Hava Durumu

AK Parti'de kongreye Binali Yıldırım geliyor...

Yazının Giriş Tarihi: 29.01.2021 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.01.2021 08:01

Pazartesi günü kongresini gerçekleştirecek AK Parti'de hummalı çalışma devam ediyor. Bu minvalde önceki gün İl Başkanı Davut Gürkan ilçe başkanları ve tüm belediye başkanları ile bir araya geldi.
Öte yandan toplantıda Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'la ilgili çıkan asılsız iddia da konuşuldu.
Hepimiz, birimiz mantığıyla yek pare hareket edilmesi kararı alındı.
Yine İl Başkanı Gürkan, dün de AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile video konferans yöntemi ile biraraya gelerek kongrenin son detaylarını konuştu.
Bu arada AK Parti Bursa İl Başkanlığı kongresine gelecek isimler belli oldu...
O isimlerden biri son Başbakan aynı zamanda İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Bursa'daki kongreye katılacak.

Hatırlatmakta fayda var 25 Şubat 2018 tarihinde Ayhan Salman'ın il başkanı seçildiği kongrede de Binali Yıldırım Bursa'ya gelmişti...
Yine İl Başkanı Davut Gürkan dün görevi devraldığı Ayhan Salman'ı ve mevcut yönetimi de partiye davet ederek son yönetim kurulu toplantısını yaptı.
Ardından da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı yönetim kurulu arkadaşlarına ve kendisinden önceki İl Başkanı Ayhan Salman'a da plaket vererek teşekkür etti...
Siyasetin nezaket dili olarak bunlar oldukça önemli.
Yine kongreye teşkilat bazında 7 bin 500 kişilik salona en fazla yaklaşık 4 bin partilinin katılacağı da kulağımıza gelen bilgiler arasında...
Şimdi gözler pazartesi günü gerçekleşecek kongreye ve Gürkan'ın hazırlayacağı ve delegenin onayına sunacağı yeni yönetim kuruluna çevrildi.
Bakalım yönetim kurulunda sürprizler olacak mı?
Bekleyip, takip edelim...

YENİŞEHİR'DE "CUMHUR İTTİFAKI" İSTİŞAREDE

Bursa'da son yerel seçimlerde Davut Aydın'ın belediye başkanı olduğu Yenişehir'de yapılan çalışmalar dikkat çekiyor.
Başkan Aydın'ın her fırsatta benim iki il, iki ilçe 13 milletvekilim var dediğine şahidiz. Bu minvalde ittifakın gereğini her fırsatta yapıyor.
Yine ilçede sadece Cumhur İttifakı'nın temsilcileri ile değil, ilçenin tüm lesimleriyle de diyalog kuruyor.
Aydın, ilçede önemli kararları ve yatırımları da istişare ederek alıyor.
Başkan Aydın'ın önceki gün sosyal medyasından paylaştığı fotoğraf karesi de başarısının ve istişarelerinin kanıtı.

Aydın, fotoğrafın altına" Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanımız Arif Eren ve AK Parti Yenişehir İlçe Başkanımız Fikret Hatipoğlu ile birlikte bir araya geldik. İlçemize hizmet etme konusunda her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. İlçemizde yaptığımız hizmet ve yatırımlarımız ile alakalı değerlendirmelerde bulunduk. "açıklamasıyla başarısının sırrı da açıklamış oldu.

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GERİ DÖNÜŞÜM REKORU...

Gerçek olan şu tüketim toplumu olduğumuz. İhtiyaçlar sınırsız, kaynaklar sınırlı. Hal böyle iken esas olan tükettiklerimizden arta kalanları ekonomiye kazandırmak geri dönüşümden faydalanmak gerekiyor.
Bu hem ekonomi hem de çevre için önemlidir.
İşte bu noktada göreve seçildiği andan itibaren Mustafakemalpaşa'da geri dönüşüm noktasında duyarlılık gösteren Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve ekibi iki yılda 4 bin ton atığı geri dönüşüme diğer bir deyişle ekonomiye kazandırmış. Bize de bu çalışmalarından dolayı Kanar'ı tebrik etmek düşüyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.