Hava Durumu

AK Parti'de gençler Kılıç'la buluştu

Yazının Giriş Tarihi: 26.07.2019 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.07.2019 08:17

TBMM'nin yazın tatile girmesiyle AK Partili milletvekillerin çalışmalarındaki artış dikkatlerden kaçmıyor.
Bu bağlamda çalışan vekillerden biri AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç.
Kılıç, siyasette tırnaklarıyla bugünlere gelen isim....


Önce ilçe gençlik kollarından başlayıp sırasıyla il gençlik kolları başkanı ardından Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve ana kademede birim başkan yardımcısı milletvekili olarak hizmet eden bir siyasetçi.
Bu açıdan bakınca gençlerin siyasette nerelere gelebileceğinin en iyi örneği. Siyasette yaşı küçük olmasına rağmen tecrübesi oldukça fazla.
Zaman zaman siyasette edindiği tecrübeleri, genç arkadaşlarıyla paylaşıyor.
Bu bağlamda önceki gün partisinin 17 ilçenin gençlik kolları başkanı ve il gençlik kolları başkanıyla kahvaltıda buluştu.
Kahvaltıda, AK Parti'de gençlere verilen önemi anlatan vekil Kılıç, gençlerin halkın içinde olması gerektiğini vurguladı.
Gençlerinde Kılıç'ın anlattıklarından oldukça mutlu olduğunu ve motivasyonlarını artırdığını öğrendik.
Bizim kişisel kanaatimiz odur ki siyasette gençlerin daha aktif olması gerektiğine inananlardanız.

BURSA KENT KONSEYİ'NDE BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU...

Bursa'da tüm fikirlerin rahatlıkla konuşabildiği kurum olarak Bursa Kent Konseyi geliyor. Geçen ay içinde gerçekleşen kongreyle Bursa Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçilen Şevket Orhan ve yönetim kurulu çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

(Sevil Pamirol-Erol Dağlıoğlu)
Yeni döneme ilişkin stratejik plan hazırlıklarına devam eden Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan ve yönetim kurulu hazırlıklarını bitirmek üzere.
Öte yandan bu süreçte Orhan iki yardımcısını ve başkanvekilini belirledi.

(Hızır Ofluoğlu)
Orhan'ın başkanvekilliği görevine Sevil Pamirol başkan yardımcılıklarına ise Erol Dağlıoğlu ve Hızır Ofluoğlu getirildi.

YILDIRIM TÜGVA'DAN HIZLI BAŞLANGIÇ

Geçen hafta içinde TÜGVA'nın Yıldırım Temsilciliği görevine AK Parti Yıldırım İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı Adnan Kurtuluş'un atandığını yazmıştık.


Kurtuluş, görevi teslim alır almaz çalışmalara başladı. Bu bağlamda ilçe sınırlarında TÜGVA'nın açtığı yaz okullarını ziyaret eden Kurtuluş ve yönetimi hem öğrencilere ikramda bulundular, hem de eğitmenlere hediyeler verdiler.
Kurtuluş'un ilerleyen süreçte farklı etkinliklerle ilçedeki öğrencilerin motivasyonunun artmasına yönelik etkinlikler yapacağını öğrendik...
Bu etkinler Panorama 1326 ziyareti ile başlayıp devam edecekmiş.

PANORAMA 1326'YA YABANCI AKINI

Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'ya kazandırdığı en önemli eserlerden biri olan Panorama 1326 Fetih Müzesi'ne temmuz ayı içinde yabancı misafir ziyaretçi sayısındaki artış oldukça dikkat çekici.


Son bir ay içinde değişik ülkelerden yaklaşık 10 bin yabancı ziyaretçinin geldiğini öğrendik. Ziyaretçiler arasında Güney Kore'den Kırgızistan, Fas, Pakistan ve birçok farklı ülkeden misafirler bulunuyor.


Öte yandan zaman zaman da gelen yabancı ekipler burada etkinlikler gerçekleştiriyormuş. O etkinliklerden birini de önceki gün Kırgızistan'dan gelen öğrenciler gösteri yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.