Hava Durumu

Yıldırım'da kuruyan ağaç, park ve iddia

Yazının Giriş Tarihi: 18.09.2021 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.09.2021 08:00

"Yıldırım Bld.'ni 2 Bşk.Yrd. yönetirken şimdi 7 kişi yönetiyor ama aksamalar yoğun.

1 buçuk ay önce bir durumu anlatmak için Park Bahçeler Müd.'nü saat 8.20'de aradım henüz gelmemiş. Mudürún tlf.'nu vermediler. Dönsün ricama dönülmedi. Daha sonra Md.'ün bağlı olduğu Başkan Yrd. gittim. Yoktu. Sekreterine Tlf. no'su bıraktım, yine dönülmedi. Amacım şuydu:

Oturduğum bina önüne 25 yıl önce yapılan Çocuk Oyun ve Dinlenme Parkı ilk defa geçen yıl bakımsızlıktan kurudu. O zaman gazetelere konu oldu. Bu yıl mart ayı sonlarında yeniden çapalama ve çim tohumları ile düzenlendi. Haziran ayına kadar baktılar. Çimler yeşerdi, güzelleşti. Hazirandan itibaren bir gün olsun yine sulanmadı.

Sonuç: Kurutulmuş bir park!. Aylar sonra su arızasına gelen ekip kurumuş kesimi suladı.

Halen Park Bahçeler Md. ve ilgili Bşk.Yrd. ise henüz dönüş yapmadı!.

Fotolarımda parkın kurumuş çimenleri ile kestane ve ıhlamur ağacının son durumu var.

Ben aynı belediyenin eski bir Bld. Bşk. Yrd ve Vekiliyim. Bu duyarsızlığa gerçekten çok üzülüyorum."

-Necmettin ŞENGÜL. Yld. Bld. eski Bşk. Yrd. ve Vek.

TEŞEKKÜR PANOSU

BUSKİ ve BESAŞ:- Nilüfer Hatun Caddesi üzerindeki Besaş satış büfesi arkasında ağaçlıklı alanda kalan bölgede bir süredir açıktta olan kanalizasyon çukuru konusunda köşe-nizdeki yakınmamız üzerine nihayet BUSKİ tarafından yapılan bir çalışma ile sorun kalmadı. Teşekkür ederiz."

-Çevre sakinleri

SANKİ ŞAHA KALKIYORUZ

"Aracınızla bugünlerde yolunuz eğer Nilüfer ilçemizdeki Kültür Mahallesi, 85. Yıl Cumhuriyet Caddesi'e düşer ve Bağdaş Sokağa girerseniz otonuzla aniden adeta şaha kalkabilirsiniz.
Bunun sebebi, buradaki çalışma sonrası bir tarafı oldukça çukur diğer tarafı da yüksek kalmış olan yolumuz. Düzeltilmiyor nedense.
Bu tramplen gibi durumu uzaktan fark edenler araçlarıyla duruyor ve sonra da yavaşça bu tramplenden atlayıp geçiyor. Bakalım bu iş ne zaman hallolacak?."

-Süha YILDIZ

BİR OKURDAN BİR OKURA..

"Gazetenizin ınternet sayfasında 4.9.2021 günü Gani Dayı imzasıyla yayınlanan bir yoruma aynen katılıyorum. Sn.Dayı'nın yorumu şöyle:

'Altıparmak Cad. bu haliyle yaya ve araçların kaza yapmasına davetiye çıkaran yol durumunda. Bu caddede araçlar sokaklardan sağa ve sola her an dönüş yapıyor. Yayalarımız da maalesef yaya geçiş yerleri yerine her yerden karşıdan karşıya geçmeye devam ediyor. Bunun için trafik gönüllüleri belli caddelerde kural hatırlatması yapmalı..'

Sn.Dayı'yı çok önemli uyarı ve önerisi nedeniye kutluyorum."

-Kurter SANCAKTAR

TEKERLEKLİ SANDALYE İÇİN KUYRUK OLUYOR...

"6.9.2021'de sağlık sorunum nedeniyle Şehir Hastanesi'ne gittim. Üzücü bir manzara ile karşılaştım. Ortopedik sorunları için başvuracak sakatlar, yürüyemeyenler, yaşlılar bu servise ulaşabilmek için tekerlekli sandalye bulamıyorlardı. Bazı hastaları da yakınları kucaklayıp zorlukla götürdüler.. Oradaki bir görevliye bu durumu sordum. 'Herkes sıraya, herkes sıraya!..' diye bu modern hastaneye yakışmayan bir durumu maalesef gözler önüne serdi. Böyle güzel, modern bir hastane yapılmış ama hastalar için tekerlekli sandalye herhalde çok az. Yazık.."

-Mehmet ÜNALDI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.