Hava Durumu

Cömez'den istişare kurulu

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2020 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 07:58

Geçen hafta perşembe akşamı AS TV ekranlarında Politik Bakış programında konuk ettiğimiz AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'in yeni dönemde yapacağı çalışmalarla ilgili kısmın bir bölümünü yazmamıştık.

Onu da bugün kaleme alacağız.

Ama öncesinde şu bilgiyi verelim:

Osmangazi'nin yerel ve geneldeki başarısı önce tüm Bursa'yı ardından tüm ülkeyi etkiliyor. Yerelde Osmangazi'yi kazanmadan Büyükşehir'i kazanmak imkansız.

Hal böyle olunca Osmangazi Bursa'nın gözbebeği.

Gelelim programda konuştuğumuz konulara;

Cömez'in geçen dönem uygulamaya koyduğu "AK Fikir" projesini bu dönem yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile sınırlı tutmayacağını daha da genişletilerek ilçeye üye olan 100 binin üzerinde gönüldaşının katılacağı bir çalışma içinde olduklarını bizlerle paylaştı.

Biz tüm üyelerimizin fikrine açığıyız diyerek konuyu özetledi.

Öte yandan Cömez'in gündeme getirdiği konulardan bir de ilçede kurmayı planladığı istişare kurulu. Bu noktada geçmişte görev yapan ilçe başkanlarının, belediye başkanlarının, il genel meclis başkanlarının katılacağı bir kurulu oluşturacağını ilk defa ekranlarımız aracılığıyla paylaştı.

Bunun yanısıra eski ilçe başkanlarıtla sürekli temas halinde olduğunu sık sık biraya geldikerini ve telefonla ıstişarede bulunduklarını ifade eden Cömez bizde eski yeni ayrımı olmaz hepimiz AK Parti'nin başarısı için çalışıyoruz dedi.

Bizler de Cömez'e yeni dönemde başarılara diliyoruz.

TÜRKŞEKER ÜRÜNLERİ MARKETLERDE...

Geçen haftalar içinde Bursalı hemşehrimiz Mücahid Alkan'ın Genel Müdürlüğünü yaptığı Türkşeker A.Ş'nin sadece şeker ve alkol üretimi yapmadığını piyasayı regüle etme adına hububat alımı başta olmak üzere salçalık domates ve biber alımı yaptığını köşemizde yazmıştık.

Özellikle Bursa açısından değerlendirdiğimizde bu alımlarla Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da çiftçinin önemli ölçüde mağduriyeti engellenmiş oldu.

Bu iş sadece alımla kalmadı.

Alınan ürünler mamule dönüşmüş durumda. Bu ürünlerden ortaya beş çeşit makarna, kolanyalı mendil ve salça çıkmış durumda.

Türkşeker logosu ile marketlerde raflarda yerini almış durumda.

Gıda ürünlerinde herhangi bir katkı maddesinin kullanılmadığı insan sağlığına olumsuz etki yapmayacak ürünler damak zevkinize uygun...

Bizden hatırlatması...

Tercih sizin...

AK PARTİ NİLÜFER'DE ADAYLAR AÇIKLANACAK...

AK Parti açısından yerelde tek iktidar olamadığı ilçe Nilüfer. Bu açıdan bakınca oldukça önemli. Yerel seçimlerde AK Parti adına Nilüfer'de seçimi kazanacak ilçe başkanı ve başkan adayı tarihe geçecektir.

Bunun için özel gayret var. Bu gayreti AK Parti adına bu dönem il yönetiminden Nilüfer İlçe Başkanlığına geçen isim Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem yapıyor.

Önceki yılllarda üniversitede ders de veren Kurem mütevazi yapısıyla çalışmalara devam ediyor.

Belki de pandemi süreci olmasaydı Kurem'in çalışmalarını daha fazla görecektik.

Ama pandemiye rağmen çalışmalarını özellikle üye kayıt kampanyasında her kesime ulaşmaya çalışıyor. Bunu yanı sıra önümüzdeki günlerde kongresini ilçe gençlerinin gerçekleştirecek Kurem'le cumartesi günü ayaküstü sohbet etme fırsatı yakaladık.

İlçe Gençlik ve Kadın kolları için başkan arayışı ile ilgili çalışmalardaki son durumu sordum. O da ilçe gençlik kolları başkan adayının bugün , kadın kolları başkan adayının da çok yakın tarihte açıklanacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.