Hava Durumu

DAĞDER flaması Avrupa futbol şampiyonasında...

Yazının Giriş Tarihi: 18.06.2021 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.06.2021 08:09

UEFA tarafından düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası farklı ülkelerde oynanan müsabakalarla devam ediyor.

İlk maç İtalya karşısında istediğimiz sonucu alamadık.

Önceki gün de kardeş ülke Azerbaycan'da büyük hevesle çıktığımız Galler maçında tribün desteğine rağmen sahadan mağlup ayrıldık.

Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda milli takımımızı destekleyen seyirciler arasında Bursa'dan da tanıdık isimler vardı.

O isimler arasında önceki yıllarda Bursa'nın en büyük sivil toplum kuruluş-larından biri olan DAĞDER'de başkanlık görevinde bulunan Yüksel Yaşar ve sosyal medya üzerinde faaliyetlerini devam ettiren Uludağlı Bursaspor yöneticilerinden Sabahattin Akar'dı.

Maçın oynanacağı stadın içinde ve çevresinde maçtan önce DAĞDER ve Uludağlı Bursasporlular'ın flamasını açan hatıra fotoğrafı çektiren bunları da sosyal medyalarından yayınlayan ve hemşehrilerine selam gönderen ikili maçtan sonra bizim gibi büyük üzüntü yaşadılar.

Önümüzdeki hafta salı gününe kadar Azerbaycan'da kalacak son maçı da izleyecek olan ikilinin ve bizlerin ümidi İsviçre maçından galip gelebilmek.

İnşallah bu ümidimiz gerçekleşir.

BURSA MALATYA DARENDELİLERDE NEFES KESEN BAŞKANLIK SEÇİMİ...

Geçen hafta bu köşeden Bursa'da yaşayan Malatya Darendeli hemşehrilerimizin sivil toplum kuruluşu olan derneklerinin başkanlık seçimi olacağını yazmıştık.

Ali Bozkurt'un başkanı olduğu dernekte önceki gün Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde mevcut başkan Ali Bozkurt ve Ali Seydi Avcı'nın yarıştığı iki adaylı kongrenin sonucunu merak ediyorduk.

Kongreye dernek üyesi 367 üyeden 257 üyenin katıldığı yapılan oylama sonucunda mevcut başkan Ali Bozkurt 144 oy alırken rakibi Ali Seydi Avcı da 110 oy aldı.

Yaklaşık beş saat süren kongrede üç oyun geçersiz sayıldığını da yazalım. Kongre sonucuna göre mevcut başkan Ali Bozkurt bir anlamda güven tazeledi.

Ali Bozkurt'un listesi Bekir Yıldırım, Hasan Yılmaz, Yalçın Toy, Mehmet Gürbüz, Mustafa Yılmaz, Halil İbrahim Şahbaz, Hulisi Kaya, Ömer Korkmaz, Ali Mecit, Mehmet Kalıcı, Kenan Budak, Hasan Gazi Kankan, Doğan Tercan, Hüseyin Yıldırım yönetim kurulunda yer aldı.

Denetim Kurulu'nda ise Davut Kaya, Şaban Duman, Zeki Karagülle, Hasan Kaya, Yüksel Kılıç yer alırken disiplin kurulunda ise Bursa kamuoyunun yakından tanıdığı isimler arasında olan avukat Rıfat Bakan,Ahmet Fen, Hatice Aktürk isimlerinin yanı sıra Aykut Çatal ve Cihat Atabey bulunuyor.

KAHVECİ'YE DE SORAN OLMAMIŞ!

Önceki gün uzun yıllar BBP'de ardından AK Parti'nin değişik kademelerinde görev yapan önceki hafta içinde AK Parti üyeliğinden istifa eden Tahir Kahveci'yi BUTTİM'deki işyerinde ziyaret ettim.

Kendisi ile sohbet ettim.

Neden istifa ettiğini sordum.

Ardından bir başka soru olarak da istifasının ardından AK Parti'den herhangi bir ismin arayıp, aramadığını sordum.

O da net yanıt verdi.

Arayan soran olmadı.

İşte bu noktada disiplin suçu işlemeyen parti, tüzüğüne aykırı davranmayan AK Parti'nin en azından beraber yol yürüdüğü insanlara hal hatır sorması gerekmez mi diye düşünmeden edemedim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.