Hava Durumu

Yazıktır, günahtır lütfen duyarlılık

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2019 08:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2019 08:33

"Nilufer ilçemizdeki Konak Mahallesi, Konak Caddesi'nin Baylar Sokağı ile kesiştiği kavşağa daha önceden konulmuş bulunan ve trafik akışı için önemi bulunan delinatör ve uyarı levhası maalesef zarar görmüş durumda ve öylece yerde yan yatmış olarak duruyor.
Öncelikle biz vatandaşlar, trafik için konulan bu uyarıcılardan ne istiyoruz da zarar veriyoruz?. Yazık günah!.. Hem emeklere hem de harcanan onca paralara..
Belediyelerimiz tekrar tekrar yenisini getirip buralara monte ediyorlar ama vatandaşlar olarak biraz da duyarlılık lütfen.
Ayrıca; yine Nilufer bölgesinde, Konak Mahallesi, Kuşburnu Sokağın başında bulunan elektrik trafosunun yanında da daha önceden yapılan bir çalışma için yerler kazılmış çalışma bittikten sonra da gelişigüzel bir şekilde kapatılmış ve burası yine kendi kaderine bırakılmış bir vaziyette..
Her iki konuyu da sayın ilgililerin dikkatlerine sunuyoruz ve gerekli onarımların yapılmasını rica ediyoruz. Saygılarımızla." - Semt sakinleri adına Ertuğrul ENEZLİ

TRAKTÖRLER BİLE GEÇEMİYORLAR!..

"Osmangazi ilçesi, Demirtaş bölgesi yakınlarında bir süreden bu yana yapılan Yüksek Hızlı Tren hattı çalışmaları için gereken hafriyat çalışmalarında görev yapan kamyonlar, taşımış oldukları toprak ve molozları yollara döküyorlar ve bu yüzden çamur deryasına da dönen yollardan gelip geçmek çok zor oluyor.
Bazı noktalarda bahçelerine, tarlalarına gitmek isteyen traktör sürücüleri bile toprak-moloz yığınları yüzünden buralardan geçemez bir hale geldiler.
Müteahhit firmanın sayın yöneticilerini çekilen sıkıntıya çare olmaları için harekete geçmelerini rica ediyoruz.
Saygılarımızla."

Çevre sakinleri adına
Hayrettin TEZEL

YARDIMSEVENLER BUGÜN 91 YAŞINDA

Türkiye Yardımsevenler Derneği bugün 91 yaşına giriyor.
Bir asra yakın bir zaman dilimi içinde birçok yoksula yardımlarda bulunan derneğin Bursa şubesi yönetim kurulu bu münasebetle dün gece Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu'nda büyük bir konser düzenledi.
Yardım amaçlı konser geniş bir ilgi gördü.
Bugün de dernek üyeleri verilecek bir öğle yemeğinde bir araya gelecekler.
Derneğin Bursa Şube Başkanlığı'nı aralıksız olarak 27 yıl başarıyla sürdüren rahmetli Doktor Behiye Olgaç'tan sonra, başkanlığa getirilen gelini Leyla Olgaç da 33 yıldan bu yana görevi aynı üstün başarıyla sürdürüyor.

GAZİAKDEMİR SEMTİ TAMİR ATÖLYESİ Mİ?

"Osmangazi, Gaziakdemir Mahallesi'nde ikamet ediyorum.
Mahallemiz konut alanı mı, yoksa oto sanayi bölgesi mi; karar veremiyorum artık.Boş bulunan bir metrekare alan bile oto tamircileri tarafından kiralanıp, rastgele şekilde sokaklarımızda otoların tamiri yapılıyor.
Eskiden bu otolar tamirhanelerin garajlarına çekilip orada onarılıyordu. Şimdi tamir sırasında sokaklarımıza otoların yağlarını, balata yağlarını akıtıp bırakıyorlar..
Dışardan biri gelip mahallemizi gezecek olsa "siz neden sanayinin içinde oturuyorsunuz" diyebilir?.
Belediyeye sorunumuzu direkt şikayet ettiğimizde telefonda masadan masaya aktarıyorlar. Ama hiç ilgileneni görmedik.
Sokaklarımız hurda veya tamir olacak araçlarla doldu. Osmangazi Belediyesi bizim olayımızla hiç ilgilenmiyor.
Tamirciler; Osmangazi'nin Gaziakdemir Mahallesi'ni pislettikten sonra akşam Nilüfer ilçesindeki evlerine gidip gülümsemeye çekiliyorlar.
Bize de perişan sokakları bırakıyorlar.Saygılarımla."

Aziz ÇINAR

YILDIRIM CADDESİ KARANLIKLAR İÇİNDE

"Yıldırım ilçesi, Yıldırım Caddesi üzerinde bulunan sokak aydınlatma lambaları uzun zamandan beri arızalı olduğundan dolayı yanmıyor.
Caddemiz bu yüzden geceleri çok karanlıkta kalıyor.
Sabah karanlıklarında okullarına giden ve okullarından da akşam karanlıklarında eve dönmek için çıkan öğrenciler ve gece vardiyadan dönen işçiler karanlık ortamda güç durumda kalıyorlar.
İlgili kuruluşun lütfen müdahale ederek gerekli burada arızalı aydınlatmaların onarımlarını yapmasını saygılarımızla rica ediyoruz."

Semt sakinleri adına
Hasan HARCIOĞLU

MERDİVENLER ONARILDI

"Bir süre önce Osmangazi İlçesi'nde Demirkapı Mahallemiz'deki, Derebaşı Sokağımızda bulunan beton merdivenlerin kırık dökük halini köşenize çektiğimiz bir fotoğrafla duyurmuştuk.
Daha önce kırık dökük ve tehlike yaratan merdivenlerde yaşlı bir komşu teyzemiz de düşmüştü.
Köşenizdeki yayından sonra Osmangazi Belediyesi merdivenlerde gerekli onarım çalışmalarını yaptı ve merdiven korkulukları da yenilendi.
Teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Semt sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.