Hava Durumu

Cömez'le Politi Bakış'ta 45 dakika...

Yazının Giriş Tarihi: 15.08.2020 08:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.08.2020 08:58

Perşembe akşamı AS TV ekranlarında yayınlanan Politik Bakış programında konuğumuz olan isim AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez oldu.

Bu program yaklaşık 5 aylık aradan sonra stüdyoda karşılıklı olarak ilk olması açısından önemliydi.

Programda;

Cömez'le yaklaşık 45 dakika boyunca ilçe olarak yapmış olduğu çalışmaları konuştuk.

Hatırlatmakta fayda var;

Siyasete Sedat Yalçın'ın il başkanlığı döneminde yedek yönetiminden giren Cömez ardından Cihat Çini ve Ali Yılmaz yönetimlerinde görev aldıktan sonra bir önceki kongrede ilçe başkanlığına seçilen isim oldu.

Bu sürece kadar başarılı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor.

Yönetim 30 kişiye çıkıyor

Önümüzdeki 3 Ekim tarihinde gerçekleşecek kongreden sonra da yoluna başkan olarak devam edecek isimlerden biri.

Önce kongre ile başlayalım. 3 Ekim tarihinde gerçekleşecek kongre sonra ilçe yönetim kurulu üye sayısının 25'den 30'a çıkacağını Başkan Cömez yayınımızda açıkladı.

Kongre 3 Ekim tarihinde çok büyük aksilik olmaz ise Merinos AKKM'de salonda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşecek.

Bu ayrıntıyı da buradan yazmış olalım.

Cömez'le programda konuştuğumuz konulardan biri de AK Parti'nin kuruluş yıldönümü idi. Bu noktada Cömez kuruluştan bugüne kadar teşkilatın içinde bulunan ilişiğini kesmeyen tüm gönüldaşlarına önce teşekkür etti.

Ardından vefa'nın bir semt olmadığının örneğini verdi.

Üye kayıt kampanyasına yoğun ilgi

Cömez, her hafta düzenli olarak geçmişte partide görev yapan eski ilçe başkanları ve yöneticileri düzenli olarak ya ziyaret ediyorum ya da muhakkak arıyorum dedi.

Öte yandan ebediyete göç etmiş eski başkanlarımızı ve gönüldaşlarımızı da ebedi istirahatgahında ziyaret etmeye çalışıyoruz dedi.

Öte yandan üye kayıt kampanyasında önce online üzerinden başvuru aldıklarını alınan başvuruların ardından telefonla vatandaşa ulaşan yeni üye adayını ya partiye davet ediyoruz ya da onu yerinde ziyaret ettikten sonra ıslak imzasını alıyoruz üyelik işlemini tamamlıyoruz dedi.

Bu bağlamda vatandaşımızın yoğun bir şekilde partimize ilgi var dedi.

Yeni dönemde bilişime önem verdiklerini pandemi sürecinde toplantıları vide konferans yöntemi ile gerçekleşirdiklerini söyledi.

Bir de her türlü fikre açık olduklarını bu konuda internet üzerind ebir çalışmaları olduğunu Cömez'den öğrendik.

Bunların yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve tüm başkanlar, milletvekilleri ile çok uyumlu çalıştıklarını ifade etti.

Öte yandan pandemi sürecinde ekonomik anlamda en az etkilenen ülkenin de Türkiye olduğuna programda dikkat çekti.

Parti olarak sosyal yardımlar konusunda yönetim kurulu üyeleri olarak havu z oluşturduklarını bu konuda başta ihtiyaç sahiplerine sakat arabası tv, bilgisayar başta olmak üzere bir çok konuda yardımcı olduklarını Cömez'den öğrendik.

Bunların yanı sıra yaşanılan her türlü olumsuzluğa rağmen pandemi sürecinde ekonomisi en az zarar gören ülke Türkiye vurgusu yaptı Cömez.

17 Ağustos'u unutmamak gerekiyor...

Programımızda deprem konusuna da değinen Cömez 17 Ağustos'u unutmadık vatandaşımız bu konuda depreme karşı bilimçlendirme konusunda çalışmalrımızı yerel yönetimler başkanlığımız tarafından devam ediyor dedi.

Ardından Elazığ depremine de vurgu yaparak hükümetimiz Elazığ'daki mağduriyetleri kısa bir sürede giderdi dedi.

Bursaspor konusunda ise pandemi süresinde en çok etkilenen takım Bursaspor dedi. Bizim gönlümüzden geçen süper ligin 24 takımla oynanması bu noktada bizler de elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Programın sonunda maske mesafe ve hijyen konularında vatandaşın daha duyarlı olması gerektiğini ifade eden Başkan Cömez'in bu uyarısına biz de aynen katılıyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.