Hava Durumu

Yol ortasında elektrik direkleri çok tehlikeli

Yazının Giriş Tarihi: 07.05.2018 07:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 07:49

"Demirtaş bucağı, Sakarya Mahallesi Orta Çeşme Sokak sakinleriyiz.
Buradaki yolumuz yeni yapılan inşaatlardan sonra yaklaşık üç buçuk metreye kadar daraldı. Bazı noktalanda da gerekli şuyulandırma olmadığından mevcut binaların yerine yenisi yapılıyor. Çevrede bulunan sundurma ya da bahçe duvarlarının kamulaştırılması yapılarak yolun normal boyutu olan altı metreye çıkarılması gerekiyor.
Bu konuda Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün gereğini yapmasını rica ediyoruz.
Ayrıca; Demirtaş beldemizdeki Sakarya Mahallesi 21. Dere Sokak'ta bulunan iki adet elektrik direğinin ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir direk de yol ortasında kaldığı içinr çok tehlikeli durumlar yaşanabiliydr. Ulaşımla ilgili sıkıntılar yaşanıyor.
Yaklaşık sekiz aydan bu yana TEDAŞ ya da UEDAŞ yetkilileri, nedendir bilinmez; bu konuda hiçbir faaliyet göstermiyorlar ve yardımcı olmuyorlar.
Yaşanan sorunlarımızı köşenizden paylaşırsanız tüm bölge sakinleri olarak çok sevineceğiz..
Kolaylık dileriz. Saygılarımla."
Çevre sakinleri adına Selim YERLİ

TİVİBU'dan bir yakınma

"Gazetenizdeki köşenizi her sabah kahvaltı yaparken büyük bir keyifle okuyor, biz vatandaşların dertlerini gerekli makamlara ilettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz.
TİVİBU abonesi olarak bir şikayetim var..
Türk Telekom'un TİVİBU abonesiyiz ve dün gece (3 Mayıs Çarşamba) saat 21.50 gibi arızaya düşen TİVİBU yayın yapamadı ve saatlerce ekranlarımız karardı.
TİVİBU'nun 444 5 375 no'lu müşteri hattı ise servis dışı kaldı. Hattın sürekli meşgule düşmesi yetmezmiş gibi kurumdan da abonelerine hiç- bir bilgilendirici mesaj ve yayın gelmedi.
Bu müşteri hattını gece boyunca 42 kez aradık ve sonunda gece saat 00.38'de ulaşabildiğimiz müşteri temsilcileri de hiçbir şeyden habersiz, en kısa sürede arızanın giderileceği ve bu konuda da bir zaman veremiyoruz gibi komik bir açıklama yaptı.
Bunun üzerine sabah kalktığımızda ise sorunun henüz giderilememiş olması bu kuruma olan güvenimizi zedeledi. İletişim çağı olan 21. yüzyılda bu soruna şaşırmamak elde değil.
Saygılarımla.."
Erhan B. KIZILAY

Telefonumu iptal ettiremiyorum!..

"Nilüfer ilçesi, Akçalar Mahallesi sakinlerindenim.
488 56 25 numaralı telefonumu kullanmadığım için abonelikten ayrılmak istiyorum.
Çünkü kullanmadığım telefon için her ay fatura ödüyorum. Bu da beni zorluyor.
24 Nisan tarihinde Nilüfer TELEKOM Müdürlüğü'ne gidip ilgili arkadaşa yazılı dilekçe verdim, durumu anlattım.
'Bana aboneliğinizi kapatmayın' diye adeta binbir dereden su getirildi.. Sonuçta telefonum kapatılmadı, aboneliğim devam ediyor..
Beklediğim gelişme olmadığı için bir süre sonra müşteri hizmetleri servisine telefonla durumu anlattım. Dilekçe verdiğimi söyledim ama telefona çıkan görevli bu kez beni oyalar gibi konuştu. Sonuçta telefon hattım hâlâ kapatılmış değil.
Nilüfer TELEKOM üst düzey yetkililerine durumu aktarıyor ve gerekli kapatma ve abonelikten çıkma işlemimin bir an önce yapılmasını rica ediyorum.
Saygılarımı sunarım."
İsmail GÜLEÇ

Özgiray önerisiyle farkındalık yarattı

Okurum Sn. Serkan Özgiray'ın 24 Nisan köşemizde bu fotoğrafıyla yayınlanan bir önerisinde, 'bir hafta boyunca parklarda gelişigüzel atılan çöplerin temizlik ekiplerince toplanmayarak farkındalık yaratılması' şeklindeydi.
Öneri ses getirdi.
Ve İnegöl Belediyesi, şehir merkezinde Atatürk Bulvarı üzerine bir kamyon dolusu çöp dökerek vatandaşların tepkisini gözlemleyerek yerlere, parklara, cadde ve sokaklara çöp atılmaması için vatandaşları yaratılan bu farkındalıkla uyarmış.
Okurumuz Sn. Özgiray'a ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'a duyarlılıkları nedeniyle tebrikler..

Alo, burası Yıldırım

BUDANDI VE SULANDI:

"03/05/2018 tarihli gazetenizdeki köşenizde yer alan "Çimler biçilip kurtarılmalı" başlıklı okur şikayeti ile ilgili olarak Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce, şikayet başvurusu yapan okurunuz Necmettin Şengül ile görüşülerek, gerekli çalışmalar yapılmış, çimler budanmış ve gerekli sulama çalışmaları da (fotoğrafta) gerçekleştirilmiştir..
Bilgilerinize sunarız."
Yıldırım Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.