Hava Durumu

Yerinde duramayan durak!

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2021 08:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2021 08:28

Osmangazi, Hamitler bölgesinden okurum Sn. Hasan B.'den bir süre önce gelen iki ilginç fotoğrafa ancak bugün sıra geldi, yayınlıyorum. Bu süreçte gerekli iyileştirmeler dilerim yapılmıştır.

Değerli okurum, "bizim otobüs durağı yerinde duramıyor!. Devamlı sallanıp duruyor. İnsanların üzerine her an yıkılıp kalabilir. Muhtemelen bir araç çarpıp durağı yerinden oynatmış, durak yan yatmış halde' diyor. Durak, Hakkari Sokak girişindeymiş.

Ve bir diğer görüntü de yine Hamitler, 1. Zengin Sokak'tan. Yol ne zamandır aynen böyle kalmış. Zengin Sokak'tan zengin (!) ölçüde, berbat bir yol manzarası yani!..

BBOİ ve Osmangazi Bld. yöneticilerinin ilgisine bilgisine..

OSMANGAZİ'DETUŞ OLAN MANTAR

"Osmangazi ilçesi trafiğinde en yoğun ana yolumuz Altıparmak Cad.'nde araçların yaya kaldırımlara parkını önleyen uygulamada Dikçeşme Sokak girişine konan beton mantar yerinden çıkmış ve adeta tuş olmuş!..
Kim bilir hangi araç beton mantara çarpıp bu hale getirdi?.


Onarım uyarımı için fotosunu çekip köşenize gönderiyorum. Osmangasi Bld. ilgilenir umarım. Saygılar."

-A.EMİN GÜRBAĞ

GÜZELİM DOĞAYA KASTEDİLİYOR!..

"Bu fotoğrafları Mudanya'nın Mirzaoba Köyü'nde Çamlık Tepe'den çektim.Hiç olmazsa köşenizde birini yayınlayıp gerekli uyarıyı yapmanızı rica ederim.

Burası göz alabildiğine uzanan Tirilye ve denize nazır muazzam bir manzaraya sahip. Bazı vatandaşlar burada yemiş, içmiş, piknikler yapmış ama bütün pislik ve çöplerini de böylece ortada bırakıp gitmiş.

Sanki güzelim doğaya kastediliyor!

Bu pislikleri, çöpleri ortada bırakmak hiç yakışıyor mu?.

Çöpünü de topla git kardeşim.. Hiç zor değil bu ama duyarsızlık.. Yazık, günah.

Uyarım dilerim ilgi görür."

-NECMİ GÜRLÜK

ALO BURASI OSMANGAZİ

7/A'YA TAKVİYE:- "30.10.2021'de yayınlanan 'Alinur Başkanım ve Burulaş lütfen" başlıklı okur dileği Kurumumuz ilgili birimince incelenmiştir.

Tüm lastik tekerlekli toplu taşıma araçlarının sefer saati taleplerinin bütünleşik bilet sisteminden ve sahada gözlem ile incelenip yolcu yoğunluğu, filo uygunluğu ve işletme saatlerine bağlı olarak planlanıyor.

Bununla birlikte 7/A hattında çalıştırılmak üzere yeni otobüs alındı ve 11.11.2021 tarihi itibariyle hareket saatleri sıklaştırılıp yeni saatlerinde hizmet vermeye başladı."

-BÜYÜKŞEHİR BLD. BASIN HLK.İLŞK. D.BŞK.

TEŞEKKÜR PANOSU

CAMİMİZ TAMAMLANDI:- "İnegöl ilçemizdeki Akhisar Mahallesi sakinleri olarak bir süre önce yapılan ve ibadete açılan Miraç Camimiz'in çevre düzeni ve bir kısım eksikleri Bursa ve İnegöl Belediyelerimiz'in yaptığı malzeme ve işçi destekleri ile tamamlandı.

Camimizde mübarek cuma günü gerçekleştirdiğimiz törene katılan Sayın Kaymakamımız Eren Arslan ve Sayın Belediye Başkanımız Alper Taban ile katkıda bulunan bütün işadamları ve hayırseverlere ve İnegölümüz'ün değerli halkına gösterdikleri yakın alaka için teşekkür ederiz.

Hürmetlerimizle.."

-BİR KISIM ÇEVRE SAKİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.