Hava Durumu

Çağdaş Mühendislerin başkan adayı Ahmet İhsan Taşkınsel oldu

Yazının Giriş Tarihi: 29.12.2021 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.12.2021 08:02

Yeni yılın gelmesi ile hem akademik odalarda hem de esnaf odalarında seçim heyecanı yaşanacak. Bu bağlamda meslek grupları içerisinde yer alan gruplar adaylarını belirlemek için çalışmalara başladı. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren meslek gruplarından biri de Çağdaş Makine Mühendisleri grubu.

Bu bağlamda geçen hafta sonu önseçim gerçekleştiren Çağdaş Mühendis Grupları başkan adayını belirledi.

Gerçekleşen önseçim sonucu grubun başkan adayı odanın mevcut yönetiminde de yer alan Ahmet İhsan Taşkınsel oldu.

Öte yandan gerçekleşen ön seçim sonucu Emine Kaya , Nuray Yılmaz Gültekin, Filiz Engin Tambova, Esengül Basut, Devim Yontar, İlker Ulaş Mollaoğlu asil yönetim kurulu listesine aday olurken yedek yönetim kurulu listesi de şu isimlerden oluştu:

Tuna Ezim, Özgür Karataş, Sunullah Sumru, Serpil Güzel, Koray Vatansever, Elif Çetin Sakallıoğlu, Süleyman Tarhan.

Ya da diğer bir deyiş ile mevcut başkan Fikri Düşünceli yönetimden Emine Kaya, başkan adayı Taşkınsel ile asil listede yer alırken, yedek yönetimde bulunan Nuray Yılmaz Gültekin, Filiz Engin Tambova, Esengül Basut, İlker Ulaş Mollaoğlu asil yönetim kurulu aday listesine terfi etmiş oldu.

Öte yandan Düşünceli'nin yedek yönetim kurulunda yer alan, Sunullah Kumru da bu dönem yedek yönetim kurulu aday listesinde yer alacak.

Asillerde Devim Yontar ilk defa asil yönetim kurulu listesinde yer alırken Tuna Ezim, Özgür Karataş, Serpil Güzel, Koray Vatansever, Elif Çetin Sakallıoğlu, Süleyman Tarhan ilk defa yedek yönetim kurulu listesinde Çağdaş Grubun adayı olarak yer alacak.

Öte yandan;

Bu önseçimdeki en önemli detay iki dönem üst üste yönetimde yer alan isimlerin alınan grup karar gereği aday olmaması ve listelerde yer almaması.

Bakalım Meslekte Birlik Grubu'nun adayı kim olacak?

Takip edelim...

*****

Kuruluş aşamasında ilgi gösterilen kurulduktan sonra ise o ilginin her geçen gün azaldığı siyasi partilerden biri de Prof. Dr Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi.

Partinin Bursa'da il başkanlığını üstlenen isimse uzun yıllar AK Parti'nin hem il hem de ilçe teşkilatlarında görev yapan Alparslan Yıldız olmuştu.

Fakat kuruluştaki heyecan her geçen gün artacağına geriye doğru gitti dersek abartmış olmayız. Zaman zaman yönetim ve başkanlık kurulundan istifalar gerçekleşti.

İstifalar sonrası yeni başkanlıklar için harekete geçen Alparslan Yıldız önceki gün yeni yardımcılarını açıkladı.

Açıklamalar sonrası Gelecek Partisi Bursa il Başkanlığı'nda görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Siyasi İşler Başkanı Mehmet Fuat Kadıoğlu olurken, Teşkilat Başkanlığı'na Melih Çetin, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanlığı'na Ezel Altunay, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanlığı'na Engin Şahin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na Osman Tohumcu, Sosyal Politikalar Başkanlığı'na Güven Gökten, iletişim Başkanlığı'na Osman Deniz, İnsan Hakları Başkanlığı'na Bahar Pervin Taş, Ekonomi Politikalar Başkanlığı'na Serkan Doğan, Parti İçi Başkanlığı'na Nilgün Çuran, Dış İlişkiler Başkanlığı'na Ali Kılıçlıoğlu, Araştırma ve Geliştirme Bilişim Başkanlığı'na Mehmet Ali Akyüz, Kültür Sanat Politikalar Başkanlığı'na Serap Sevim Soylu, İdari ve Mali İşler Başkanlığı Arif Emre Özkan, İl Sekreteri Bilal Turhan, İl Kadın Kolları Başkanı Arife Tuğba Çetinkaya oldu.

Bizler de yeni yönetime başarılar diliyoruz.

*****

Özellikle içinde bulunduğumuz kış ayı münasebetiyle bir çok hayırseverin duyarlılık gösterdiğinin farkındayız. Ama zaman bazı resmi kurumlar ve bazı sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan ayni ve nakdi yardımlarda dikkat edilmesi gereken birkaç hususu gözden kaçırıyorlar.

O kurumlara buradan diyeceğim odur ki,

Lütfen yapmış olduğunuz mont, bot ve benzeri yardımlarınızı yaparken yardım yapılan insanların fotoğraflarını paylaşmayın.

Yaptığınızı Allah bilsin yeter!

Kulların bilmesine gerek yok.

Bilmem anlatabildim mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.