Hava Durumu

Vatandaş da sevinmeli!

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2020 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2020 08:08

27.11.2018 ve 3.6.2019 tarihli yazılarımızda Nilüfer, Beşevler'deki Eğitimciler, Konak, Beşevler ve Yıldırım Cad.'nin şişe ağzı gibi tek noktaya bağlandığı ve bu nedenle Carrefour yönüne çıkışın kördüğüm olduğunu, sorunun çözümü için Eker AVM önüne bir cadde açılıp yükün önemli bir kısmının buraya aktarılarak Mihraplı ve Odunluk yönüne çıkış sağlanması gerektiğini önermiştim.


Pazar günü buradan geçerken Büyükşehir Belediyesi'nce Eker AVM önünde önemli bir çalışma başlatıldığını gördüm. Sanırım kavşakla ilgili önerimiz hayata geçiriliyor. Bu çalışmayı görünce, Büyükşehir Bld. altyapı çalışmalarının yeterince yerel medyada yer almadığını düşündüm..
Sn. Başkan Alinur Aktaş'ın elbet işyükü çok ağır olabilir ama en azından madem ki trafik sorunu için yeni bir çözüm oluşturuluyor, bunun için bir açıklama yapılabilir vatandaş da sevinirdi yine. Saygıyla." - Serkan ÖZGİRAY/ End.Yük.Müh./
ODTÜ 99

PAZARDA HERŞEY VAR AMA DENETİM YOK!..

"Zafer ve Anadolu Mah.nde Doğu Garajı yanında hafta sonu kurulan Hurda Pazarı'nda tezgah açan esnaf artık cumartesi gününden geliyor.
Ama alanda olumsuz davranışlar içinde kişi ve alkol alanlar var. Zaman zaman kavgalar çıkıyor. Ateş yakıp kablo yakılıyor. Her yan duman-koku içinde.
Ayrıca sağa sola tuvalet ihtiyaçlarını giderenler var. Evet hepsi var bunların ama denetim yok. Her pazar belediyeyi pekçok mahalle halkı arıyor ama yanıt alınamıyor. Bu olumsuzluklara karşı gerek belediye gerekse güvenlik güçlerinin çözüm getirmesini diliyoruz.
Lütfen bize ses olun. Sorun artık çözülsün."
Dursun TAN

BU ÇINARI TEDAVİ EDİN

"Tarihi Pirinç Han'ın içindeki asırlık çınar ağaçlarından birinin gövdesi tamamen oyulmuş, bomboş duruyor. Ağacı ayakta tutan adeta sadece dış kabukları gibi.
Gövdesinin içi oyulmuş tarihi çınarlara ziraat mühendislerince gerekli tedavi metotları uygulandığını biliyorum.
Bu itibarla bu çınarın da tedavisini rica ederim."
Öğr. Gül ÖZEN

TEŞEKKÜR PANOSU

ÇEŞMEDE ONARIM

"Çok önemli tarihi mirasımız Ulu Camimizin doğu köşesindeki çesmenin kırık mermerlerini görünce üzülmüş ve size çektiğim fotoğrafla sunmuştum. Sağ olunuz, var olunuz, yayınladınız.
Geçenlerde ikindi namazı sonrası buradan geçerken mermer çeşmenin dökülen kısımlarına gerekli onarımın yapıldığını gördüm ve gerçekten çok sevindim. Yenilenmiş durumun da fotoğrafını gönderiyorum.
Hem sayın yetkililere, hem de gazeteniz ve size teşekkür ederim kardeşim."
Hacı FERHAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.