgede benzer durumda daha nice rögar kapakları var. Kapakların çevreleri her gün biraz daha eriyip, derinleşiyor. Sevgili  BUSKİ nerelerdesin?.” -BÖLGE SAKİNİ KINA

*****

OKUYANA BRAVO!

Sn.Nazmi Gür yazıyor:
“Nilüfer, Çamlıca Mh. Ata Cad.’den Gün Sk.’a girince soldaki alanı tanımlayan boş bir alana ait tabelanın revizyona ihtiyacı olduğu açık seçik ortada. Çevre sakini olarak çok rahatsız eden bir manzara. Okuyana bravo..”
Fotoğraf Nazmi Bey’in objektifinden.

*****

SORUMSUZ SÜRÜCÜLER

“Şehir içinde bazı sorumsuz sürücüler raylar üzerine veya otobüs duraklarına park ediyor. Bursaray seferlerini aksatan ve otobüslerin durağa yanaşmasını önleyen bu kurnazlara hiçbir ceza yok. Yaptıkları yanlarına kâr kalıyor.
Geçen hafta kurnazın (!) biri aracını eski Emlak Bankası (şimdi Ziraat Bankası) binası önünde raylar üzerine park edip dörtlüleri de çakmış. Gönül rahatlığıyla  bankada işini halletmiş. Tren 6-7 dakika beklemiş; kimin umurunda?.
Otobüslerin ve trenlerin önüne konulacak birer kamerayla bunların saptanıp cezalandırılması gerek.” -EKREM HAYRİ PEKER / Kimya Müh.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.