Hava Durumu

Yıldız Sokak batak oldu!..

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2020 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2020 08:16

"Nilüfer ilçemizdeki Mudanya yolundaki Esentepe kavşağından İzmir yoluna ulaşılan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki arka kesimde bulunan Cumhuriyet Mahallesi, Zafer Sokak'tan Yıldız Sokak'a girişte bir süre önce yapılan altyapı çalışmaları sonrasında sokağımızın adını Yıldız Sokak'tan sonra ne yazıktır ki 'batak sokak' olarak tanımlamaya başladık...


Şimdi ortada kendi kaderine bırakılan ve her gün biraz daha derinleşen çukurlar, çamur deryası bölümler mevcut. Bu sokaktaki dar virajlardan dönüş yapmak isteyip geçmek zorunda kalan araçlarımız hasar görüyor. Ve bu acı veren manzaralar da Nilüfer ilçemize hiç yakışmıyor.

Belediye Başkanımız Sayın Turgay Erdem'e saygılarımızı sunarken yakın çevre sakinleri olarak da 'gülümsemeyi' unutmak istemediğimizi anımsatıyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. "- Bölge sakinleri

AĞAÇLAR KESİLİYOR LÜTFEN YENİLEYİN

"Şehrimizin ana arterlerinde cadde kenarlarında bulunan ağaçların bazıları nedense kesiliyor ama yerlerine yenileri dikilmiyor.
Örneğin; Çekirge Caddesi'nde, Atatürk eski Stadyumu civarında, Setbaşı Camisi'nin yakınlarında ve daha pek çok yerde kesilen bu ağaçların yerlerine yenilerinin en kısa zamanda dikilmesi gerekiyor.
Yeşil Bursa sadece lafta kalmamalı.
Önemle dikkatlere sunarım."
Ecz. Oryal KAHRAMAN

DENİZ SOKAK DENİZ GİBİ!.

"Nilüfer ilçemizdeki Nilüfer Hatun Caddesi'nde bulunan Yıldırım Market'in tam karşısındaki Deniz Sokağımız yağışlı havalarda resmen deniz gibi oluyor.
Bu sokakta her taraf birikip derinleşen çamurlu sularla doluyor.. Buradan semt sakini yayaların gelip geçmesi başlı başına bir dert haline geliyor.
Salın ilgili makam sahiplerinden yaşadığımız problemin acilen ele alınıp çözümlenmesini saygılarımızla rica ediyoruz."
Kevser MERSİNLİ

YENİ BİR HAT DAHA

"Demirtaş Bucağımızda toplu taşım yapan minibüslerin Sakarya Mahallesi halkına da hizmet verebilmesi için yeni bir hat oluşturulması konusunda başarılı bir girişim yapan ve bunu başaran sevgili Muhtarımız Mümin Dündar'a semt sakinleri olarak açık teşekkürlerimizi sunarız.
Kolay gelsin Muhtar Mümin!."
Hayrettin TEZEL

KAPALI DURAK NEDEN YOK?..

"Yıldırım ilçesi ve mahallesi, Beyazıt Caddesi ile Kurtuluş Caddesi'nde BOİ'ye ait kapalı durak ve otobüs beklerken oturma bankları da bulunmuyor.
Kışın yağışta, yaz sıcağında da güneş altında otobüs beklemek burada tamamen bir çile..Şehrin pek çok yerinde duraklar kapalı iken Yıldırım bundan neden nasibini alamıyor?.
Hasan HARCIOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.