Hava Durumu

AK Partili gençler Bursa'da buluştu...

Yazının Giriş Tarihi: 22.10.2019 08:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.10.2019 08:53

Hafta sonu Bursa'da AK Parti siyaseti açıından değerlendirdiğimizde oldukça hareketli idi. Bir tarafta bazı ilçelerde daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantıları, diğer tarafta ise AK Parti Gençlik Kolları'nın Merinos AKKM'de Marmara Bölgesi Genişletilmiş İstişare İl Gençlik Kolları Başkanları ve yürütme kurullarının katıldığı toplantı.


Toplantıya istisna olarak il başkanları dışında Bursa'dan 17 ilçenin gençlik kolları başkanı da davet edildi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ün de katıldığı toplantıya önceki dönem bakanlarından Faruk Çelik yine önceki dönem Başbakan Yardımcısı aynı zamanda TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyon Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri Ahmet Kılıç, Emine Yavuz Gözgeç ve İl Başkanı Ayhan Salman da hazır bulundu.
Bu arada;
Özellikle bu bağlamda bugünkü gelmiş olduğu noktaya bayrak asma ile başlayarak ardından önce il gençlik kolları başkanlığı, ardından genel merkez teşkilat başkanlığı , MKYK üyeliği, birim başkan Yardımcılığı ve nihayetinde ise başarısını milletvelliği ile taçlandıran Ahmet Kılıç'ın konuşması gençlere hem moral motivasyon ve gelecek adına siyasasette umut verdi.
Hem de siyasette gençlerin neler yapabileceği konusunda hedef çizmesi noktasında fikir verdi.


Hakan Çavuşoğlu ve Faruk Çelik'in konuşmaları ise gençlerin güncel gelişmeleri nasıl yorumlaması ve nasıl davranmaları noktasında önemli bir bilgi aktarımı ve paylaşımı olarak gençlerde kaldı.
Kısaca bu toplantı gençlerle ağabeylerin kaynaşmasına vesile oldu dersek abartmış olmayız.

15 İLÇEDE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TAMAM

İktidar partisi AK Parti'nin parti içinde en önem verdiği süreçlerin başında ilçe danışma meclisleri toplantıları geliyor. Bu toplantıda eteğinde taşı olanlar taşları döküyor, konuşmak isteyenler konuşuyor, eleştirmek isteyenler ise eleştiriyor.


İşte bunları yaparken de tek şeye dikkat ediliyor kol kırılıyor, yeni içinde kalıyor...
Yöneticiler eleştirilerden ders çıkarıyor, yapılması gerekenleri yapıyor. İşte bu bağlamda geçen hafta sonu cuma, cumartesi ve pazar günü 15 ilçede ilçe danışma meclisi toplantıları gerçekleşti.
Geriye sadece iki büyük ilçe ve il kaldı. O ilçeler Osmangazi ve Yıldırım.
Bu iki ilçenin de danışma meclisi toplantıları bu hafta sonu gerçekleşmesi bekleniyor.

VARANK BUGÜN BURSA'DA

Bugünlerde Bursa'nın Ankara'dan ziyaretçileri eksik olmuyor. Bugün de Bursa'nın Ankara'dan ziyaretçisi Bilim ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olacak.
Varank'ın bugün çok yoğun programı var.


Bakan Varank önce;
Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği'nin (UTİB); UHKİB, BTSO, BEBKA, BUTEKOM ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenleyeceği Techxtile Start-Up Challenge etkinliğinin Merinos AKKM'de açılış törenine katılacak
Ardından burada ödül alan 16 firmaya ödül verecek.
Sonrasında TÜBİTAK BUTAL ziyareti var.
Saat 11.30'da AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek Varank ardından öğle yemeği için Botanik Park'a geçecek.
Bakan Varank'ın öğlenden sonraki programı da şöyle gerçekleşecek.
Öğlenden sonra biri otomotiv olmak üzere dört fabrika ziyareti ardından elektrikli hizmet eden araç fabrika ziyareti var.
Akşam saatlerinde TEKNOSAB'da ince-lemelerde buluna- cak,ayrıyeten burada Bursa milletvekilleri, Bursa Valisi, belediye Başkanları ve BTSO Başkanı'nında katılaca-ğı toplantıda konuşacak.
Buradan da BTSO'nun ekim ayı meclis toplantısına katılarak bir konuşma yaptıktan sonra İstanbul'a hareket edecek Varank.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.