Hava Durumu

Adaylara duyurulur

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2018 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 07:46

Türkiye'de çalışan bütün teknik adamların birçoğunu yakinen tanıyor ve takip ediyorum. Bursaspor bu konuda bana göre şanslı gibi... Tabii ki her görüşe de saygım var. Ama Paul Le Guen'in büyük Bursaspor'u temsil kabiliyeti ile saha kenarındaki duruşuna ve tavrına baktığımda bir eksik göremiyorum. En azından iyi bir profesyonel ve adaletli. Artı oyuncu grubu tarafından da seviliyor. Eksiği yok mu? Mutlaka var...
Mesela Sivasspor karşısında on birdeki Grazov tercihi ve Batalla'nın oyundan alınışında bence hiçbir yanlış yoktu. Zaten Grazov'u taraftar dışarı aldı. Efsane de yorulmuştu.
Şimdi bunlar için değiştirmeye değer mi Sayın Paul Le Guen'i...
Ve takım ruhu; Bütün kulüplerin ve teknik adamların derdi bu olsa gerek... İnanın bunun ilacı olsa fiyatı ne olursa olsun talep görürdü mutlaka. Ama maalesef yok. Takım oluşturulduğunda herkesin hayali bu olsa gerek. Yani bütün halinde hareket edebilen, ezberleri çoğalmış ekibin bu ruhu oluşturması başarıya giden en kestirme yoldur.
Peki, Bursaspor bu kadro yapısıyla buna ulaşabilir mi? Mümkün değil. Çünkü kadroya baktığımızda sanki başka bir takım izliyorum. İçimi acıtıyor ama yapacak bir şey de yok.
Meraklıyız taklitçiliğe. Çünkü takım ruhunu oluşturmak için iki yol var ama ikisini de maşallah tıkamışız, başarı bekliyoruz.
Sonuçta siz Vakıfköy'den gelenlerden ilk on birde sayısal fazlalığı oluşturamazsanız zaten işiniz çok zor. Aidiyet duygusu gelişmiş, insani değerleri yüksek, nitelikli ve yetenekli oyuncuların oluşturduğu, uzun yıllar yan yana oynamış oyuncu gurubu var mı? O da yok.
Yoksa hiçbir şansın yok. Adaylara duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.