Hava Durumu

Cömez ve Dündar'ın esnafa moral ziyaretlerindeki ayrıntı

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2020 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2020 07:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası AK Parti'de hareketlilik başladı.
Özellikle bu bağlamda en çok hareketlilik yaşayan ilçe ise Osmangazi.
Dinamik yapısıyla dikkatleri çeken, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da ortak çalışmaları dikkati çekiyor.
Sahaya inen iki başkanı rutin ziyaretlerin yanı sıra öğlen yemeklerinde Bursa'ya özgü yemek yemeleri de dikkatlerden kaçmıyor.


Hafta başında çarşı esnafını gezen ikili Bursa'ya özgü damak tadı olan Kayhan'da pideli köfte yiyerek hem örnek oldular, hem de esnafa moral verdiler.
Dün de çarşı da öğlen yemeği olarak ikili Bursa'ya özgü farklı bir tat olan cantık yiyen Dündar ve Cömez'in esnaf ziyaretlerinin ilerleyen günlerde de devam edeceğini öğrendik.
Öte yandan telefonla görüştüğümüz Cömez, 'Bursa'nın değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz' dedi ardından da yapacakları bir çalışma ile bilgi verdi.
O çalışma yakın bir tarihte ilçe genelinde üye kayıt çalışması olduğunu bu köşeden yazmış olalım.
Öte yandan,
pandemi sürecinde de partilerine vatandaşların büyük teveccüh gösterdiklerini ifade eden Cömez, üye kaydı için vatandaşların partiye geldiklerini bizimle paylaştı.


Yaklaşık üç ay boyunca Ufuk Cömez'in ilçe başkanı olduğu AK Parti Osmangazi İlçe'ye 1000'e yakın vatandaş üyelik talebinde bulunmuş.
Süreçle beraber video konferans toplantıları yavaş yavaş bırakıp sosyal mesafeye uygun yüz yüze toplantılara ağırlık vereceğini de Cömez'den öğrendik.

POLİTİK BAKIŞ'IN KONUĞU ÖDÜNÇ

AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında her hafta birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyoruz.


Bu hafta da konuğumuz AK Parti Bursa Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi aynı zamanda Yüksek İnşaat Mühendisi Atilla Ödünç olacak.
Ödünç'le bu hafta açılan erken seçim tartışmalarını, TBMM'nin faaliyetlerini, Bursa'ya olan yatırımları, yaşanan süreç başta olmak üzere yerel ve genele ilişkin gelişmeleri konuşacağımız program bu akşam saat 20.30'da...
Vakti olanlar kaçırmasın.
Şimdiden iyi seyirler...

FOTOFEST'E PANDEMİ ENGELİ

Bursa'nın dünyaya açılan kapılarından biri olan uluslararası fotoğraf festivali FOTOFEST her yıl artan katılım sayısıyla dikkatleri çekiyor.
Her yıl farklı ülke ve farklı konuların işlendiği festivalin bu yılın 10.kez gerçekleşmesi bekleniyordu.
Festivalle ilgili başvurular 15 Haziran tarihine kadar devam edecek.
Festivalin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan'a sordum. O da kesin olmamakla beraber festivale uluslararası katılımcıların, mevcut salgın sürecinden dolayı gelemeyeceğini düşündüğünü bu yıl FOTOFEST'in gerçekleşme ihtimalinin oldukça zayıf olduğunu bizlerle paylaştı. Muhtemelen Orhan'ın açıklamalarından anladığımız o ki bu yıl FOTOFEST yapılmayacak.
Ülke genelinde buna benzer birçok uluslararası organizasyonun da bu yıl aksayacağını söylemek de müneccimlik olmaz.
Bu durumda bize düşen tek bir şey var.
Önce sağlık...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.