Hava Durumu

Yakınmayalım, üzülmeyelim!..

Yazının Giriş Tarihi: 26.08.2019 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.08.2019 08:21

Nilüfer bölgemizde bulunan Barış Mahallesi, Buluş Sokak girişinden bir görüntü ile gazeteniz köşesinden sayın ilgililere selam ve saygılarımızı iletiyoruz. Belirttiğimiz sokak girişinde bir süre önce yapılan bir inşaat çalışması sonrası inşaata ait atıklardan büyük bir kısmı olduğu yerde kendi kaderine bırakılmış bir durumda buradan kaldırılacak günü bekliyor!.
Sorunun önem taşıyan bir yanı da şu:
Yapılan inşaat çalışmasının bulunduğu yer dikkat edilirse; tam da yağmur suyu ızgaralarının hemen yanı.
Yani şiddetli bir yağışta buradan kaldırılmış olan inşaat atıkları yağmur suyu ızgarasının içine dolabilir, ızgara gideri tıkanabilir..
Sonra da biz vatandaşlar caddelerimiz, sokaklarımız göle dönüyor diye yakınır dururuz, üzülürüz.. Bunları yaşamayalım lütfen.
Gereken temizliğin tez zamanda yapılması ricalarımızla.. " - Ali Rıza YILMAZ

PARÇA YOKMUŞ

"Altınşehir Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, BİAPORT önündeki döner kavşak etrafında küre şeklindeki aydınlatma topları geceleri yanmakta ve çok güzel bir görüntü oluşturmaktaydı..
Bu toplar uzun zamandan beri yanmıyor ve iyileştirmeye yönelik herhangi bir girişim de yapılmıyor. Aydınlatmaların yeniden faal hale getirilmesini önemle rica ediyoruz.. Sorunun nedeni için bizlere 'parça yok' deniyor." Çevre sakinleri

DÖRT MEVSİM'İN ÇİRKİN TABELASI

"Ataevler Mahallesi, Dört Mevsim-Yılmaz Akkılıç Parkı'nda ve Yılmaz Akkılıç Caddesi kenarında park alanına konulan ve tamamıyla ahşap, büyük boydaki Dört Mevsim/Yılmaz Akkılıç Parkı tabelası şimdilerde çok çirkin bir şekle dönüştü..
Söz konusu ahşap tabeladaki tüm harfler oyma yöntemiyle yapılmış ve içleri de siyaha boyanmıştı. Ancak yıllar sonra harflerin boyaları uçtu gitti. Okunmuyor. Tabela tamamen simsiyah oldu.
Ayrıca bembeyaz kuş pislikleri de simsiyah tabelayı adeta tamamen kapatmış durumda.
Gerçekten büyük üzüntü veren bir manzara oluşmuş.. Oysa rahmetli Yılmaz Akkılıç, bölgeye modern bir kütüphane kazandıran aydınımızdı.
Yapılacak temizlik çalışmaları merhuma olan saygının da somut bir örneği olacaktır." Orhan ÖZDEMİR

ERKEK LİSESİ'NDE VEFALI MEZUNLAR

Tarihi okullarımızdan Bursa Erkek Lisesi'nin vefalı eski mezunları arasında bulunan Adnan Arasan'ın okul pansiyon binasının mezunlar derneğince yıktırılıp yapılacak beş katlı 101 kişilik yeni modern pansiyon ve son katında da 250 kişilik tiyatro ve konferans salonunun tüm giderlerini karşılayacağı dernekçe açıklandı.. Vefalı eski mezun Arasan'a tebrikler.. - E.Ö

SORUN BİTTİ

"Nilüfer ilçesi, Çamlıca Mahallesi, Beylik Sokağımız'ın başında bir süre önce yolda iyileştirme çalışmaları yapılmış ancak onarım konusunda bazı eksiklikler meydana gelmişti.
Sonuçta belediyemiz bu konuda da gerekli hassasiyeti gösterdi ve gerekli onarımları yaparak sorunu giderdi. (fotoğrafta) Açık teşekkürlerimizi sunarız." Sokak sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.