Hava Durumu

AK Parti'de görev dağılımı belli oldu...

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2021 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2021 08:01

Önceki gün gerçekleştirilen basın toplantısıyla önce yönetim kurulunu tanıtan ardından yürütme kurulunu açıklayan AK Parti İl Başkanı aynı akşam da olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı sonrası ilçe koordinatörleri belirlendi. Koordinatörlerin belirlenmesinde bu dönem dikkat çeken detay görev süresinin dört ay ile sınırlı olması. Dört ay sonrasında koordinatörler dönüşümlü olarak başka ilçeye geçecek. Kısaca koordinatörlükte rotasyon uygulanacak.
Yine bir başka görevlendirme ise birim başkan yardımcılıklarında oldu.

Yapılan görevlendirmeler sonucu,
M.Fatih Özkul, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mustafa Kaymaz, Ali Sait Adiloğlu, Feyza Şükran Hakyemez, Süheyla Bülbül, Teşkilat Başkan Yardımcısı Zeynep Höçük, Mustafa Kemal Bilgin, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı İrfan Akkaya, Oğuz Babacan, Osman Doğruyol, Bilal Tutuş, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Dergah Mansur Alkan, Salih Bahadır, Mehmet Refik Selik, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Hasan Durmayaz, Gülten Doğrul, Zehra Altınöz, Dilek Yamakoğlu, Nurettin Özbağkıran, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı İzzet Şenocak, Şahin Biba, Şakir Emin, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Fuat Alpaslan, M.Emin Kasapoğlu, Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı, Ferhat Erol, Adnan Kurtuluş, Osman Öztürk, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Bünyamin Savaş Albayrak Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı, Asuman Akçay Sakallı, Erol Oruç, AR-GE Başkan Yardımcısı, Ümmühan Fidan, Servet Kaynar, İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Süleyman Son, Fatma Şahin, Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı,Ebru Ahu, İl Sekreter Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildiler.
Öte yandan bugün yapılması planlanan Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı kongresi de önümüzdeki hafta başı pazartesi gününe ötelendi.
Bu ayrıntıyı da buradan yazmış olalım.

MOLLASALİH'İ ZİYARETÇİLERİ BOŞ BIRAKMIYOR

Geçen hafta içinde Yıldırım Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Ali Mollasalih birkaç gün dinlenmenin ardından çalışmalarına kaldığı yerden başladı. Bu sefer tek farkla...
Başkan Yardımcısı görevinde iken her sabah bir mahalle muhtarını ziyaret eden Mollasalih görevi bıraktıktan sonra tam tersi oluyor.
Sevenleri dostları Mollasalih'i ziyaret ediyor. Dün de yoğun bir şekilde ziyaretçilerini ağırlayan Mollasalih'i ziyaret eden isimler arasında AK Parti Kurucu İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Mollasalih'in sabah sporu arkadaşı Ahmet Köken oldu.

Mollasalih ziyaretçilerine frappe, çay ve zeytin yaprağından oluşan bitki çayı ikramında bulunuyor.

ULUDAĞ OSB'YE TEŞEKKÜR BERATI

Yunus Aydın'ın başkanı olduğu Uludağ OSB'nin çalışmalarını yakınen takip ediyoruz. Özellikle yaşanılan pandemi sürecinde ciddi çalışmalar yaptı. Bu bağlamda bir aracını filyasyon ekiplerine tahsis etti.

Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Bursa Valiliği tarafından teşekkür beratına layık görüldü. Başkan Aydın'a Bursa Valisi Yakup Canbolat adına teşekkür beratını Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.