Hava Durumu

Başkan Aktaş'ın Ankara mesaisi...

Yazının Giriş Tarihi: 14.01.2021 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.01.2021 08:06

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı geçen hafta cuma günü Sönmez Medya Buluşmalarında konuk etmiştik.

Bu bağlamda Aktaş'la yapmış olduğumuz program sonrasında edindiğimiz düşünceleri önümüzdeki günler içinde Bursalıları sevindirecek yatırımlar olduğunu köşemizde yazmıştık.

O yatırımlar için çalışmalar başladı.

Bu bağlamda Başkan Aktaş dün Ankara'da bazı görüşmelerde bulundu.

Yakın bir tarihte Bursalıların merakla beklediği bir kaç konuda müjdeler olacak.

O ayrıntıları da ilerleyen günlerde kaleme alırız...

GÜRKAN'DAN İSTİŞARELERE DEVAM...

Önümüzdeki 1 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşecek kongreyle atanmışlıktan seçilmişliğe terfi edecek AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan yeni yönetimle ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Öncesinde ise bu noktada istişareler yapıyor.

Bir anlamda partinin hafızaları ile beraber toplantılar yapıyor.

Bu bağlamda İl Başkanı Davut Gürkan, önceki günde geçmişten bugüne ilçe belediyelerinde görev yapan önceki dönem belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

İstişare toplantısına önceki dönem Yıldırım Belediye Başkanları Özgen Keskin, İsmail Hakkı Edebali, Yenişehir Belediye Başkanları Bülent Hamdi Cingil, Süleyman Çelik, Keles Belediye Başkanları, Mustafa Bektaş, Mehmet Teke, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Büyükorhan Belediye Başkanları Hasan Taş ve Selami Selçuk Türkmen, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü katıldı.

Toplantıda en yalın anlatımla Bursa'nın dünü, bugünü ve yarını konuşuldu.

İlerleyen günlerde bu tür toplantıların milletvekilleri, önceki dönem ilçe ve il başkanları ile de devam edeceğini de bu köşeden yazmış olalım.

Öte yandan Kızılay Bursa Şube Başkanlığı görevini de yürüten Başkan Gürkan bu görevi daha önce yazdığımız gibi yönetim kurulu üyesi Avukat Özcan Susmaz'a dün resmen devretti.

Bizler de Susmaz'a bu vesile ile yeni görevinde başarılar diliyoruz.

POLİTİK BAKIŞ'IN KONUĞU ATMACA...

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında bu akşamki konuğumuz Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca olacak.

Başkan Atmaca ile partisinin yerelde ve geneldeki çalışmaları başta olmak üzere SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen görüşmeyi yorumlamasını isteyeceğimiz program bu akşam saat 20.30'da AS TV'de.

Vakti olanlar kaçırmasın.

Şimdiden iyi seyirler...

YABALIOĞLU'NA ÇİFTE KUTLAMA

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın'ı aday aday olduğu günden itibaren yalnız bırakmayan isimlerin en başında Kenan Yabalıoğlu gelir. Yerel seçimlerin ardından Başkan Aydın'la beraber çalışan Kenan Yabalıoğlu önceki gün çifte mutluluk yaşadı. Başta Başkan Davut Aydın tarafından önce doğum günü tebrik edildi.

Ardından Kenan Yabalıoğlu'nun yeni kadrosu Yenişehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak ataması gerçekleşti, ve kendisine resmen tebliğ edildi.

Yabalıoğlu'nu bizler de tebrik ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.