Hava Durumu

CHP Osmangazi kulislerinden ismi geçen adaylar...

Yazının Giriş Tarihi: 12.09.2019 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.09.2019 08:19

Genel merkezden örgüt içi seçim takvimini bekleyen siyasi partilerden biri de CHP. Ana muhalefet partisinde aday olmak isteyen isimler yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Bu bağlamda ana muhalefet partisinde adaylık düşünen isimler yavaş yavaş kulislerde konuşulmaya başlandı.
Önce Osmangazi'den başlayalım:
Osmangazi'de başkan adaylığı için ilk ismi geçen mevcut başkan Metin Akyolcular. Akyolcular'ın aday olması sürpriz sayılmaz.
Adaylığıyla ilgili delege seçimlerinde çıkacak sonuç belirleyici olacaktır.
Adaylık için ismi geçen diğer bir isimse Rıfat Yazgan ismi. Daha önce il yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapan Yazgan'ın da adaylığı parti kulislerinde dillendirilmeye başlandı. Yazgan'ın başkan seçildiği takdirde toparlayıcı bir ağabey olacağı ifade olunuyor.
Yine başka bir isim Cengiz Çelikten. Çelikten'in ismi de parti kulislerinde Osmangazi'de sesli olarak dillendiriliyor.

Bunun yanı sıra bir de bayan aday ismi gündemde o da Asu Savan. Savan da aday olduğunu sesli olarak dillendiren isimlerden.
Osmangazi'de adaylık için ismi geçen bir başka isimse Sinan Nergiz. Bu isimlerin yanı sıra iki ismin daha ismi kulislerde dillendirilmeye başlandı.
O isimlerin ortak özelliği önceki yıllarda CHP Osmangazi İlçe Başkanı olarak görev yapmış olmaları. Onlardan ilki Zeynel Kirte diğeri de İsmet Karaca. Bu iki ismi de parti kulislerinde dillendirenlerin sayısı oldukça fazla. Muhtemelen bu isimlere ilerleyen süreçte ilaveler olacağa benziyor. Anlaşılan o ki bu sene de CHP'nin Osmangazi seçimleri delege seçimlerinden başlamak üzere oldukça hareketli bir süreç bizi bekliyor...
Bize de süreci takip etmek düşüyor.
İlereleyen günlerde diğer ilçeleri de yavaş yavaş kaleme alırız.

YEREL YÖNETİMLER'İN KONUĞU ÖDÜNÇ...

Her hafta pereşembe akşamı AS TV ekranlarında yayınlanan Yerel Yönetimler programı birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor.
Bugünkü konuğumuz AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç. Aynı zamanda Yüksek İnşaat Mühendisi olan Ödünç'le yerele ve genele ilişkin sohbet yapacağız.
Yerel Yönetimler programı bu akşamı 20.30'da AS TV'de...

BURKAY'DAN BTSO ÜYELERİNE DESTEK

Bursa Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'ın en değer verdiği konuların başında yurtdışı fuarlar. Özellikle Bursalı firmaların bu fuarlarda bulunması ve katılması için gayret gösteriyor ve destek veriyor.
Bu bağlamda Burkay dün de uzay ve havacılık kümesindeki üyelerle beraber, Londra'daki uzay ve havacılık fuarını ziyaret etti. Pazar gününe kadar burada kalacak Burkay ardından Fransa'ya geçerek "Premier Vision" fuarına katılacak. Bu fuara Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da katılması bekleniyor.

MUSTAFAKEMALPAŞALILAR DERNEĞİ HEDEF BÜYÜTTÜ...

Dün gazetede konuklarımız arasında Mustafakemalpaşalılar Dernek Başkanı Kıvanç Atmaca ve yönetimi vardı.
Atmaca, eczacılar odasında başarılı bir dönemin ardından ata ocağı toprakları için kolları sıvadı. Bu bağlamda önce ilçesinin dernek başkanlığı görevine seçilen Atmaca ardından derneğin çalışmalarına hız kazandırdı.
Mustafakemalpaşa ile Bursa arasında bağ olan dernek önümüzdeki pazar gün kuruluşunun 27.yılında ilçeye bir gezi düzenliyor.
Gezide sırasıyla Mustafakemalpaşa'nın tarihi ve turistik yerleri gezilecek. Bu ayın 22'sinde yöresel kıyafetlerle ilçe merkezinde yürüyüş ve ay sonunda futbol turnuvası da derneğin bu ayki planlı faaliyetleri.
Bu faaliyetlerin yanısıra 30 öğrenciye de burs veren derneğin hedefi bu sayıyı yüzlü rakamlara çıkarmak.
Bize de tebrik etmek düşüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.