Hava Durumu

Ve Nilüfer'den beklenen ses

Yazının Giriş Tarihi: 12.10.2017 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 07:30

Okurumuz Sn. Hüseyin Demirdöğen'in çeşitli tarihlerde köşemizde yer alan yakınması uzun zamandır terk edilmiş haldeki bir otobüsle ilgiliydi.
Çevreye rahatsız veren bu otobüsün özellikle geceleri bazı olumsuz kişilerin de uğrak yeri gibi olduğu 'iddia' edilmişti..
Sn. Demirdöğen aynen şunları yazmıştı:
"Bursa Hakimiyet gazetesindeki köşenizde çeşitli tarihlerde fotoğraflarıyla iki kez yayınlamanıza rağmen Nilüfer, Durmazlar karşısı 242. Sokak'ta uzun zamandan bu yana kendi kaderine terk edilmiş ve geceleri olumsuz davranışlı bazı kişilerin adeta uğrak yeri olan otobüs hâlâ aynı o şekilde durmaya devam ediyor..

Nilüfer Belediyesi'nden bu konuda nedense en ufak bir 'tık' bile yok.. Terk edilmiş olan otobüs için gazetenizden gerekli uyarıları yapmayı ve dikkat çekmeyi bir kez raha yinelemek istiyor ve otobüsün buradan kaldırılmasını rica ediyoruz." Hüseyin DEMİRDÖĞEN
Ve Nilüfer Belediyesi en sonunda bu yakınmaya ses verdi ve gelen yanıt aynen şöyle:
"6.10.2017 tarihinde köşenizde yayınlanan 'Nilüfer'den tık yok' başlıklı yazı üzerine ilgili inceleme yapılmıştır.
Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi, Durmazlar Fabrika Karşısı 242. Sokak'ta terk edilmiş olduğu söylenen otobüs hakkında yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde, aracın plakalı olduğu (16 JLK 72) görülmüştür.
Otobüsün park halinde bırakıldığı alanın ise kamuya ait olmadığı, şahıs arazisi olduğu tespit edilmiştir. Üzerinde plaka bulunan araçlar eğer kamu alanını işgal etmiyorsa bu araçlara zabıta tarafından yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır.
Belediyemiz olarak bölgemizde plakasız atıl durumda hurda niteliğinde olan araçları en son 22.9.2017 tarihinde yaptığımız bir çalışma ile bulundukları yerden kaldırarak gerekli yere teslim edildi..
Park halinde olan araçların içerisinde alkol almak veya herhangi bir maksatla toplanıp çevreyi rahatsız eden kişileri ise polis 155 hattına ihbar edilmesi gerekmektedir.
Yine de bahsi geçen 16 JLK 72 plakalı otobüsün sahibine ulaşılarak aracın bulunduğu yerden kaldırılması için uyarıda bulunulmuş olup, şahıs aracını 9.10.2017 tarihinde bulunduğu yerden kaldıracağını beyan etmiştir.
Konunun takibi ve kontrolü Zabıta Müdürlüğümüz tarafından yapılacaktır.
Duyarlı vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz." Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

Su basıncı çok düşük

"Nilüfer ilçesindeki Çamlıca, Gümüştepe mevkiinde BUSKİ'den gelen içme suyu basıncı çok düşük..
Bu nedenle bölgede oturan sakinlerin evlerinde su basıncı için hidrofor kullanılıyor.
Bu da bir yandan elektrik sarfiyatına neden olurken diğer yandan hidrofor eğer arıza yaparsa su kullanımımız da olamayacak. Tabii en azından hidrofor arızası giderilene kadar.
Sayın BUSKİ yöneticilerinden bölgemize verilen sudaki basıncın artırılmasını önemle rica ediyoruz.
Saygılarımla.." Dinçer EMİR

TEŞEKKÜR PANOSU

İhsaniye Arçelik'e

"Evimizdeki aspiratörün değişimi ve arıza yapan tost makinemizin onarımı konusunda çok kısa zamanda sorunu hemen çözen Arçelik, İhsaniye Servis'inden İbrahim Kalfa, Mesut Özendim ile Dilek ve Melda Hanımlar'ın gösterdiği ilgiye ve tüm teknik ekibin çalışmalarına açık teşekkürlerimi sunuyor, kolaylıklar diliyorum." B.B.Ö.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.