Hava Durumu

Yıldırım'a hiç yakışmıyor!..

Yazının Giriş Tarihi: 03.01.2022 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.01.2022 08:09

"Gerçekten de üzülerek köşenize gönderdiğimiz bu görüntüler Yıldırım ilçemizdeki, Molla Arap Mahallesi, Taner Sokak'tan.

Evet üzgünüz. Çünkü Yıldırım'da belediyemiz çok güzel çalışmalar yapıyor. Takdire şayan. Pekçok sokak ve caddede asfalt çalışmaları gerçekleşti.

Ama bizim Taner Sokak unutuldu mu, yoksa gözden mi çıkarıldı; bunu anlayamıyoruz, bilmiyoruz?!.

Aylardan beri sokağımızda yol çalışmalarımız yapılsın ve bizler tozdan-çamurdan kurtulalım diye bekleyip duruyoruz ama beklentimiz gerçekleşemiyor.

Üzüntümüz işte bu. Çünkü güzel Yıldırım'a hiç yakışmıyor bu perişanlık.

Her yağış sonrası bozuk yolumuz çamur deryası oluyor. Sokağımızın bir an önce düzenlenip asfaltlanarak ilçemize yakışmasını umutla bekliyoruz. Taşlı, tozlu. çamurlu yolda yururken ayakları takılıp düşen komşularımız bile var. Okuldan çamur içinde dönen çocuklarımızın hali ise inanın yürek sızlatıyor.

Belediyemizden bu üzücü duruma eğilip gerekli çalışmaları bir an önce başlatmasını saygılarımızla rica ediyoruz."

-TANER SOKAK SAKİNLERİ

NİLÜFER'DE SİMİTÇİ VE KASACI SORUNU

"Nilüfer ilçesinde, Küçük Sanayi bölgesi girişinde, özel güvenlik kulübesi karşısı yol kenarında; sabahları saat 07.30 / 08.30 arası simit vb. yiyecek maddeleri satan 16 ADC 792 plakalı araç bu noktada trafiği geniş ölçüde tehlikeye sokuyor.

Çelik kasa satan kamyon tipi bir araç ise 7/24 aynı yerde satış yapabilmek için park ediyor. Önceki aylarda önümdeki araç bu yüzden kaza yaptı. Sorunu Nilüfer Belediyemiz'e iletmiştim. Şimdi; kış sezonu. Hava sabahları daha da karanlık. Lambalarda biriken araç trafiği yoğun ve 16 ADC 792 plakalı araçtan simit vs. alanlar büyük tehlike oluşturuyor. Bu konuda kalıcı bir çözüm için Nilüfer Belediyemiz'e güveniyor ve yardım bekliyoruz.

Yazdığım üstteki uyarımı belediyemize daha önce de iletmiş ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri burada gerekli önlemleri almıştı. Çok teşekkürler. Ancak şimdilerde yine aynı noktada, aynı durumlar yaşanıyor..

Belirtmiş bulunduğium kavşakta gerekli önlemlerin tekrar alınmasını önemle rica ediyorum.

Saygılarımla."

-ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR OKUR

HANEDAN SOKAK ZİFİRİ KARANLIK

"Osmangazi ilçesi, Zübeyde Hanım Caddesi (Doğumevi) 2.Hanedan Sokak sakinleri olarak UEDAŞ'tan önemli bir ricada bulunmak istiyoruz..

Sokağımız ne zamandır geceleri zifiri karanlıklar içinde kalmakta.. Çünkü; sokağımızda bulunan sağlı sollu iki aydınlatma direğindeki lambalar yanmıyor.

Ve geceleri bu sokakta -tabiri caizse- göz gözü görmüyor dense yeridir.

Söz konusu olan sokak aydınlatma lambalarına ait direkler 5 no'lu Köşk Apartmanı'nın önü ve karşısında.

Gerekli iyileştirmenin ivadelikle yapılmasını önemle rica ediyor bu vesile ile tüm UEDAŞ çalışanlarına 2022 yılında da çalışmalarında kolaylıklar ve başarılarının devamını diliyoruz.

Saygılarımızı sunarız.."

-2.HANEDAN SOKAK SAKİNLERİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.