Hava Durumu

AK Parti il delege listesinde unutulanlar (2)...

Yazının Giriş Tarihi: 09.10.2020 07:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.10.2020 07:59

Son bir haftadır yazılarımızda AK Parti, kongre süreci ve delegeler ve yönetim kurulu üzerine yazılar kaleme aldık.

Yazdığımız yazılarda gözlemlerimizi ve var olan net durumu sergilemeye çalıştık.

İşte bu noktada yazılarımızda ismi geçen herkesin söz hakkı olduğunda bu köşenin açık olduğunu bu köşeden duyurmuş olalım.

İşte bu noktada yazdığımız yazıların ardından il delege listesinde yer almayan bazı isimlerin bize ulaştıklarını yazalım.

Onlardan ilki AK Parti tarafından Mustafakemalpaşa'da üç dönem belediye başkan adayı gösterilen iki dönem de belediye başkanlığı görevinde bulunan Sadi Kurtulan yine Gürsu'da kurucu ilçe başkanı görevinde bulunan İbrahim Arslan da il delege listesinde yer almadıklarını bizlerle paylaştı.

Bunların yanı sıra partide hala belediye meclisi olarak görevde bulunan yine geçmişte gençlik ve kadın kolları başkanı olarak görev yapan bazı isimlerin de delege listesine yazılmadıklarını bizleri aramaları sonucu öğrendik.

Ama daha önce yazdığımız gibi böyle sürecin içinde unutmalar olabilir, gözden kaçmalar olmuştur diyelim.

Bu konuyu burada kapatmış olalım...

SALMAN'DAN AİDİYET VURGUSU

Çarşamba gün Sönmez Medya'da konuklarımız arasında AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman vardı.

Salman'la gerçekleşen ilçe kongreleri ve adaylık olmak üzere bir çok konuda sohbet ettik.

O sohbetimizin bir kısmını meslektaşım Namık Göz köşesine dün taşıdı.

Salman'la sohbetimizde değindiğimiz konulardan biri de aidiyet duygusu idi. Bu bağlamda ilk önce pandemiden önce kongreleri gerçekleşen ilçe başkanlarının tüm kongrelere geldiklerini ifade ettiler.

Ardından yine bu kongrelerinin tamamında Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala'nın da bulunudğuna dikkat çeken Salman bir anlamda aidiyet vurgusu yaptı.

Kongrelerimizi birlik ve beraberlik içinde tamamladık dedi.

Özellikle;

Pandemi sürecinde ikinci Eylül ayında başlayan kongrelerde katılımın da gayet yüksek olduğuna ve coşkulu olduğuna dikkat çekti Salman.

Yeni dönem adaylığı ile ilgili de Salman Genel Merkezi işaret etti. AK Parti'de sürecin istişare ile gittiğini belirtti.

Aday gösterilerse de göstermezlerse de partimin emrindeyi dedi...

BAŞKAN ÖZKAN'A SÜRPRİZ KONUK

Karacabey konum itibarı ile tam kavşak ve İzmir güzergahında bulununca gerek İstanbul, gerekse Ankara üzerinden bu yöne gidenlerin ya da bu yönden Aakara ve İstanbul'a gidenlerin mola yeri.

Bu molada en çok ev sahipliği yapan isimlerden biri de Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan. Bu bağlamda Özkan'ın en son ağırladığı misafirlerden biri de Çanakkale'de katıldığı programdan dönen AK Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Grup Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş oldu.

Kurtulmuş'a Karacabey'i ve çalışmalarını anlatan Başkan Özkan Kurtulmuş'un takdirini kazandı. Prof. Kurtulmuş da en kısa zamanda karacabey'i ayrıca ziyaret edeceğini söyledi.

BUDO ALKIŞI HAK ETTİ...

Öncelikle BUDO'yu Bursa'yı kazandıran önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi tebrik etmek gerekiyor. Ardından Altepe'den aldığı bayrağı daha yukarıya taşıma gayretinde bulunan Alinur Aktaş.

Malum yaşanılan pandemi süreci.

Bir çok işletmenin ayakta kalma savaşı var. Bırakın bir çok işletme başabaş noktasına gelmeyi az bir zararı dahi kabul etmiş durumda.

Ama zarar pahasına da olsa ailelerin ve işletmelerin ulaşım masraflarına katkı koyma adına BUDO'da ciddi oranda indirim yaptı.

Artık İstanbul- Bursa arası 39 TL...

Bu indirimi sağlayan başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ve BURULAŞ Genel Müdürü M.Kürşat Çapar'ı tebrik ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.