Hava Durumu

AK Parti'de danışma haftası...

Yazının Giriş Tarihi: 01.11.2019 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.11.2019 08:17

AK Parti'nin teşkilat içi en önemli mekanizmaların-dan biri de danışma toplantıları. Bu bağlamda AK Parti Bursa İl Teşkilatı 15 ilçede danışma meclisi toplantılarını gerçekleştirmişti.
Yapılmayan iki büyük ilçe Osmangazi , Yıldırım ve il teşkilatının danışma meclisi toplantıları kalmıştı.
Normalde geçen hafta yapılması gereken bu iki ilçenin toplantıları bu haftaya sarktı.

Bu bağlamda yarın ilk önce AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı'nın danışma meclisi toplantısı gerçekleşecek, ardından pazar günü Osmangazi İlçe'nin danışma meclisi toplantısı yapılacak. Özellikle önümüzdeki hafta delege seçimlerine start verecek AK Parti'de danışma toplantıları parti içi seçimler öncesi son toplantı olmasından dolayı teşkilat açısından oldukça önemli.
Toplantılara AK Parti milletvekillerinin tam kadro katılması bekleniyor.
Bakalım toplantılarda neler konuşulacak? Ne kadarı basına yansıyacak?
Bekleyip, takip edelim...

OSMANGAZİ'DEN KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Osmangazi Belediyesi'nin bu dönemde dikkat çeken etkinliklerinden biri de kültürel faaliyetler.
Bu bağlamda yapmış olduğu çalışmalar dikkat çekiyor. Bu noktada Başkan Mustafa Dündar'ın görev dağılımında Kültür Müdürlüğü'nü Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu"na bağlaması da tam isabet olmuş.
Her ay birbirinden farklı etkinlikleri Osmangazililerle buluşturan, Osmangazi Belediyesi kasım ayına da oldukça hızlı başlıyor.

Bu bağlamda bugün Türk dünyasının yakından tanıdığı Yavuz Bülent Bakiler Osmangazi Belediyesi'nin davetlisi olarak Uluslararası 1. Murat Hüdavendigar Lisesi'nde "Gençlerle Baş başa" programının konuğu olacak.
Öte yandan yine bugün Osmangazi Belediyesi tarafından Mübadele Göçmenleri'nin yoğun olarak yaşadığı Demirtaş Mahallesi'nde yeni açılan kültür merkezinde Türk Yunan Mübadelesi ve Bursa Sempozyumu konulu bilimsel bir çalışma gerçekleşecek. Bu sempozyum yarın sona erecek. Meraklılarına ve ilgi duyanlara bu köşeden duyurmuş olalım.

AK PARTİ GÜRSU İLÇE TEŞKİLATI'NDAN TBMM'DE ASKER SELAMI...

Özellikle grup toplantılarının olduğu TBMM'de ziyaretçi sayısı oldukça fazla. Bu bağlamda AK Parti grup toplantısının Bursa'dan ziyaretçileri arasında AK Parti Gürsu İlçe teşkilatı vardı. Atilla Ödünç'ün ev sahipliğinde Bursa milletvekilleri Ahmet Kılıç ve Osman Mesten'i de ziyaret eden Gürsu teşkilatı önce yemek yediler, ardından da TBMM'nin bahçesinde hep beraber asker selamı vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA ASKER SELAMI VEREN İLÇE BAŞKANI...

Önceki gün AK Parti grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asker selamı oldukça dikkat çekti.Selama karşılık veren isimlerden biri de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dı. Bu arada Akar'ın yanında bir isim vardı ki onun da verdiği asker selamı gözlerden kaçmadı.
O selamı veren isim de AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu'ydu...
Hacıoğlu verdiği selamla bir anda ulusal medyanın da objektifine takıldı.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK...

Önceki gün AK Parti'de aylık il başkanları toplantısına AK Parti ile ilişiğini koparmamış eski il başkanları da davet edildi.
Toplantının sonucunda çıkan en önemli sonuç ise, bundan sonraki süreçte belirli aralıklarla bu tür davetlerin devam edeceği.
Istişarelere daha fazla önem verileceği...
Kısaca AK Parti'de kurumsal hafıza anlamında önemli bir toplantı gerçekleşmiş oldu...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.