Hava Durumu

AK Parti Osmangazi'den sosyal mesafeli toplantı...

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2020 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 08:06

Malum hafta sonu AK Parti'de kongreler vardı. Gerçekleşen kongre sürecinin ardından Orhangazi, Osmangazi, Yıldırım ilçe teşkilatlarında seçilen yönetim kurulları ilk toplantısnınsalı akşamı gerçekleştirdi.

Bu bağlamda;

Hafta sonu güven tazeleyen AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Özellikle Cömez'le seçim öncesi yapmış olduğumuz sohbette yönetim kurulunu oluştururken asil ve yedek ayrımını gözetmeden bir bütün içerisinde çalışma gerçekleştireceklerini vurgulamıştı.

Hatta listelerde yedeklerde yazılan isimlerin sorumlulukları daha fazla olacak diye bizle bilgi paylaşmıştı.

Cömez bu vaadini ilk toplantıdan itibaren gerçekleştirmeye başladı.

Önceki akşam gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısı Ördekli Kültür Merkezi'nde toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıdan önce yönetim kurulu üyeleri ilçe binasında sosyal medya hesapları ve internet sitesinde kullılmak üzere fotoğraf çektirdiler bunu da bu köşeden yazmış olalım.

Gelelim Ördekli'de gerçekleşen toplantıya;

Toplantıya kongrede seçilen 45 kişilik yönetim kurulu ile beraber Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve siyasi başkan yardımcıları da katıldı.

Toplantıda dikkat çeken ayrıntı ise sosyal mesafe idi.

Toplantı düzeneğinde iki kişi yanyana oturmadı, arada bir sandalye boşluk bırakıldı, maskeli bir şekilde gerçekleşti.

Toplantıda yönetim kuruluna se.ilen yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttı.

Edindiğimiz bilgilere göre yedek yönetim kurulu üyelerine oluşturulacak komisyonlarda aktif olarak görev verileceğini buradan yazmış olalım.

Öte yandan Başkan Cömez'in Yeni yürütme kurulunun da önümüzdeki hafta belli olması bekleniyor.

Tahminlerimize göre;

Yeni yürütme kurulunda bir önceki yürütme kurulunda Halkla İlişkiler Başkanı olarak yer alan Semih Peksert'in yeni dönemde ya teşkilat ya da Siyasi ve Hukuki İşler'den sorumlu başkan yardımcısı Mücahit Erkeş'in mali işlerden , Kenan Gür'ün Halkla İlişkiler, Emel İzel Varan'ın Yerel Yönetimlerden , Hatice Halil yada Ömer İşleyen'in Seçim İşleri'nden , Metin Ömer Kocakuşak, Ekonomik İşler'den, Metin Kor'un Medya Tanıtım ve Zakir Öztaş'ın Sosyal İşler'den sorumlu başkan yardımcılıklarında bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan yine Mezher Aykut'un da, yürütmede yer almasına kesin gözüyle bakılan isimlerden.

Bunun yanı sıra Filiz Yılmaz'ın da bu dönem sekreter olarak yürütmede yer alması bekleniyor.

ÖDÜNÇ'E PLAKET...

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç Gürsu'nun yetiştirdiği siyasetçilerden. Kendisi şu an hem partisini hem yöresini TBMM' de temsil ediyor.

Bu bağlamda yöre sorunlarınında takipçisi.Gürsu'ya hızlı tren istasyonu yapılması , yine Uludağ OSB sınırları içinde gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarına vermiş olduğu destekten dolayı Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın AK Parti Milletvekili Atilla Ödünç'e plaket verdi.

Bu plaketlerin motivasyon noktasında katkısı olduğunu düşünüyor, Ödünç'e biz de yeni yasama yılında başarılar diliyoruz.

POLİTİK BAKIŞ'IN KONUĞU KILIÇ

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında bu akşamki konuğumuz AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç olacak. Kılıç'la bu akşam yeni yasama dönemi faaliyetleri gerçekleşen ilçe kongreleri ve Bursa'ya yapılacak yatırımları konuşacağız.

Politik Bakış programı bu akşam saat 20.30'da AS TV'de.

Vakti olanlar kaçırmasın.

Şimdiden iyi seyirler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.