Hava Durumu

Yeşil ve kara yanyana

Yazının Giriş Tarihi: 11.04.2022 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 08:07

"Sanırım Nisan ayı başıydı. Semtimizdeki Nilüfer Kara Fatma Heykeli önünde çim saha çamur saha haline geldiği için ilgililerin dikkat nazarlarına sunulan bir okuyucu mektubu sundunuz.

Benzeri bir durumu da müsaadenizle ben aktarayım.

Beşevler Cd.nde Kara Fatma Heykeli'nin alt kısmındaki yol ortasında bulunan refüjden size iki farklı manzara.

Kara Fatma'dan bankamatiklere olan boşluğun bir kısmı güzelce yeşillendirilmiş halde, gerisi ise kapkara toprak. Ne zamandan beri böyle. Buraya da birkaç yeşillik ekiversinler. Ricamızdır." -RECAİ KEPSUTLU/ Emk.
 

ALO, BURASI YILDIRIM

Merdivenler Onarıldı:- Gazetenizin Vatandaş Hattı Köşesi'nde 14.3.2022'de yayınlanan bir okurunuza ait "Pazara İnerken" başlıklı yakınma incelenmiştir.

Yazıda söz edilen Gökdere Somuncu Baba Parkı Pazar Alanı merdivenlerinin kırık basamakları, Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Md. ekiplerince ivedilikle onarılmıştır.

Bilgilerinize sunarız" -YILDIRIM BLD. BASIN YAYIN MD.

SİZDE LÜTFEN BİR DENEYİN

"Daha önce belediyeye, Yeşil Şehir'den,Demirtaş-İsmetiye'ye giden yolun olabildiğince düz bir şekilde planlanarak, asfaltın yenilenmesi gerektiğini yazdım.

Aynı şekilde, Sanayi'den çıkışta, köşede Köfteci Yusuf'un oradan, tarlaların kenarından yolun sonunda benzinlik lambalarına olan kısım da çok kötü.

Ayrıca o birleşme noktasında araçlar, yolun her tarafı çok dar olduğu için, dönüşlerde birbirlerini veya lambayı dakikalarca boş yere bekliyorlar.

Uzun kuyruk oluşuyor. Buraya mutlaka güzel ve adil geçiş sağlayan kavşak şart.

Bazı uyanık sürücüler, ezberledikleri yerde yaptıklarıyla diğer araçlara sinir krizi ve kaza riskleride yaşatıyor.

Tartışma, kavgalar sıklıkla yaşanıyor. Aşağıdan gelerek, İsmetiye'ye sola dönecekmiş gibi bekleyip, lamba yeşil yanınca bekleyen araçları hiçe sayıp aniden sağ tarafa yönelerek yukarıya doğru gitmek üzere zorla araya giriyorlar. Lamba kırmızıya dönünceye kadar, bu yüzden çok az sayıda araç geçiyor.

Buradada kuyruk oluyor. Sanayiden gelen araçlar da,sağ tarafa yukarı gitmek için,sola veya karşıya gidecek araçlara yeşil yanmasını bekliyor. Çünkü tek şerit ve sağa dönüş köşesi çok keskin. O kısım genişletilip köşe de istimlak edilip kaldırılarak yol açılmalı.

Hafta sonu veya içi,Saat 17'den sonra, bir akşam üzeri buraya giderek durumu görebilirsiniz..

Lütfen sesimizi duyurun. O yoldan günün her saati geçen binlerce araç sürücüsünü sevindirmiş olacaksınız.

Bir diğer sorun da 2. El Hurda Pazarı'na gelenler, yolun her iki kenarına araç bırakıyor ve yol tek şerite düşüyor. Pazar öğleden sonra o yollar felç oluyor. Siz de geçmeyi deneyiniz. Rezilliği görünce şaşıracaksınız.

Sn. ilgililerin dikkatine sunarım. Teşekkürler." -METİN YARAR

TEŞEKKÜR PANOSU

GÜRSU'DA GÜZEL BİR GÜN:- Geçenlerde bisikletçi bir arkadaşın davetiyle Nilpedal Grubu olarak Gürsu'ya gittik, güzel bir gün yaşadık. Kalabalık bir bisikletçi grubu ile doğa güzellikleri içinde çevre turunda bizlere Gürsu Bld. Bşk.Mustafa Işık'ta katılıp sonra da örnek bir ev sahipliği yaptı.  

Belediye ve Gençlik Merkezi'nin düzenlediği tur geleneksel hale gelmeli. Davet eden arkadaşlara teşekkürler." -NİLPEDAL GRUBU

TEBRİKLER

Nilüfer Bld.Bşk. Sn.Turgay Erdem ve eşi Zeynep Erdem'in bugün 2. evlilik yıldönümleri. Kutluyorum.

Daha nice yıllara mutlulukla, sağlık ve başarılarla.. - E.Ö

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.