Hava Durumu

AK Parti'de Kadın Kolları Başkanlığı için muhtemel adaylar

Yazının Giriş Tarihi: 25.12.2019 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.12.2019 08:15

Önümüzdeki yeni yılla kongre sürecine girecek AK Parti'de teşkilat içi çalışmalar devam ediyor. Öte yandan yeni yılda AK Parti'de mevcut kadın kolları başkanı Gülten Kapıcıoğlu'nun bu görevde yer almayacağını daha önce yazmıştık.
Daha doğrusu görevden affını istedi dersek daha doğru olacak.
Yerine kimin geleceği merak konusu.
Geçen hafta sonu bu bağlamda AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva teşkilat çalışmaları için Bursa'ya gelmişti. Hem teşkilat için çalışma yaptı hem de kadın kollarının yeni başkanını belrilemek için.
Bu bağlamda oluşturulan isim havuzunda yer alan 8 isimle görüşmeler yapıldı.
Kimdi bu isimler?
Daha önce bu köşeden adını yazdığımız Mihrimah Kocabıyık ilk görüşülen isimlerden biri oldu. Sırasıyla yine Kevser Öztürk, İmren Çavuşoğlu, Sevim Parlak, Betül Şenlik, Sevil Şevik, Arzu Uray'la da gelen heyet tarafından görüşme yapıldı.
Şimdi Ankara'dan gelecek habere göre üç ismin Ankara'ya gitmesi, çağrılması bekleniyor.
Bu arada görüşme ile ilgili önemli bir detay çağrılan isimlerden Kevser Öztürk işlerinin yoğunluğunu bahane göstererek görev verilse dahi affıını istediğini öğrendik.
Bakalım Ankara'ya çağrılacak üç isim kim olacak?
Bekleyip, görelim...

İZNİK GÖLÜ ALARM VERİYOR SUYU 25 METRE ÇEKİLMİŞ...

Özellikle önümüzdeki yıl beklenen yağışlar yağmaz ise Bursa'nın susuzluk anlamında sıkıntılı günler bekleyeceği kesin. Malum Bursa'nın yeraltı kaynakları hoyratça kullanıldığından dolayı bayağı azaldı.
Yine Gölbaşı'nda suların çekilmesi yaşanılan susuzluğu anlatmaya yetti bile.İşte bu noktada; asıl sıkıntı İznik Gölü'nde. Öncelikle bir hatırlatma yapalım. İznik Gölü'nün arazisinin yüzde 55'lik sınırı Orhangazi Belediyesi içinde. Öte yandan önümüzdeki yıl İznik'te Türk Dünyası'nın katılacağı Göçebe Olimpiyatları gerçekleşecek. Bir anlamda İznik'in bayramı olacak.Ama göl kurursa bayram bir anlamda zehire dönecek.
İşte bu noktada önceki gün Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den İznik Gölü'nde yaşananlar ile ilgili destek isteyen Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'a, Bakan Pakdemirli, yaşanılanları el yazınla kağıda yazarak ifade et demiş. Yaşanılanları kağıda döken Aydın, gölün suyundan 25 metre çekildiğini anlatan bir yazı kaleme alarak Pakdemirli'den destek istemiş.
O da olayı inceleteceği sözünü vermiş. Bu saatten sonra İznik Gölü'nden su çekenler varsa bir an önce o suyu çekmekten vazgeçmeli. O göl muhakkak kaynaklarla beslenmeli. Eğer beslenmez ise muhtemelen olacak tek şey var. Bazilika gün yüzüne çıkmış olacak.
Geriye kalan da İznik Gölü'nün çekilen alanı ancak ıspanak tarlası olur bizden hatırlatması...

BAŞKANLAR ANKARA YOLCUSU

AK Parti'nin aylık olağan başkanlar toplantısı bugün ve yarın gerçekleşecek. Hatırlatmakta fayda var: Ankara'da her ay gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse katılıyor.
Öte yandan yine geçen toplantıya kuruluştan bu yana kadar AK Parti'de İl Başkanlığı yapmış isimler katıldı.
Bu toplantı da benzer nitelikte olacak. Daha önce görev yapan il başkanlarının da katılacağı toplantı da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilata nasıl bir mesaj vereceği merak konusu. Bekleyip, takip edelim...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.