Hava Durumu

Yunuseli'de bitmeyen çile!..

Yazının Giriş Tarihi: 03.08.2019 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.08.2019 09:03

"Osmangazi ilçesi, Yunuseli TOKİ Konutları önündeki yolda bir çalışma başlatıldı. Ancak haftalardan beri kazı işlemi sonrasında hiçbir ilerleme kaydedilemedi. Yoğun trafiğin bulunduğu lokasyonda tek şeride düşen akış yüzünden ciddi zaman ve akaryakıt kayıpları, kuralsız dönüş yapan sürücüler nedeni ile güvenlik sıkıntıları da yaşanmakta.
Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığımız başvuruda BUSKİ'nin çalışmasının tamamlanması beklendiği iletildi.. Ancak iş bir türlü sonlandı- rılamadı..
Günlerden beri bu yoldan gelip geçen araçlar, yayalar ve bölge sakini olan vatandaşlar bu nedenle çile çekmeye devam ediyorlar.
Sürecin tüm paydaşlarca önceliklendirilmesi adına değerli desteklerinizi bekliyoruz.
Saygılarımla.." - Adının açıklanmasını istemeyen bir semt sakini

MOLLA YEGAN SAHİPSİZ Mİ?

"Yıldırım'daki 14 YY.'dan kalma Molla Yegan Medresesi restore edilmişti. Ancak şimdilerde sanki sahipsiz gibi.
Çünkü çatısındaki kurşun tabakalar bile meçhul kişi veya kişilerce çalınıyor. (Fotoğrafta çalınan kurşun tabakaların olduğu kesim görülüyor)
Semt muhtarlığımız ilgili birimlere durumu aktarmasına rağmen maalesef sonuç alınamıyor. Tarihi eserlerimiz sahipsiz bırakılmamalı..
Gerekli tedbirlerin alınmasını diliyoruz." Semt sakinleri adına Hasan HARCIOĞLU

YEŞİLİ YOK YEŞİL ALAN

"Şehrimizde yaya ve araç trafiği açısından en yoğun olan ana arterlerden biri Haşim İşcan Caddemizdir.
Bu ana caddemiz, yerli ve yabancı turistlerin de en çok kullandıkları önemli bir geçiş yeridir..
Fakat gelin görün ki, buradaki yaya kaldırımların hemen yanında kalan yeşil alanlar ise yürekler acısı bir durumda.
Adeta bu güzelim caddede çürük dişler gibi duran ve yeşilinden eser kalmamış olan bölgede yağışlı havalarda da çamur deryası olan kesimlerin ele alınarak gerekli iyileştirmelerin yapılması çok yerinde olacaktır.
Dikkatlere sunuyorum." Uğur KAPTANSOY

ALO, BURASI OSMANGAZİ

'ALBAYRAK CADDESİ':- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 8 Mayıs 2019 tarihli sayısındaki köşenizde bir okurunuzun 'Albayrak Caddesi Yeşile Hasret!.' başlıklı şikâyetine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan Albayrak Caddesi ile Abdülhamid Han Caddesi kesişiminde bulunan alana park yapılması konusu, belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz'ün yatırım programında yer almaktadır.
Albayrak Caddesi'nin ağaçlandırılması hususu ise Büyükşehir Belediyemiz yetki ve sorumluluk alanında kalmaktadır."

'GÜNEŞTEPE MAHALLESİ':- "20 Temmuz 2019 tarihli köşenizde bir okurunuzun 'Böcek ve Fare Barındırıyor!' başlıklı şikâyeti yer almıştı. Güneştepe Mahallesi'ndeki boş alanlarda hemşehrilerimize problem oluşturabilecek şekilde meydana gelen ve yollara kadar uzanan otların biçilmesi belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilgili ekiplerimizce yapılmıştır. Kosa çalışmaları devam etmektedir. Konulara duyarlılığından dolayı okurlarınıza ve bunları bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.." Osmangazi Bld.Basın Yayın Hlk. İlşk. Md.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.