Hava Durumu

AK Parti'de büyük buluşma...

Yazının Giriş Tarihi: 19.08.2020 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 08:01

Siyasette yaşanan pandemiye rağmen hareketlilik her geçen gün artıyor. Bu bağlamda ana muhalefet partisi büyük kongresini tamamladı, İYİ Parti'de il kongreleri devam ediyor.
AK Parti'de ilçe kongreleri önümüzdeki aydan itibaren kaldığı yerden devam edecek.
Yerel yönetimlerde ilk yılını dolduran belediyeler bu sene değerlendirme toplantıları pandemiye takıldı desek abartmış olmayız.
Yeni normale alışmaya çalışan siyasi partilerde de çalışmalar buna uygun olarak yapılıyor.

İşte bu noktada AK Parti son yerel seçimlerinde partisinden seçilmiş Türkiye genelindeki 794 il, ilçe ve belde belediye başkanı, 81 il başkanı, il kadın ve gençlik kolları başkanı, il yerel yönetimler başkanı, MYK üyeleri ,Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Genel Başkanlarının katılacağı büyük bir toplantı düzenliyor.
Ya da diğer bir deyişle bin 200 AK Parti mensubunun katılacağı toplantı 20 Ağustos Perşembe günü, yani yarın 11.00'de ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı toplantı öncesi davetliler önce kendi illerinde COVİD19 testi yaptırdılar.
Bugün de Ankara'da aynı testi yaptıracaklar.
Testleri negatif çıkan başkanların katılacağı toplantının konusu 'Pandemi sonrası belediyecilik vizyonu' konusu olacak.
Bu buluşmadaki konuşmalar önümüzdeki dönemde yerel yönetimlerin yol haritası olacak dersek abartmış olmayız.

KELES'E KAPALI HALI SAHA...

Bursa'nın dağ ilçelerinde bu sene pandemi sebebiyle köylerde gerçekleşen etkinlikler yok. Fakat bu süreçte belediye başkanlarının özel gayreti var.
Bu bağlamda en gayretli belediyelerden biri de Mehmet Keskin'in belediye başkanı olduğu Keles Belediyesi...
Keskin'e de en büyük desteği veren isim ise AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni. İki isim arasındaki uyum hizmetlere de yansıyor. Öte yandan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten'in de yöreyi çok iyi bilmesi de işin Ankara ayağını çözmede oldukça büyük etken.

Keskin , şimdi ilçeye Spor Toto Genel Müdürlüğü'nün de kısmi desteği ile kapalı halı saha, mini basketbol sahası ve bunların yanında halkın faydalanacağı piknik yapacağı bir alan kazandırıyor...
hatırlatmakta fayda var ilçeye yine Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği ile havuz kazandırılmıştı.
Önümüzdeki günlerde ihale edilecek kapalı halı sahanın en kısa zamanda halkın beğenisine sunulması bekleniyor.

ÖDÜNÇ 17 AĞUSTOS'U DEPREMİN MERKEZİ YALOVA'DA ANDI...

Yakın tarihimizde yaşadığımız en acı vakalardan biri 17 Ağustos depremi. Daha dün gibi. Bir gece yarısı ülkenin batısı beşik gibi sallandı...
Sonuçta binlerce can kaybı, on binlerce sakat, milyarlarca maddi kayıp...
Önceki gün depremin yıl dönümü idi.

Kentimizde bir çok etkinlik yapıldı. Ama bir de depremden en fazla etkilenen illerden biri Yalova'da yapılan etkinlikler ise daha farklı idi.
Bu etkinliklere ilimizden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç katıldı.
Kendisi aynı zamanda yüksek inşaat mühendisi.
Milletvekili olmadan önce iş hayatında olası depremlere karşı dayanıklı binalar üreten Ödünç için bu ziyaret daha da anlamlıydı.
Ödünç, deprem anıtı ziyaretini sosyal medyasından şu şekilde paylaşmış: Yalova Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk ile birlikte 17 Ağustos deprem anıtını ziyaret ederek kentimizin ve ülkemizin acısına ortak olduk. 21 yılda çok şey değişmiş olsa bile kayıplarımız geri gelmiyor, acı aynı yerinde yüreğimizi yakmaya devam ediyor.
Ödünç daha sonra Yalova'daki kentsel dönüşüm ofisi açılışına katılıp Yalova Milletvekili Meliha Akyol ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hatıraları ile süslü Yürüyen Köşk'ü ziyaret etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.