Hava Durumu

Cömez, kimi tatile gönderecek?

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2020 09:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 09:02

Perşembe akşamı AS TV ekranlarında yayınlanan Politik Bakış programında bu hafta konuğumuz olan isim AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez oldu.
Önce bir hatırlatmada bulunalım;
Son kongrede güven tazeleyen son 9 yıldır AK Parti Osmangazi İlçe Yönetimi'nde görev yapan bunun son üç yılını da başkan olarak geçiren muhtemelen önümüzdeki üç yılda bu görevi sürdürecek olan Cömez siyasette ustalık devrini yaşıyor.


Gelelim programa...
Programımızda Cömez'le birçok konuyu konuştuk
O konuştuklarımızın bir kısmını bu köşeden bugün aktaracağız, kalanını da önümüzdeki günlerde köşemizde yazacağız.
Cömez'e özellikle AK Parti teşkilatlarının gündeminde olan üye kayıt kampanyasındaki son durumu sorduk.
Önce Cömez kongre ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
Bizde yönetim kurulu asil ve yedeklerden oluşuyor fakat toplantılarımızı asil ve yedek arkadaşlarımızla beraber yapıyoruz. Bizde asil ve yedek ayrımı yok diyerek konuya girdi ardından da üye kampanyası ile ilgili olarak da biz bir gün değil her gün partimize yeni üyeler kazandırmak için çalışıyoruz.
Kampanya ile beraber 45 kişilik yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle temsilcilerimiz ile beraber Osmangazi'nin mahallelerindeyiz.
Vatandaşlarımıza önce yaptıklarımızı anlatıyoruz ardından partimize üye olmaya davet ediyoruz dedi.
Başkanlık makamına oturduktan sonra bugüne kadar 12 bin üye yaptıklarını ifade eden Cömez, üye sayılarının 100 bini geçtiğini vurguladı.
Öte yandan Başkan Cömez en fazla üye yapan yönetim kurulu üyesini de bir hafta süreyle eşiyle beraber tatile göndereceğini bizim programda paylaştı.
Öte yandan Cömez'in gündeminde olan diğer bir konu ise AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım tarihi ile ilgili. Cömez ve yönetim kurulu üyeleri bugünle ilgili program yapıyorlar.
Onu da ilk kez ekranlarımız aracılığıyla paylaştı.
Öte yandan pandemi süreciyle ilgili virüsün artması noktasında vatandaşların bu konuya daha duyarlılık göstermesi adına kentin değişik bölgelerine uyarıcı afişler asacaklarını ifade etti.
Yine maske, mesafe ve hijyen kurallarına sıkı sıkı bağlı olunması gerektiğini AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak ihtiyaç duyan vatandaşlarımız bizden maske ve dezenfektan alabilir dedi.
Cömez'le konuştuğumuz birkaç konu daha var onu da ilerleyen günlerde köşemize taşıyacağız. Ama bizim sohbetimizde gördüğümüz Cömez'in bu dönem kendinden daha emin olduğu...

AK PARTİ OSMANGAZİ'DE MUTİ ADAY...

AK Parti'de ilçe kongrelerinin ardından sıra ilçe gençlik kongrelerine geldiğini daha önce bu köşede yazmıştık. İlçelerde müstakbel başkan adayları yavaş yavaş belli oluyor.
Bu bağlamda önümüzdeki günlerde kongresini yapacak ilçelerden biri de Osmangazi İlçe...

Mevcut başkan Hakan Köprülüoğulları yaş haddinden dolayı aday olamıyor.
Yerine aday arayışları devam ediyordu.
O aday bulundu.
İşte o isim...
AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları'nda yönetim kurulunda görev yapan aynı zamanda avukat Burak Çağatay Muti, AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Başkanlığı'nca yapılan istişareler sonucunda başkan adayı olmasına karar verildi.
Önümüzdeki günlerde kongresini gerçekleştirecek AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları'nda şimdi asıl merak edilen yönetimde kimlerin olacağı.
Öte yandan merak edilen diğer bir konu ise İlçe Kadın Kolları Başkanı kongresi konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor.
Muhtemelen önümüzdeki günlerde kongreye başkan adayı olarak girecek isim de açıklanmış olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.