Hava Durumu

Bursa DEVA'dan 90 ve 360 günlük eylem planı

Yazının Giriş Tarihi: 25.12.2021 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.12.2021 08:02

Perşembe akşamı AS TV ekranlarında yayınlanan Politik Bakış programında konuğumuz olan isim Demokrasi ve Atılım Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz oldu.
Başkan Özgöz ile atanmışlıktan seçilmişliğe kadar geçen süre ve bundan sonraki sürece ilişkin bir çok konuyu konuştuğumuz programdan bugün bir konuyu kaleme alacağız.

O konu da yerele ilişkin çalışmalar.
Başkan Özgöz'e yerel yönetimlerde 3. yılını önümüzdeki 2022 yılında dolduran 18 belediyenin değerlendirmesi ile ilgili bir çalışma yapıp yapmadığını sordum.
O da bu noktada ciddi çalışmaları olduğunu "il yönetimine teknik diyebileceğimiz arkadaş sayısını arttırarak başladık. Yeni dönemde başta Bursa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri de dahil, 90 ve 360 günlük eylem planlarımızı hazırlıyoruz. Gerek yerel gerekse genelde iktidara geldiğimizde projelerimiz hazır bir şekilde iktidara gelmiş olacağız" dedi.
Bence bu önemli çalışma. Türkiye'deki en önemli sorunların başında iktidar değil muhalefet sorunu olduğu söylenir.
İktidarın ne yapacağından ziyade yerine alternatif olan muhalefetin çaresizliği de zaman zaman eleştiri konusu olduğunu düşününce de yerelde Serkan Özgöz'ün bu çalışmasını önemsemek gerekiyor.
Bunun dışında DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz ile konuştuğumuz diğer konuları da ilerleyen günlerde kaleme alacağız. Ama bugünden gördüğümüz Özgöz'ün siyasette her geçen gün tecrübe kazandığı. Bu kazandığı tecrübenin Bursa'ya nasıl yansıyacağını da ilerleyen süreçte hep beraber göreceğiz.

SİYASİ PARTİLERDE BİRİM BAŞKANLARI GÖREVLERİ....

AK Parti'de Davut Gürkan'ın il başkanı olmasının ardından dikkat çeken konulardan biri de birim başkanlarının yapmış olduğu çalışmalar ve açıklamalar.
AK Parti ölçeğinden baktığımız zaman bugün il başkanı Davut Gürkan'ın dışında Başkan Vekili Mustafa Yavuz, Teşkilat Başkanı Kamil Bayramiç, Sosyal İlişkiler Başkanı Kevser Öztürk olmak üzere bir çok birim başkanının çalışmalarını görüyoruz.

Öte yandan saydığımız bu isimlerin kendi birimlerinin basın açıklamaları bizlere ulaşıyor. Basında da yer buluyor.

Fakat Bugün muhalefet görevinde bulunan siyasi partilerin birim başkanlarının açıklama yaptıklarını görmedik ya da duymadık.

Sadece il başkanları yada bazı muhalefet partilerinin ilçe başkanlarının açıklamalarını takip ediyoruz.

İster istemez görev dağılımı yapıldıktan sonra açıklanan birim başkanlar neden açıklama yapmıyor diye soramadan edemiyoruz. Ya da bazı isimler öne çıkacak diye birilerinin ödümü kopuyor?
Diye düşünmeden edemiyoruz.
Bakalım bundan sonraki süreçte muhalefet partilerinin birim başkanlarının açıklamalarını görebilecek miyiz?
Ya da sadece şu ana kadar gördüklerimizi mi görmeye devam edeceğiz...
Takip etmeye devam...

AKTAŞ ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı fırsat buldukça gençlerle bir araya her fırsatta gelmeye gayret gösteriyor.

Bugün de bu bağlamda sabah kahvaltısında Bursa'da okuyan üniversite öğrenci topluluğu mensubu 1000 öğrenciyle Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde kahvaltıda bir araya gelecek hem onları dinleyecek hem gençlere yönelik yapmış olduğu çalışmaları anlatacak. Belki de yeni müjdeler verecek...
Bakalım bu kahvaltıdan nasıl sonuç çıkacak?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.