Hava Durumu

Çavuşoğlu, dert dinleyecek...

Yazının Giriş Tarihi: 27.07.2021 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.07.2021 08:06

TBMM'nin tatile girmesinin ardından seçim bölgelerine dönen AK Parti Milletvekilleri sahaya indiler.

Bu bağlamda yarın akşam AK Parti Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu Osmangazi İlçesi sınırlarında bulunan tarımla uğraşan köylerin muhtarları ile toplanacak.

Özellikle yeraltı su kaynaklarının azalması sonucu tarımsal sulamada yaşanan sıkıntılar sonucu birçok meyve ağacı kuruma ile karşı karşıya kaldı.

Yine son zamanlarda artan tarımsal hırsızlıkların da konuşulacağı toplantıya Armutköy Muhtarı Zeki Yardımcı ve Osmangazi Sulama Birliği Temsilcisi Erkan Er ev sahipliği yapacak.

Ovader'in de destek vereceği toplantıda Yeniceabat, Çeltik, Çağlayan, Ahmetbey, Çukurca, Mutlular, Yunuseli, Dereçavuş, Alaşar muhtarların da katılması bekleniyor.

Toplantıdan çıkacak sonuç bir anlamda Osmangazi'nin tarımla uğraşan mahallelerinde oldukça önemli.

Bakalım bu toplantı sonrası sorunlara çare bulunacak mı?

Bekleyip, takip edelim.

KANAR'DAN SOSYAL MEDYA ATAĞI...

Özellikle son yıllarda sosyal medyaya ilginin artmasından dolayı buralardaki hareketlilik dikkatlerden kaçmıyor.

Tabiri caiz ise sosyal medyada yapılan namlar kısa sürede dünyanın ilgisini çekiyor. İşte bu noktada yapmış olduğu icraatları sosyal medya araçlarıyla anlatan ve tanıtan isimlerden biri de Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar.

Kanar, bir yandan çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yapmış olduğu çalışmaları ve başkanı olduğu Mustafakemalpaşa ilçesini sosyal medya üzerinden ülke ve dünya gündemine sokmaya çalışıyor.

Bu konuda da oldukça başarılı.

Paylaşımları hatırı sayılır beğeni alıyor.

Dün de sosyal medyada #YaşaMustafakemalpaşa #ComeToMustafakemalpaşa ve #KendiniKeşfet hastagleri ile Kanar ilçesini sosyal medya üzerinden ülke gündemine taşıdı.

İlçesinin ve çalışmalarının reklamını yapmış oldu.

Biz de günümüzün iletişim araçlarını çok iyi kullanan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve sosyal medya ekibini tebrik ediyoruz.

UZUN'A GEÇMİŞ OLSUN...

Bu köşeden her gün pandemi ile mücadelede yapılması gerekenler alınması gereken önlemler konusunda onlarca yazı kaleme alıyoruz.

Fakat bazen alınan önlemler yetersiz kalabiliyor.

İşte bu noktada her türlü önlemi almasına rağmen Gürsu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Salih Uzun da KOVİD-19'a yakalanan isimlerden.

Hem de yaklaşık üç buçuk ay önce KOVİD'e yakalanan Uzun, hastalığı üzerinden atlattıktan sonra tam 90. gününde tekrar KOVİD19'a yakalandı.

İki hafta nekahet döneminin ardından bayram sonrası dün işbaşı yapan Uzun'a bizler de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

PANDEMİ BİTMEDİ!...

Artık geleneksel hale geldi.

Pandemiden illaki bahsedeceğiz.

Hele bir de vaka sayıları 15 bin civarında ise yazmak boynumuzun borcu.

Bu vaka buralara nasıl mı geldi?

Kendimiz ettik, kendimiz bulduk.

Lunaparklarda kimse maske takmaz ise, çarşı pazarda sosyal mesafe yok olursa, minibüslere, otobüslere maskesiz binenler çoğalırsa, hijyeni de ıslak mendil markası olarak görürsek, üstüne üstelik aşılamadan da kaçarsak vaka sayıları bu rakamlara ulaşması benim için sürpriz değil.

Ulaşmasa şaşardım'.

Ne diyelim?

Allah millete akıl, sağlık ordumuza güç kuvvet ve sabır versin....

Başka söze hacet yok...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.