Hava Durumu

Dündar'dan ilçe halkına mektup...

Yazının Giriş Tarihi: 01.05.2020 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.05.2020 07:55

Koronavirüsle yaşamaya başladığımız bugünlerde alınan tedbirler meyvesini vermeye başladı. Vaka ve ölüm sayısında düşüşler devam ediyor.

Bu süreçte özellikle sokağa çıkmayan evlerde ise insanlarımız bunalmaya başladı.

Bizler de "ya sabır" diyerek güzel günlerin gelmesini dört gözle bekliyoruz.

İşte bu noktada yapmış olduğu hizmetlerle Osmangazi'de başarılı işler çıkartan başkan Mustafa Dündar'ı da ayrıca tebrik ediyoruz.

Öte yandan mevcut süreçle ilgili Başkan Dündar ilçe halkına mektup gönderdi.

Kıymetli hemşehrilerim diye başlayan mektupta önce mevcut durumu özetlemiş.

Ardından yapılan icraatları sıralamış.

İşte o mektuptan alıntılar;

"Osmangazi Belediyesi olarak bu süreçte hemşehrilerimizin kendini güvende hissedebilmesi için birçok çaloşma yapıyoruz. Ortak alanları, pazarları, meydanları, parkları ve camileri dezenfekte ediyor, gıda ve hijyen denetimleriyle, temizlik çalışmalarıyla, daha sağlıklı bir çevre oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz"

Mektupta 65 yaş üstüne de vurgu yapan Dündar "Bizler her zaman olduğu gibi bu süreçte de ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin mağdur olmaması için daha yoğun çalışıyoruz. 65 yaş üstü büyüklerimizin ihtiyaçlarına zamanında cevap verebilmek için tüm imkanlarımızla seferber oluyoruz. Bu süreçte sofranızda sıcak bir çorbaya yüzünüzde küçük bir tebessüme vesile olabiliyorsak ne mutlu bize..." demiş.

Başkan Dündar mektubun son bölümlerinde ise "Hayır ve şerrin Allah'tan geldiğini, sabır, dua ve inancın güzel şeyleri beraberinde getirdiğini bilen bir millet olarak bu günleri de atlatacağımıza inancımız sonsuzdur." ifadelerini kullanmış.

Mektubu da "Ülkemizin sağlıklı ve aydınlık günlere bir an önce ulaşması duası ile sizi ve ailenizi muhabbetle selamlıyorum." diyerek bitirmiş.

ÖDÜNÇ'ÜN BİR GÜNÜ...

Pandemi ile mücadeleye bizler de sokağa çıkmayarak yazılarımızı evden yazarak katkı koymaya çalışıyoruz. Bu süreçte bizler de telefonla dostlarımıza ulaşıp son durumu değerlendirmelerini rica ediyoruz.

İşte bu noktada AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ile görüştüm.

Ödünç'ün bir gününü nasıl geçtiğini sordum. Ödünç, TBMM'nin tatil olduğu bugünlerde mesaiye sabah saat 9.00'da başlıyormuş.

Sabah ilk önce Gürsu'daki ofisine gidip çalışmalarına başlıyormuş.

Bu süreçte özellikle ikinci bir emre kadar çalışmalarına ara veren, kafe, kahvehane, lokanta ve benzeri işletmede çalışanların kendilerine gündelik iş için başvurduğunu ifade etti.

Elinden geldiğince Ödünç, sorunları çözüyormuş.

Bu arada öğretmen ve sağlık memuru atamaları için bir çok hemşehrisi Ödünç'ün kapısını çalıyormuş.

Ödünç biriken sorunlar için zaman zaman Ankara'yı arıyormuş, yine gerekli gördüğü zamanda video konferans toplantıları gerçekleştirdiğini talep olması durumunda bazı STK'ların toplantıalrına da videokonferans yöntemiyle katıldığını bizimle paylaştı.

Bu arada geçen günler içinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile görüşmesini sorduğumda ise Mudanya'nın bazı bölgelerinde(Güzelyalı ve Çağrışan) imar ile ilgili sıkıntılar olduğunu bunun partiler üstü bir sorun olduğunu bunla ilgili olarak da Türkyılmaz'la görüştüğünü belirtti.

Bu arada çıkan müteaahitlerle ilgili yasanın yönetmeliği için de meslek örgütleriyle zaman zaman toplantı yapıyormuş Ödünç.

Ödünç'ün en büyük temennisi bu süreci en kısa zamanda atlatmak onun için de hemşehrilerinden mümkün olduğunca sokağa çıkmayın ricasında bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.