Hava Durumu

Cömez'den örnek çalışmalar...

Yazının Giriş Tarihi: 16.02.2021 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 08:04

Dün sabah AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'in misafiri oldum. Başkan Cömez sabahın 9'unda partide.
Neden bu saat dediğimizde" Başkan Cömez vatandaşın sorununu beklemez. Biz de o bilinçle onların iyi ve kötü gününde yanında olmak durumundayız.
Bu süreçte en geç 9'da burada oluyorum. Çoğu zaman daha önce geliyorum."diyor.
Bu minvalde Cömez'le son dönemde yaptığı çalışmalar hakkında sohbet ettik.
Özellikle bu dönemde salgının artmaması amacıyla farklı çalışmalarda bulunan Cömez'in bir projesi oldukça dikkat çekti.
Bu minvalde özellikle dezavantajlı gruplar üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Cömez farklı projelerle onların dertlerini çözeceğiz diyor.
AK Parti'nin kendisi ile yarıştığını ifade eden Cömez yine yaklaşık son 18 yıldır AK Parti hükümetinin vatandaşlara sağladığı olanakları da anlatmak için ekibiyle özel gayret gösteriyor.


Yine,
Bu minvalde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocuklarla ilgili Sosyal Hizmetler Birim Başkanlığı'nca koruyucu aile olma konusunda üyelere bilgilendirme çalışmasında bulunduklarını öğrendik.
Yine devletimizin engelli vatandaşlara sağladığı imkanlar konusunda sürekli gerek online, gerek mahalle başkanları aracılığıyla gerekse yüz yüze kendilerinden yardım isteyenlere rehberlik ettiğini Cömez bizlerle paylaştı.
Gerçekten de öyle bir çoğumuz devletin vatandaşa sunduğu imkanlardan habersiziz. En azından bilgi almak isteyen AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'na başvurabilirler...

AK PARTİ'DE DURMAZ GÜVEN TAZELEDİ...

AK Parti'de kongre sırası İl Kadınlar Kolu'nda idi. Aslında İl Kadınlar Kolu Başkanı olmak milletvekilliğini yüzde 75 garantilemek demektir. Eğer milletvekilliği olmaz ise belediye meclis üyeliği kesin garanti...
Bu açıdan bakınca AK Parti'nin en stratejik özelliğine sahip teşkilat İl Kadınlar Kolu Başkanlığı'dır.
Hatırlatmakta fayda var;
Kuruluşundan bugüne kadar il kadın kolları başkanlığı yapan isimlerden, Canan Candemir Çelik, Tülin Erkal Kara, Emine Yavuz Gözgeç partisi tarafından milletvekili adayı gösterilen ve seçilen isimler.
Yine; Gülten Kapıcıoğlu da son genel seçimlerde milletvekili adayı gösterilen fakat seçimleri kıl payı kaybeden isim.
Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Gülten Kapıcıoğlu ile beraber Nihal Gökten, Nilüfer Kahveci ve Semra Döner de belediye meclis üyeliği görevinde bulundular, ve bulunuyorlar...
Keza geçmişte ana kademede görev yapan bir çok ilçe başkanının bırakın milletvekili olmayı, meclis üyesi bile olmadığını biliyoruz.
Böyle olunca herkesin gözü bu koltukta oluyor.
Genel merkezin Emel Gözükara Durmaz ile devam kararını alması ile süreçte belli olmuştu.
Kongreyesoğuk hava olmasına rağmen katılımın yüksek olması gözlerden kaçmadı...
Yönetim kurulu ile ilgili detayları da yarın kaleme alırız...

SÖZÜMÜZ VAR HAREKETİ HAREKETE GEÇİYOR...

MHP'den ayrıldıktan sonra bazı isimlerin ortak adresi İYİ Parti olmuştu. O isimler arasında Yusuf Halaçoğlu, Ümit Özdağ, İsmail Koncuk, Özcan gibi isimlerdi. Bu isimler şimdi İYİ Parti yönetimi ile ters düştü.
Şimdi bu isimlerin yeni bir oluşum kuracağı iddia olunuyor. Başkanlığını Avukat Özcan Pehlivanoğlu'nun yaptığı Sözümüz Var Hareketi harekete geçerek dün bir çağrıda bulundu. O çağrıda Önümüzdeki süreç şahsi beklentilerin ve egoların tatmin edildiği değil, sadece Türk milletine hizmetin gerçekleştirileceği bir süreç olmak zorundadır. Bu sebeple milliyet ve yurtseverlerin ellerini taşın altına hiç bir beklenti olmaksızın koymaları zamanıdır."Yusuf Halaçoğlu, Ümit Özdağ, İsmail Koncuk, Sinan Ogan, Özcan Yeniçeri, Ufuk Söylemez, Osman Pamukoğlu, Sadettin Tantan" olmak üzere bir araya gelmeye ve siyaset üreterek Türk milletinin geleceğine olumlu etkiler yapmaya davet ediyoruz. Hareket olarak biz, her türlü gereğini yapmaya hazırız. Diyor.
Bu çağrıdan anladığımız siyasette yeni bir partinin kurulaacağını çıkarttığımız.
Süreci bekleyip, takip edelim...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.