Hava Durumu

Yol uçuran bir inşaat!..

Yazının Giriş Tarihi: 13.12.2021 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.12.2021 08:10

"Nilüfer ilçesinde, Beşevler Mahallesi, Başarı Sokak - Bahriyeli Sokak - Sevgi Sokak kesişimindeki ayrımlı kavşakta bulunan yolumuzun yarısı ekte gönderdiğimiz fotoğrafta net bir şekilde görüldüğü gibi yapılan inşaat tarafına doğru (uçmuş) göçmüştü.

Buradaki inşaatın kabası bitti ama yol yine kapalı duruyor. Ve şimdilerde resmen çamur deryası haline dönüştü..

Belirttiğimiz kavşak çok işlek bir yer olduğundan yolun yapımını (kim tarafından yapılacak veya yaptırılacaksa) acilen tamamlanmasını rica ediyoruz. Şu anda çamur deryası durumuna dönüşmüş işlek yolumuzdan Nilüfer Şehitler Ortaokulu ve Murat Alkan İmam Hatip Ortaokulu'na ulaşım yapılabildiği gibi ayrıca Bahriyeli Sokak, Sevgi Sokak yönlerini 6/F, 6F/D, B/4, B/6 ve B/7 toplu taşım otobüsleri de kullanmaktalar. İlgililerce yolumuzda gerekli iyileştirmenin ivedilikle yapımını önemle rica ediyoruz. Saygılarımızla.." -BÖLGE SAKİNLERİ

*****

MUTLU SOKAK'TA NAZAR BONCUĞU

"Osmangazi ilçemizdeki, Hürriyet Mahallesi, Mutlu Sokak girişinin önündeki asfalt zeminin delik deşik hali semtimizin sanki nazar boncuğu..

Çok uzun zamandan bu yana Mutlu Sokağımız'a nazar değmesin, mutlu sokağın mutlu insanları her zaman mutlu olsun diye mi böyle bırakılıyor burası anlayamıyoruz?..

Evet; işin şakası bir yana ama şunu sormak istiyorum; Osmangazi Belediyemiz nerelerdesin?."

ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR OKUR

*****

NÖBETÇİ ECZANELER İÇİN BİR RİCA

"Bursa'daki eczanelerimiz ilgili meslek odasınca belirlenen programdaki sıralamayla çeşitli semtlerde her gece acil ilaç gereksinimleri için nöbetçi olarak açık bulunduruluyor.

Bazı semtler arasında çok uzak mesafeler olduğu için açık olan nöbetçi eczaneye ulaşmak, hele o semti tanımıyorsa adresi bulabilmek oldukça güç oluyor. Bu nedenle nöbetçi eczane sayılarının artırılması yerinde olur kanısındayım.

Daha da önemli bir noktayı buraya yazmaktan kendimi alamıyorum.

Her eczanenin vitrininde, kapısında, duvarında vb.yerlerde o gece nöbetçi olan eczaneleri belirten levhalar var.

Bunların çoğu gece karanlığında okunamıyor. Pazar ve bayram nöbetlerinde bu sıkıntı daha da fazlalaşıyor. Çünkü bazı nöbetçi eczane listeleri çoğalıp uzuyor, harfler küçülüyor.

Bazen de kapıya asılı kağıtlardaki belirtilmiş listeler yağmurdan, çamurdan, rüzgardan olumsuz etkilenip yırtıldığı için hiç okunamıyor.

Bu nedenle eczanelerin vitrinine veya kapı camına içten konan nöbetçi eczane listelerinin ışıklandırılmasını önemle rica ediyorum.

Bence kutsal bir görev olarak 24 saat nöbet tutan sayın nöbetçi eczacılara da zaten bu yakışır.

Tüm eczacılarımıza kolaylıklar diliyorum. Saygılar."

AYDIN DEMİRAY

*****

ALO BURASI OSMANGAZİ

AĞAÇ SORUNU:- "27 Kasım 2021 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetenizdeki köşenizde okurunuz Mehmet Ünaldı'nın 'Çok Tehlikeli Bir Dut Ağacı' başlıklı şikayetine yer verilmiştir.

Söz konusu ağaç, belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ilgili ekiplerince yerinde incelenerek, herhangi bir tehdit oluşturmasını önlemek adına 30 Kasım 2021 tarihinde kesilmiştir.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve bunu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz."

OSMANGAZİ BLD. BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.